Szabadi Bélát még csak most ítélték el jogerősen, a postabankos Princz Gábor pere harmadfokra lépett – ezek a legújabb fejleményei a rendszerváltás óta eltelt időszak két nagy korrupciós botrányának. A zóna neves szakértők segítségével összegyűjtötte a többit is.

Forrás: zona.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@Hoppare: Sok esetben esetben jogos! A baj ezzel, hogy ezt is megúsznák (pénzzel minden megvehető) és a piti tolvajok kerülnének bitófára:-(
Soma
"Az Orbán-kormány volt földművelésügyi államtitkára ellen nyolc éve indult büntetőeljárás. Szabadit legalább egymilliárdos kárt okozó hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel is vádolták. Többek között azzal, hogy a tárcához kapcsolódó cégeket arra kötelezte, szponzorálják az akkoriban szintén a tárcához tartozó Fradit. Emellett fiktív tanácsadói szerződések, az ország biztonsági készletéből ár alatt eladott liszt és cukor, gyanús exporttámogatások is szerepeltek a vádiratban. "
És midezért (!!!!) két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Szabadi Bélát tegnap a Legfelsőbb Bíróság hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt. Mindezért csupán két év felfüggesztett börtönbüntetésre itélték??? Hát jól meg lett büntetve.Egymilliárdos kár - két év felfüggesztett - nem is rosz "biznisz", a sok sötét lelkiismeretlen alaknak igy még kedvet is lehet hozni. Mondom : vissza a derest ! Utána pedig üljön még jó pár évet, hogy legyen ideje magába szállni, igy a többiek kedvét is jobban elvennék a tolvajlástól.

Evikati
@Soma: Ráadásul ez a fickó megalázta a beosztottait. Mikor kiszállt az autójából sorfalat kellett állniuk, mint a király előtt. Hajlongani, előre köszönni. Üvöltözött, arrogáns volt és trágár. Ez pl. nem is büntethető. Minden dolgozó kussolt, mert féltek tőle. Ezért még plusz 10 év, hogy móresre is tanítsák!!
Soma
Azért ahhoz, hogy valaki belemegy egy ilyen helyzetbe, ő is kell. Ugyanis vannak szolgálat és alázkodás-függő emberek is , épp úgy, ahogy mondjuk gondoskodás(egy kiscsit én is ez vagyok), vagy akár szenvedés-függők.(Ezeket a mintákat , szükségleteket akaratlanul hozzuk magunkkal...)
Ismered a viccet a szadistával és mazochistával:
Üss! - mondja a mazo.
Nem ütlek - válaszolja a szado.
A büntetésnek csak akkor van értelme, ha tanul valaki belőlke és fejlődik általa, illetve másoknak tanitó-nevelő célzattal bir. Máskülönben csak a sötét erőt gerjeszti vele az ember. De mindent nem lehet, és nem is kell elfogadni!
Evikati
@Soma: Természetesen ő is kell, ahogy írod. Én voltam ilyen helyzetben és én is kussoltam, mert féltem. 36 évvel ezelőtt Ferihegyen dolgoztam (bizalmas munkakörben) Egy kiszuperált, alkoholbeteg magas rangú katonatiszt volt a főnököm, aki ráadásul a "Munkás Paraszt Hatalomért Emlékérem" boldog tulajdonosa is volt. Nehéz volt munkát és óvodát találni akkoriban. Építkeztünk, jól megfizettek. Szinte más lehetőségem nem volt, csak ez. Évekig tűrtem és nyeltem a .....(halottról vagy jót...) szemétségeit. Egyszer lehülyézett és én visszahülyéztem. Másnap kirúgtak, a lábam nem érte a földet!
Ezekből az emberekből maradt ám itt utánpótlás bőven. Szabadi is ilyenektől tanulhatta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.