vacsi

Varga Judit körül csak úgy röpködnek a milliók
Mit jelent az, hogy "új párja"? A család: papa, mama, gyerekek - azaz férj, feleség, gyerekek. Olyat, hogy "új pár", "régi pár", "kedvese", meg hasonló baromságok: a magyarok nem ismerik! Ismátlem: A MAGYAROK!
Szabad Európa: Az EU nagykövetei fontolgatják, hogy elvegyék Magyarország soros elnökségét
"mindenki igyekszik leszögezni, hogy ezeken a látogatásokon Orbán maximum Magyarország képviseli, de semmiképpen nem az EU-t. " - nem ezt mondta Orbán is?!
Rácz András: Putyin hülyét csinált Orbánból
"Moszkvában Putyin egyértelműen közölte, hogy a háborút Oroszország a saját feltételei mentén fogja befejezni... Szóval, bár nagyon jól indult a hét Orbán kijevi útjával, de aztán a moszkvai vizittel lényegében tragikomédiába fulladt"
Hol van itt a tragikomédia?
Leszállt Kínában a magyar békeangyal - Berlini gyors-reakció
Micsoda bunkó cikk ez?! Miért kellene az EU tisztségviselőinek felháborodott tiltakozásával törődni?! Azt meg már Orbán elmondta, hogy nem az EU nevében tárgyal.
Egy kislányt rúgott fejbe a ló egy lovastáborban, mentőhelikopterrel szállították kórházba
A ló általában békés, barátságos állat, de nagyon ijedős, ilyenkor rúg. És mivel hátrafele rúg, nem szabad a háta mögé menni, ilyenkor könnyenkirúg.
Ismét figyelmeztették Orbán Viktort: nem tárgyalhat az EU nevében
Orbán már világosan megmondta: "én csak azt teszem, hogy elmegyek olyan helyekre, ahol olyan háború van, amely Magyarországra hatással lehet, " - Mit nem lehet ezen megérteni?
Szombaton lett volna az esküvője az Árpád hídi tragédiában meghalt párnak
Itt bizony a szülész a hibás: születésekor ennek a mocskos gazembernek a nyakát kellett volna elvágni a köldökzsinór helyett...
Borzalmas körülmények között nevelte öt gyermekét egy nő Pest vármegyében
No, és a gyermekvédelem mivel töltötte az idejét ez alatt?! Ugyanúgy büntetni kellene őket, mint anyucit...
Tízmillió forintból csapnak le a patkányokra a Parlamentben
A bábolnai rovarírtók régen remek munkát végeztek. Miért is kellett kinyírni őket?! És mi lett az eredmény: mindent elleptek a rovarok, egerek, patkányok! Most gyakorlatilag kezdhetik elölről az írtásukat...
Megrázó: ezért ugrott a folyóba a tizenéves szerelmespár
"A helyiek beszámolója alapján a fiatalok azonnal a vízbe ugrottak, hogy segítsenek neki" - ha ez így történt, akkor többen is látták az eseményeket. Mégsem tudtak róluk sokáig semmit. Tehát senki nem látta, akkor meg nem biztos, hogy ez történt - hátha valamelyik fiatal ment be a Tiszába, sodorta el az áramlat, és a másik kettő akarta kimenteni? Bárhogy történt is, borzasztó tragédia a családnak!
Borzalom: üvöltözött vele, majd kilökte barátnőjét a 10. emeletről
"Amennyiben a férfi beismeri tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év szabadságvesztést és 10 év közügyektől eltiltást róhatnak ki rá. " - Na, ez az igazi borzalom!