Intelligens, közvetlen embernek írják le ismerősei K. I.-t, aki brutális megverte a barátnőjét.

A Bors úgy tudja, hogy egy Borsod megyei város oktatási központjában dolgozott az az 52 éves férfi, aki múlt szombaton súlyosan bántalmazta akkori barátnőjét egy bujáki panzióban. A nő, Orosz Bernadett ezt követően állt a nyilvánosság elé, és a brutális verés nyomait bemutató fényképes illusztrációk alatt üzente meg minden bántalmazottnak, hogy ha társuk erőszakos, akkor meneküljenek.

Az már korábban kiderült, hogy a bántalmazó tartalékos katona is volt, és ezt a jogviszonyát a honvédség a héten felmondta, a Borsonline szerint azonban abban az oktatási központban is megváltak tőle a verés után, ahol eddig képzéseket szervezett. A lap kereste is K. I.-t a céges mobiltelefonján, de azt már egy kollégája vette fel, és közölte, a férfi már nem dolgozik náluk.

Közben az ügyészség indítványozta, hogy rendeljék el a súlyos testi sértéssel meggyanúsított férfi távoltartását a bántalmazott nőtől, ezt négy hónapra javasolják.

Orosz Bernadett a férfiról azt mondta a lapnak, hogy gépészmérnöki és fegyvermérnöki diplomája van, intelligens ember, de veszélyes, nárcisztikus személyisége van.

Címlapkép: Facebook/Bernadett Orosz

(borsonline.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"egy Borsod megyei város oktatási központjában dolgozott"; "képzéseket szervezett."
Hát, nem volt valami komoly munka, de biztosan jó pénzt hozott a konyhára!
Egyébként érdekes lenne megtudni, hogy a felesége miért hagyta ott?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Teljesen mindegy, hogy miből él a nő! Láttam a péppé vert arcát és láttam a f*szit, aki ezt tette vele! Kb. úgy nézett ki, mint egy terminátor. Ez meg egy nő. Nem értem, hogy honvédelmi szerveknél miért nincs pszichológiai alkalmassági szűrés. Ez a fazon tuti elmebeteg.
jesz
na, kezdődik a szerecsenmosdatás...aszongya a péppé vert szerető: ...két diplomája van, intelligens ember...

Négy hónap távoltartás...kezdem azt hinni, hogy ennyire saccolták a nő gyógyulását, utána már visszabújhat a kétdiplomás, intelligens vadállat ágyába..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.