vacsi

Egyedül hagyta kétéves gyermekét az albérletben: megtalálták a 2006-ban eltűnt szentesi édesanya holttestét
Égen-földön keresték a szerencsétlent, most vajon hol találták meg a holttestét? Mélyen hallgatnak róla!
Levágott lábat hagyott a folyosó közepén, több intézményben feketelistán volt – döbbenetes részletek derültek ki a pátyi boncmesterről
"Egy boncmester a kertjében tárolt több emberi testrészt is, "
Na, már megy a szerecsenmosdatás! A minap még 60 hordóról szólt a hír, le is volt fényképezve - márpedig az több tonna emberi testrész lehet! Ráadásul nem csak abortumok, hanem csecsemők maradványait is megtalálták... Ezeket egyesével ki kell deríteni, hogy honnan kerültek hozzá - jó esély van ugyanis arra, hogy a sok darab között teljes hullák is megbújtak, feldarabolva. Sok eltűntről olvasni, egész családokról is... Van még itt mit nyomozni!
Egész életére börtönbe kerül a férfi, aki szeretetféltésből meggyilkolt egy óvónőt Óbudán
Hagyjuk már ezt a baromságot! A szerelemnek semmi köze a gyilkossághoz - csak azzal magyarázzák, az enyhe ítélet reményében!
Visszavitték a borsodnádasdi gyilkost az aknához, ahol megölte a 17 éves Csengét – így reagált a szembesítéssel
Addig húzzák-vonják, amíg már mindenki megfeledkezik róla, akkor helyben hagyják a 4 évet, mert már lassan okafogyottá vált... Pedig én szívesen kipróbálnám, hogy ez a féreg hogy férne be ebbe a szűk aknába (és hogy a bírónő, aki ezt a szánalmas, illetve felháborító ítéletet hozta)?
Felfüggesztett börtönt kapott a férfi, aki belelézerezett egy egy tanulópilóta szemébe
Ez a felfüggesztett börtön egy óriási baromság! Csak arra jó, hogy mindenkit felbőszítsen, hatása meg semmi!
Holnaptól lép életbe a TB-törvény, amely miatt a legkiszolgáltatottabb rétegek kieshetnek az egészségügyi ellátásból « Mérce
Számomra ebből a cikkből az nem világos, hogy a barna lámpa esetén, amikor az ellátásért mindenképpen fizeni kell, mi lesz a kötelező sürgősségi ellátással?! Azért is kell fizetni? Vagy az ingyenes lesz? És mi van, ha a beteg nem vállalná fel, de nem tudják megkérdezni tőle? Szóval, sok a kérdés...
Halott csecsemőket is találtak a hatvan hordónyi emberi maradványok között Pátyon
@Mrfingusz: A disznó ugyanúgy mindenevő, mint pl. az ember. Nem lehet csak húson tartani - mindössze egy kevés hússal ki lehet egészíteni a kajáját. Ilyenformán ezt a 60 megmaradt(!) hordó emberi maradványt egy hatalmas konda is hónapokig ette volna...
Engem sokkal inkább a rendőrség véleménye döbbentett meg, hogy ma már nem lehet megállapítani, az egyes részek kikhez tartoznak... Na, ezt a DNS korszakában nem értem!
Ne legyen tabu a székrekedés!
@verőce21: Lehet, de már lassan 70 leszek, világ életemben a hasmenésre kaptam, és ma már magam is készítem a reszelt almát - mindig elmulasztja, próbáld csak ki! A gyerekeimnek, unokáimnak is ezt adom, teljes sikerrel.
Fidesz: ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne
@Nessy: Az orvosok jelentős része mindig is elvárta a plusz pénzt, a vizitdíjtól függetlenül... Gondolj csak a szülésekre, a nagyobb műtétekre, stb.
Senki sem gondozza Szilágyi István sírhelyét
Mégis, ki gondozná? A fia, aki kegyetlenül meggyilkolta? Vagy a kedves "Jolika néni", aki azóta valósággal kivirult? Vagy a távolban élő, 16 éves unokája?
Szerintem egyébként sem számít, hogy milyen valakinek a sírja. Addig kell megbecsülni valakit, ameddig él.
Ne legyen tabu a székrekedés!
@verőce21: A nagymamám a reszelt almát éppen hasmenés ellen adta - és mindig használt.
Újabb részletekre derült fény a pátyi boncmester ügyében
"Az apám szakmájában dolgozók számára egy emberi végtag ugyanolyan tárgy, mint nekem, aki egy cipőboltban dolgozom, egy női szandál" - Hát, ez nagyon nem igaz - már, ha valaki tisztességes!
Na, szép kis család! Amilyen az apa, olyanok a gyerekei is! Azért a disznókkal való feletetést már nem is emlegetik, nehogy felvetődjön, hogy mi lett tovább a disznók sorsa?! Jó, levágták, és a kondérban felfőzték őket, de kikkel etették meg?!
És azt sem értem, hogy tudta megtenni, hogy ekkora tételben (hisz itt tonnákról van szó!) ellopja az állítólagos "amputált végtagokat". Nem vezettek róla jegyzőkönyvet?
Ráadásul nagyon is elképzelhető, hogy az "amputált végtagok" közé becsúsztatott 1-2 teljes hullát is...
Ezt egyedül nem tehette volna meg, nyilván voltak segítői is.
Van itt kérdés bőven, és a vizsgálatnak minden egyes részecske azonosítására ki kell térnie - nem lesz kis pénz!
Horrorisztikus részletek a kajárpéci gyilkosságról: otthagyta kisbabáját a vérbe fagyott anya holttestén a gyilkos
" perdöntő kérdés például, hogy az akkor tíz hónapos kisbabában maradandó nyomot hagyhatott-e a trauma? A védelem szerint nem"
Ez a féreg elvette a szerencsétlen kisbaba (a saját gyereke) édesanyját, ő meg nyilván nem fogja felnevelni, hisz a legcsekélyebb szeretetet sem érzi iránta. Nyilván a szülei is hasonló módon gondolkodnak, különben nem fizetnének egy olyan védőt, aki ilyen baromságot állít! A kicsinek tehát maradnak egyetlen esélyként az anyai nagyszülei - ha élnek, egészségesek...Akkor nyilatkozzon már az idióta védő, hogy miért nem hagy maradandó nyomot a kisbabában ez az elvetemült gyilkosság?!
Magyar Nemzet: a pátyi hullaszállító sikkasztásra használhatta fel az otthonában tárolt emberi maradványokat
A 60 vödör (10 literes?) úgymond "amputált végtag" közé nyugodtan belecsempészhetett jó néhány teljes hullát is, darabokra szedve...
A Deák téri gyilkos körözés alatt állt, amikor a két embert megölte
"Elkeresedtem, hogy rács mögött marad a fiam. Jóindulatú gyerek ő"
Atya Isten! Az idióta nő szerint akkor milyen egy rosszindulatú gyerek?!
Kutatás: Minél szegényebb és képzetlenebb valaki, annál valószínűbb, hogy Fidesz-szavazó – a lehetséges okok
Ez egy nagy marhaság, amikkel az embereket próbálják befolyásolni. A környezetemben pl. a legtöbben iskolázott emberek élnek, minimum érettségivel, de sokan diplomával, sőt, több diplomával is rendelkeznek, mégis a FIDESZ-re szavaznak. Ennek meg van a jó oka: a többi párt mind-mind rég lejáratta magát, hiteltelenek, csak ígérgetnek. Én pl. egyet sem szeretnék közülük hatalmon látni!
"Szégyenkeztem amiatt, hogy elengedtem magam" – őszintén vallott fantasztikus fogyásáról Schobert Norbi
"Nem sok pali van szerintem az országban, akinek ötvenévesen tíz százalékon mozog a testzsírszázaléka,"
Hát, szerintem egy férfit nem az minősít, hogy "hány százalékon mozog a testzsírszázaléka"! De ha a Rékádnak ez a fontos...
Sikkasztás miatt őrizhette otthon az emberi maradványokat a pátyi boncsegéd
Még a végén kitalálják, hogy jót tett, mert csökkentette a levegőszennyezést...
A kormány szerint ezért érdemes megtartani az augusztus 20-i nagyszabású ünnepségeket – hasznosabb lehet, mint hinnénk
@rokker33: Augusztus 20.-i tüzijátékra azóta nem megyünk, mióta volt az a nagy-nagy balhé a Felszabadulás téren, még Gyurcsány idején. Úgyhogy nagyon nem érdekel a dolog, de most nem tartom helyesnek. Pedig gyerekkoromban nagyon szerettem nézni, a szüleimmel mindig kimentünk a Duna-partra. De ez még az átkosban volt...
A kormány szerint ezért érdemes megtartani az augusztus 20-i nagyszabású ünnepségeket – hasznosabb lehet, mint hinnénk
Persze, hogy meg lehet tartani! Csak az a kérdés, mint ahogy minden más esetben is, hogy mi a fontosabb: az egészségünk, életünk, vagy a pénz?