És szerinte az sem, hogy ne lett volna a kormánynál a tragédia bekövetkeztekor. A különböző teóriák elterjedésének ugyanakkor nem terveznek elébe menni azzal, hogy Jurij C. előáll a saját verziójával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha egyiket se tette, és be se volt lőve, és be se volt rúgva AKKOR TÖK ALKALMATLAN A KAPITÁNYI TISZTSÉG BETÖLTÉSÉRE !!!
Eladott Ország
Az, hogy elengedték a Viking kötelékébe tartozó hajót az onnantól nyert értelmet számomra, miután kiderült, hogy közös cége van a magyar államnak Rogán Antalon keresztül a szállodahajó svájci tulajdonosával. Szegény dél-koreai emberek, hozzátartozók, szakemberek, miniszterek, kormányzat nem érthetik ezt. Mi igen. Ki kell találni valami új bevételi forrást, adót, egyebet Rasiéknak, amit majd a papa bevezet, hogy pótolják a kártérítés miatt kieső összeget. Gondolom, a koreai áldozatok kártérítése nem intézhető el 775 ezer Ft-al, mint a lúgos orvos áldozata.
Eladott Ország
A hiteles hírforrás origónak, csak sikerült megtalálni azt a fránya Gyurcsány-szálat...
uploads.disquscdn.com/images/b8471f09f8470ea73e821d00b0079aeb1bee31b601e4b4775fc675c97b5639cb.png?w=600&h=514
A lányok pedig térdelő pózban maradtak a kormánykerék és a kapitány között, mert nem kaptak más utasítást. A "RENDŐRSÉG SZERINT..." mert végig ott állt mellette egy főrendőr és figyelte: iszik-e?! Egy magyar állami cég, amit Rogán felügyel, miért ukrán kapitányt alkalmaz? miért svájci bejegyzésű a hajó? (ok, tudom, Orbánék is szeretik Svájcot)
és ha semmi rosszat nem csinált ez a kapitány, miért törölt a baleset után mindent a telójáról?!
papa.49
@Eladott Ország: Csupa jó kérdés!!!
A hivatalos sztori meg már el is vérzett, HAZUGSÁG AZ EGÉSZ AZ ELSŐ BETŰTŐL AZ UTOLSÓIG !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.