December 22-én holtan találtak egy budapesti hostelben egy baskírföldi zongoraművészt.

Holtan találták a 27 éves baskírföldi zongoraművészt, Elina Valijevát egy újlipótvárosi hostelben december 22-én.

A hírt a budapesti orosz nagykövetség is megerősítette. A zongorista valószínűleg gázmérgezés áldozata lett, egy másik orosz állampolgárt, aki a társaságában volt, jelenleg a Péterfy Kórházban kezelnek szintén mérgezéses tünetekkel. Állapota súlyos, de nem életveszélyes.

Holtan találták a 27 éves orosz zongoraművészt

Elina Valijeva, aki az Oroszország területén található Baskír Köztársaság fővárosából, Ufából származott, több nemzetközi díjat is elnyert.

A tragédia idején éppen zuhanyozott, ekkor kapott gázmérgezést.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(rt.com, index.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@karma1: Kell, hogy az ő asztaluk is legyen, mert Magyarország nemzetbiztonsági veszélyt jelent az EU-ra.
karma1
@Nyírfa: 10.40 Ha efolott a teny folott meg mindig elsiklik az Unio, akkor ne is csodalkozzanak, hogyha gyorsvonati sebesseggel fognak szetesni.
Nyírfa
@karma1: Engem az aggaszt, hogy a Néppárt nem egységes a fidesz kizárásában, úgy tűnik, többen marasztalják, mint küldik, és az új parlament a költségvetési vitában még nem mutatja elszántságát a források jogállamisághoz kötését illetően.
karma1
@Nyírfa: Dehat a vilagon semmi haszna nincs az EPP-nek abbol, hogy a fideszt kizartak? Nem szavazhatnak, nem lehetnek jelen az uleseken, gyakorlatilag annyi, mintha mar ott sem lennenek. Es erdekes modon igy is szavazatkepesek illetve nelkuluk is meg ok a legnagyobb partcsalad,. Mi lesz a veszteseguk, ha vegleg kidobjak oket?
fahrenheit451
"Engem hívogatnak magyarországi tévések, hogy mondjam el, mi történt Elinával. Azt válaszoltam nekik, hogy ezt én szeretném önöktől megtudni, önök vannak Budapesten! – mondta a professzor. A „magyar tévések” elmondták, hogy egy orosz fiatalember kómában fekszik a kórházban, de Bogdanov felvilágosította őket, hogy az a fiatalember már rég Moszkvában van, él, egészséges.

Hogyhogy elengedték? Hogy lehet, hogy valaki, aki egy meghalt lánnyal egy helyen tartózkodott, már Moszkvában lehet? Hogyhogy senki sem tartóztatta fel? Senki sem faggatta ki?"

24.hu/belfold/2019/12/26/tanara-szerint-gyanus-korulmenyek-kozt-halt-meg-budapesten-az-orosz-zongoramuvesz/
Nyírfa
@karma1: Nem biztos, hogy a fidesz nélkül meglesz a parlamenti többségük. Ugyanis, ha kizárják őket, a fenyegetések szerint megy utánuk több , orbánbarát tagpárt. A hatalom, karma, még mindig úr. Az EU vagy Magyarország, mindegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.