vacsi

Varga Judit megtörte a csendet Völner Pál korrupciós ügyével kapcsolatban
@RonaGyuri: Ennyi erővel akár én is lehetnék miniszter... Ilyeneket én is tudok mondani.
" A mi kutyánk kölyke" – Annyira imádják a disznót vágó, pálinkázó, gumicsizmás Orbán Viktort a követői, hogy stábja ismét posztolt a nagy napról – özönlenek a lájkok
" egy hosszabb videón is bemutatták a gumicsizmás, kockás inges Orbán ténykedését. "
Miért, máshol miben szokás disznót vágni? Frakkban?
Az ilyenekre mondta a nagyanyám: az élő fába is beleköt.
Orbán Viktor disznót vág, nekiestek a kommentelők: "Jóétvágyat Miniszterelnök úr! Nálunk is készül már az akciós farhát"
"Igen, diszno vágás. A népedet meg csirke farháttal eteted?
Akadjon a torkodra Magyarország szégyene."

Ki az a bunkó, tahó paraszt, aki ilyet ír?! A disznóvágás egyébként nem olyan nagy ügy, még az én családomban is vágtak. Ettől függetlenül megeszem szívesen a csirke far-hátat is, és kifejezetten örülök, hogy az árát befagyasztották. És ezek után biztosan tudom, kikre kell szavazni: nem az ilyen bunkókra...
"Gulyás Gergely 70 év felett eltörölné a nyugdíjat" – hazudott a politikusról a lap, rágalmazásért ítélte el őket a bíróság
"A vádlottakat rágalmazásért elítélte a bíróság. Egyikükre 300 ezer forintos pénzbüntetést, míg a másikra 150 ezer forintos pénzbüntetést szabott ki a bíró.

A bíróság mind a két személy részére részletfizetést engedélyezett"

Komoly büntetés!
Előre megy, nem hátra: örömtáncot járnak a fideszesek a csirkefarhát miatt
@Béla333: Kedves Béluci, itt nyilván rám gondoltál:
" a maffia hívők (bevallásuk szerint) nemcsak hogy szeretik a csirkefarhátot a rajta felejtett csirke nyakkal együtt, de nem is szeretnének már más kaját enni."
Szóval, ki kell ábrándítsalak: az, hogy szeretem a csirke minden részét, nem azt jelenti, hogy a far-háton kívül nem is szernnék más kaját enni. Természetesen szeretnék, sőt, főzök is. Gyanítom, hogy finomabbakat, mint Te (vagy a feleséged, már, ha van).
Németh Szilárd kedvenc kajájával szerintem nekünk nem kell foglalkozni, azt az ő gyerekei nyilván boldogan megeszik. De jól el tudom képzelni, hogy a far-hátból készült finom húslevest is ugyanilyen boldogan megennék - nem csak azért, mert valóban finom, hanem mert az apjuk készítette, nekik! És ez mindennél többet jelent...
Ugyanez a véleményem a Rogán házaspárról: oda mennek ebédelni, ahova a szívük diktálja, és azt esznek, amit szeretnek. Én ezen nem sokkolok.
Előre megy, nem hátra: örömtáncot járnak a fideszesek a csirkefarhát miatt
@Nessy: Mi is budapesti bérházból költöztünk vidéki kertes házba, jó 30 éve. A munkába bejárás és a gyerekek mellett nem sokat tudtunk termelni, de ma már élvezzük a nyugdíjas lét örömeit, amikor "mindenre van időnk". Sajnos, az erő nálunk is fogy, így mi is egyre gyakrabban támogatjuk a magyar termelőket, és ezt szó szerint értsd: a piacon vásárolunk, termelőtől.
Jó egészséget kívánok a továbbiakhoz!
Előre megy, nem hátra: örömtáncot járnak a fideszesek a csirkefarhát miatt
@Nessy: Szerencsére a zöldség, gyümölcs megterem a kertünkben - az egész családnak. A farhátot meg újabban úgy bontják, hogy a csirke nyaka is rajta van... Szóval, a leves, pörkölt, stb. olcsón kijön. És én sem kényszerből vásárolom, hanem, mert szeretjük. Úgyhogy, marad a Fidesz.
G7: A legszegényebbek szavazatait "vehetik" meg Orbánék a befagyasztással
"ami együttesen nagyjából 3,5 százalékot tesz ki."
Viszont ezek a legnagyobb tételek - számolni tudni kell!
Előre megy, nem hátra: örömtáncot járnak a fideszesek a csirkefarhát miatt
@obela: A far-hát igenis nagyon finom - már, ha jól van elkészítve. Én pl. kifejezetten örülök neki, hogy az árát nem viszik az egekbe - mint ahogy ez a Márki zaj tenné, pl. És igenis, a Fideszre fogok szavazni - bár nem a farhát miatt... hanem azért, mert az összes többi lejáratta magát a szememben. Ki, miért.
Németh Szilárd luxusétellel sokkolja az olcsó farháton élő követőit
Ezeknek semmi sem jó! A múltkor az egyik legolcsóbb, legfinomabb magyar ételt, lecsót készített - na, hogy akkor mit kapott! No, gondolta magában: akkor jöjjön a mangós lazac, akármi is az... Persze, ez sem jó!
Egyébként elárulhatom, hogy pl. a csirke far-hátból nagyon finom húslevest, pörköltet lehet készíteni, szóval, nem kell leszólni - mint ahogy azokat sem, akik megeszik. Gyerekkoromban, amikor csirkét vágtunk, bizony, minden részét nagymamám finoman elkészítette, és a család boldogan ette. A levesbe belefőztük a fejét, nyakát, lábát (kaparóját), belsőségeket, a csontos részeit. A húsos részből comb, mellehusa) készült a rántott csirke.
Szilágyi Liliána apjának kollégája megtörte a csendet
"ez az ügy "egy kiváló család tragédiája"."
Így igaz! Borzasztó tragédia, ha valakinek ilyen gyereke van. Egy korábbi cikkből kiderült, hogy az apa nem akarta fedezni a nő további edzéseit, stb. Most így áll bosszút - és sokan benyalják...
Orbán: fertőzés esetén csak az oltatlan gyermeknek kell otthon maradnia
Mit ért "oltott gyereken"? Akit kétszer oltottak, az számít oltottnak? És mennyi időnek kell eltelnie a második oltástól, hogy védett legyen egy gyerek? A gyerekeknek is lesz harmadik oltás, ami után oltottnak számítank? - Ez a hír így igen semmitmondó!
Fidelitás: a baloldal ismét bevezetné a vizitdíjat
@Horizont: Már miért szégyellném? Mert más a véleményünk? Én senkire nem hallgatok, a saját véleményemet mondom. A képen meg valóban egy rusnya társsaágot látok - persze, elismerem, Neked ettől még tetszhetnek.
Fidelitás: a baloldal ismét bevezetné a vizitdíjat
Így igaz, de ezt nem a Fidesz állítja, hanem maga az ellenzék!