Az MTA intézete szerint "szexuális együttlétekre berendezett helyiség nem létezik és soha nem is létezett. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
No azért!
.
Mindennek van határa, még a TUDOMÁNYOS ÉLET karaktergyílkolásának is azoktól, akik NEM ÁLLOMÁSOZNAK, mint a Déli Hadsereg csoport, hanem ÉLŐSKÖDNEK azok, akik SZEPLŐTELENÜL FOGANTATTAK olyan módon, hogy a bibóisták lányai, és fiai egy zuhany alatt mosták le magukról előre azt a koszt, amelyet ma zúdítanak az ország nyakába!
.
Ime
.
----- Szeplőtelen fogantatás 1.
.
nol.hu/archivum/archiv-6401-2430
.
Részletek az ÉDES ÉLETRŐL emlékezésből
.
Stumpf István szerint a budapesti egyetemisták és főiskolások 1981-es tanácskozása (Befőt) volt az első komolyabb kísérlet a KISZ-monopólium megtörésére, ám a Független Ifjúsági Szövetségből, a FISZ-ből fityisz lett.
.
- Az antipártként induló Fidesz sikere vitathatatlan, ám a születésnapi bulikon mind többet kell retusálni - mondja egyikőjük -, és társaságban is egyre többet kell magyarázkodnom.
.
- Nem szerettem a kollégiumban fürdeni - jegyzi meg Csaba Iván közgazdász. - Akadtak, akik úgy gondolták, a szexuális forradalom után a zuhanyozóban egy lány nyugodtan beállhat a fiúk mellé.

Stumpf írja, hogy a szakkollégiumokban messze az egyetemi átlag fölött születtek házasságok. Ez csak erősítette a kollégium identitást meghatározó szerepét, de mutatja, hogy édes, ám belterjes életet éltek.
.
Mindenki KIGYÓKAT MELENGETETT a KEBLÉN, aki elhitte ezeknek a GYŐZELMI behízelgését!
.
És még mindig nem találják a helyüket, kúrkászó tekintetüket az EU-ra vetik ki, mivel kinőtték az országot a baromkodásukkal!
.
Undorító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.