vacsi

Budapesten és több megyében is forgalomlassító demonstrációt tartanak
"Nem kérünk tovább a diktatúrából, a magyar ember és a nemzet elnyomásából"
Miért, ez mi, amit ők csinálnak?!
Jakab Péter megmutatta a kolbászát – nézze meg ön is!
A képen papírból eszik valamit, de a 10 milliós büntetés a bunkó viselkedéséért a parlamentben nem rázta meg túlságosan!
Ez a sok f*sz meg pic*a hazamegy, és pic*og, k*rva anyját mindegyiknek – Bayer teljesen kiakadt
Vajon kik voltak ennek az embernek a szülei, hogy nem tanították meg tisztességesen beszélni? Én még egy normális mondatot nem hallottam tőle!
Kölcsey is meleg volt, akkor lecseréled a Himnuszt? – lecsaptak a kommentelők Orbán képére
Senki nem mos össze semmit! A pedofília bűncselekmény, a homoszexualitás felnőttek között nem az . Az összemosást arra magyarázzák, hogy az iskolában egyiket sem lehet tanítani - ami szerintem nagyon is helyes!
Orbán Viktor szégyellje magát. Szájer József családja végig tudta, hogy a politikus meleg – kitálalt a Fidesz alapító
Én azt gondolom, azzal, hogy nem verték nagydobra, nagyon is tisztességesen jártak el - mint ahogy azzal is, hogy ilyen eseteket színezni az iskolában nincs helye. A homoszexualitás szerintem alapesetben nem bűncselekmény, ha felnőttel csinálják. Ha gyerekkel, az már az...
A pedifília viszont bűn a javából!
Megtalálták a Londonban eltűnt magyar lány holttestét
@Duke Nukem: Az életfogytiglani büntetéssel egyet értek, azzal a kitétellel, hogy ne mi etessük az ilyen mocskot! Oldja meg a családja (erre régen még mondás is volt: "hordhatják neki a bablevest") , ha nem visznek, a börtönkeresményéből éljen - ahogy tud.
Felmérték: egységesen támogatja a közvélemény az Orbán-féle választási osztogatást
@nemkati: Már írtam, hogy volt ilyen Orbán első miniszterelnöksége alatt is - három gyerekre a befizetett jöv. adó egy részét vissza lehetett igényelni. Aki nem dolgozott, az kapta a munkanélküli segélyt, vagy, ha az lejárt, a szociális segélyt, plusz a 3 gyerekre a családi pótlékot - ne mond, hogy ebből nem lehet túlélni addig, míg rendeződnek a viszonyai. És a gyerekeknek apja és anyja is van...
És, mint már írtam, itt nem arról van szó, hogy ki mit kap. Aki már betett a kalapba, annak ismerik el a gyereknevelését azzal, hogy az általa már befizetett jövedelemadóból visszatérítenek - és csak a jövedelemadóból, ez is fontos!
Felmérték: egységesen támogatja a közvélemény az Orbán-féle választási osztogatást
Először is, tisztázzunk valamit: ez nem osztogatás! A szülők a már befizetett jövedelemadójuk terhére kapnak vissza - tehát ők már tettek valamit a kalapba! Aki semmit nem tett bele - azaz nem volt jövedelme, nem (esetleg feketén) dolgozott, és így nem fizetett adót - mégis, mit vár? Mellesleg, aki így él, az nagy valószínűséggel a gyereknevelésben sem jeleskedik. A gyereknevelés ugyanis nem azt jelenti, hogy megszülöm a gyereket, hanem azt, hogy tisztességes felnőtté nevelem, iskoláztatom, szakmát adok a kezébe.
„A magyar iskolák bántalmazó hellyé válnak majd” – A Magyar Helsinki Bizottság jogászát is aggasztja a homofób törvénymódosítás
" Az osztályfőnökük a törvény életbe lépése után még egy órát sem szentelhet az esetnek, hogy elmagyarázza, miért helytelen ilyet tenni"
Ekkora baromságot! Miért kellene egyetlen szót is vesztegetni az ilyen perverz dolgokra? Ha ilyenek, akkor csinálják úgy, hogy senki ne vegye észre!
Gyurcsány a hétfői tüntetésről: "Húzzanak el a magánéletünkből"
Én meg azt üzenem Gyurcsánnak, meg a társainak, hogy hagyjanak fel a buzik, pedofilok, migránsok, egyebek simogatásával - a magyar emberek kárára!
„Minden létező jogi eszközzel megtámadjuk a jogsértő és embertelen törvényt itthon és külföldön is”
Hogy mi a különbség? Néha szinte semmi. A buzi az azonos neműekkel kamatyol - persze, ez csak akkor megengedett, ha a másik is 18 éves elmúlt, tehát jogilag felnőtt. A pedofil pedig gyerekekkel teszi ugyanezt, mindegy neki, hogy milyen neművel - ez ugyanolyan bűncselekmény, mintha azonos nemű kiskorúval tenné.
Vagy rosszul tudom?
"Ahol magyar ember él, ... mindenhol szeretik" – új himnusz született Ákos közreműködésével
@Pipás: szerintem mindenki maga dönti el - és maga is döntse el, hogy kire szavaz! Hisz mindannyiunknak itt kell élnünk!
Egy magyar család fájdalmas története: ennyibe került a búcsú elhunyt szerettüktől
@Veleda: " Mivel ez egy szolgáltatás, a szolgáltató meg annyit kér, amennyit akar."
A baj inkább az, hogy kötelező ezekkel végeztetni!
"Ahol magyar ember él, ... mindenhol szeretik" – új himnusz született Ákos közreműködésével
@gina: Miből gondolod, hogy bármelyik másik jobb lenne?! Mondjuk, Gyurcsány már bemutatta, mit tud... Aztán a Libás Bajnai... Most meg a feltörekvő Jobbik... Én akkor már inkább Orbánra szavazok. Ő is bizonyított - és nem is rosszul...
Hétéves kisfiút keres a rendőrség
Nyilván a nagymamájával van - és biztos vagyok benne, hogy sokkal boldogabb, mint a gyermekotthonban volt.
Videó: ez a férfi majdnem agyonvert két járókelőt a X. kerületben
"A támadó jelenleg bűnügyi felügyeletben van."
Ha rögtön az első gyilkossági kísérlete után bűnügyi felügyeletbe teszik, a második áldozata megússza!
És ha így tekintem, akkor a második esetben a bűncselekményhez hozzájárult az a bíró is, aki szabadlábon hagyta...
Fotóval demonstrálta Nádai Anikó, hogy tényleg kicsi-e a párja szerszáma
@Havanagi: Én nem azt mondanám, hogy 2000 év alatt nem tudott integrálódni, sajnos, nagyon is tudott. No, de kikhez?!