Nyírfa

Lázár János körzetének több polgármestere nem kér Márki-Zay kampányából – és ezt írásba is adták
@lampa laz: 12.43

Mindenben így csalnak. Izomból, csak azért is. Úgy csinálnak, mintha. Mintha duzzadnának az erőtől, mintha többségben lennének, mintha a tudás fája alól irányítanák a világot.
De az esetek többségében elég elolvasni egy-egy kommentjüket, hogy lássuk őket a maguk szűkre szabott kis világában.
Donáth Anna feljelentette a magyar kormányt Brüsszelben
@Eladott Ország: A leállás mellett ráadásul ott nyúlnak bele, ahol csak akarnak. Némi megkönnyebbülést ad, hogy megfigyelési missziót kérnek az EP frakcióvezetői és 62 parlamenti képviselő. Biztosra veszem, hogy most szoros követéssel fogják figyelni, és ellenőrizni a választásunkat. Szégyen ugyan, hogy erre van szükség, de inkább ez a kontroll minthogy Orbán még egyszer győzelmet tudjon összefabrikálni magának.
Rotyis Bálint: Gyurcsány a főnök, mindenki neki akar megfelelni
Nem az a problémám ezzel a kis emberrel, hogy tornából felmentett, de, az annál inkább, hogy csekély értelmű. Ilyen figurák a fidesz vésztartalékai? Nem. Ez maga a fidesz.
Náci karlendítéssel üdvözölte a bíróságot a norvég tömeggyilkos
Nagyon remélem, hogy élete végéig börtönben marad. És nem luxuskörülmények között.
Lázár János körzetének több polgármestere nem kér Márki-Zay kampányából – és ezt írásba is adták
@Nessy: 09.13

Ez számukra másodlagos. A köz mint előtag csak a közpénzben jelenik meg, amit számolatlanul költhetnek magukra, egyéb jelentéseitől elvonatkoztatnak. De hát ezért szimpatizálnak a fidesszel.
Márki-Zay Péter: Ha győzünk, öt éven belül bevezetjük az eurót
A vitával kapcsolatos magabiztos kijelentése vagy nagyon elhibázott, vagy Orbánt akarja vele lépre csalni, ami akár sikerülhet is. Meglátjuk.
Az euro bevezetése főnyeremény lenne az országnak, normális körülmények között az öt éven belüli idő-meghatározásnak van realitása. Legyen ez az EU-tagságunk következő lépése.
Mennyi mindent tehetünk az elkövetkező években: csatlakozunk az Európai Ügyészséghez, az Isztambuli Egyezményhez, zöldülünk, vigyázunk a környezetünkre, új erőre kap az egészségügy, reformálódik az oktatás, leválik az államról az egyház...teendők és lehetőségek tárháza a jövőnk.

És akkor Ibolya is elénekelheti újra a Magyarországot Gesztivel, velünk.
Lázár János körzetének több polgármestere nem kér Márki-Zay kampányából – és ezt írásba is adták
Azért beengedik a településekre, vagy rendőrök fogják elállni az útját? És az ellenzéki érzelmű , meggyőződésű lakosok maradhatnak , vagy kitelepítik őket? Vigyázni kell velük, még képesek, és Lázár , meg Orbán ellen szavaznak.
Persze, ha az aláírások ellenére győz a nemfidesz, akkor biztosítják az új képviselőket az együttműködésükről, mert a pénz beszél, a kutya meg ugat,
Oláh Ibolya a rasszista támadások miatt soha többé nem énekli el a Magyarország című dalt
@Toller Béla: 16.29

Ritka pillanat volt az életemben, amikor Ibolyával együtt énekeltem a dalt azon az augusztus estén. Ő a Lánchíd tetején, én a tévé előtt. Mégis, együtt voltunk. Nemcsak ő meg én: mi, magyarok.
Tud művész, ember az egységélménynél többet adni?
Bukásra készül a Fidesz? Szinte az összes családtámogatásnak vége '22-ben
István király személyesen vágná le az összes enyves kezű fideszes mancsát.
Orbán egy falusi gyerkőc, aki nagyot álmodott, hogy megmutassa az őt elfogadni nem tudó apjának, viszi valamire. S lám, viszi az egész államkasszát. Másutt ezért nem is börtön, hanem fegyház járna, keleten kivégzés, de nálunk...nálunk ováció a hasonlók részéről. És most a hasonlók vannak a pulpituson.
Ma kaptam egy telefont. Nálam először jelentkezett be Márki-Zay Péter. Miután elmondta a mondókáját, megnyomtam a kettes gombot, igen, maradjunk kapcsolatban. Elindult a kampány, és én vágom a centit.

Orbán most úgy csinál, mint aki jót nevet ezen az egészen, mindenkinek túljárt az eszén, összezavarta az európai politikát, beszélnek róla, foglalkoznak vele, neki már megérte. Úgy okoskodik, ha veszít, ha győz áprilisban, mindenképpen nyer, talán még drukkol is, hogy az ellenzék kerüljön ki győztesen a választásokon, úgyis beleesnek az összes általa állított csapdába - véli. S amikor már ellehetetlenült az államigazgatás, nem működik a gazdaság, akkor a tömeg üvöltve követeli őt, a vállára emeli, s válhat valóban, új államalapítóvá.
De nem így lesz. És, amikor azt írtam, hogy Orbán úgy csinál, mint aki jót nevet, azt nem véletlenül tettem. Mert tudja, hogy most túlfeszítette a húrt, és átlendült azon a kritikus ponton, ahol már nem ő irányít. Nem maradt más a számára, mint úgy csinálni, mintha...de Ti valamennyien tudjátok, velem együtt, hogy mennyire pánikol. Mert fizikailag ugyan még hatalmon van. De ez az út számára már véget ért.
Oláh Ibolya a rasszista támadások miatt soha többé nem énekli el a Magyarország című dalt
@kereső: 08.13

Fasiszta, náci, de mindenképpen fasisztoid személyiség. Bárhová megy az ember, mindenütt van belőlük, mintha csak azért születnének, hogy a létezésükkel kirakatba tegyék az elkorcsosult ember képét: nézd, ilyenné válhatsz, ha lemondasz önmagadról.
Ismét Járóka Líviát jelöli a Fidesz az Európai Parlament alelnökének
Nem tartom valószínűnek, hogy az EP igényt tartana rá. Ha jól emlékszem, problémák voltak vele Brüsszelben is. Az pedig, hogy szélsőjobb szavazatokra számít, többszörösen is megvetésre méltó.
Tegnap néztem az RTL-en a XXI.század Keleti nyitás alcímű műsorát. Orbánék egy az egyben átemeltek mindent a Horthy hatalomra kerülése utáni időkből. Még annyi fáradságot sem vettek, hogy leporolják. Ezek a "fiúk" még a politikai törekvéseket is plagizálják. Üres fej, gátlástalanság, ennyi a fidesz.
Bejelentést tett a mobilszolgáltató: milliókat érinthet hazánkban
@Nyírfa: A tegnapi beírásom kiigazítása: " kiadhatja bárki a szolgáltató szűrét" helyett - kiadhatja bárki a szolgáltató útját, illetve kiteheti a szűrét.
Szijjártó megsértette a házirendet, majd kigúnyolta a jajgató embereket
@telegdilaci: Igen, normális országban. Jó lenne, ha mi is normális országban élhetnénk, talán nyáron már, igen. Ahogy @kereső: is írja, mint vendéglátóknak, nekünk kellene a legmesszebbmenőkig ügyelnünk az itt versenyző sportolók biztonságára, egyrészt, és ez a legfontosabb, mert az életüket, az egészségüket teszik kockára , ha a magyar állam nem szavatolja a járványügyi szabályok betartását, másrészt pedig, mert a verseny szelleme megköveteli a sportszerűséget. Márpedig a miattunk megfertőződött sportoló nem vehet részt a játékokban, a csapata pedig eleshet a további küzdelmektől, a győzelmi esélytől.

És így akarna a fidesz atlétikai világbajnokságot rendezni.
Szijjártó szeretné, ha márciusig minden engedélykérelmet beadnának Paks II. ügyében
A kérelmek beadásának éjjelén meg is születnek az engedélyek. Sietni kell, mert áprilisban már választunk.
Össze kéne írni, hányféleképpen árulták és árulják el a hazájukat. Miután nagyon sok papír szükséges hozzá, csak arra kérem a jövő közszolgáit, hogy újrahasznosított terméket részesítsenek előnyben.
Anyaotthonból rabolta el feleségét és kislányát egy kaposvári férfi, majd a nőt meg is erőszakolta
A védettség csak akkor működik, ha a védett partner hozzá. A jó isten sem tud oltalmazni valakit, aki , akár negatív, akár pozitív érzelmekkel, de kötődik a bántalmazóhoz.
Orbán Viktor elmélyülten néz egy munkafolyamatot – kitalálja, mit?
A propi hogy művelődik: már 3x8-at is olvas. :) Persze, attól nekünk még nem kell.