A kivitelezés tavasszal kezdődik, és több mint egy évig tart majd.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi lenyűgöző unortodoxia

S az sem piskóta, hogy a kerület egykori ura közlekedési szakembernek hiszi magát, no meg a BKK alapítója is

Amikor ezek – esetünkben a csapatuk - ketten egyetértenek, akkor abból mindig nagyon nagy baromság születik. Lásd a bel- és észak-Buda közlekedésének majd utolsó kenettel feltérő fejlövése, ami a budai fonódó … gúnynevet kapta. A derék MTI jóvoltából most értesültünk egy újabb remek közös-ködös elképzelésről. Kétség kívül nem ártana több parkoló a Békásmegyeri HÉV állomás környékén, de mint tudjuk azt már elve sikerült unortodox módon kezelni. Ennek megfelelően érdeklődéssel olvasom, hogy: „Több mint háromszázhetven parkolóhelyet építenek Békásmegyeren a HÉV-állomás közelében - írja a BKK-ra hivatkozva az MTI.”!
Nos mindjárt az elején kiderül, hogy persze nem csak unortodox, de ócska parasztvakítás is. Hiszen az első mondat máris arról árulkodik, hogy a fele csak tisztasági festés! =)) A másik fele? Mos ez az igazi érdekesség ugyanis a HÉV-től a Duna felé: „Az Ország út és a HÉV-vonal között 37 új parkolóhely épül, a HÉV-vonal keleti oldalán pedig új felszíni P+R parkolót építenek 166 hellyel.”.
A hol persze a lényeg. Főleg annak ismeretében, hogy a piac környékén mindig egy nagy kaland volt helyet találni. A többi helyben meg az a szép, hogy valóságos kirándulás a HÉV megközelítése. Ráadásul a délebbi területekről kifejezetten kalandos. Az autósok miatt már most is lépésben közlekedő vonatok sorsa még furább lehet.
Ami pedig a köztes területet illeti ott mindez még hatványozottabb, sőt a megközelítés egyenesen rémálom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.