Nyírfa

Kitüntették Mészáros Lőrincet a nagycsaládosok
@Eladott Ország: Régebben olvastam róluk, minőségében olyan szerepet tölt be az egyesület Orbán mellett mint a CÖF vagy az Idősügyi Tanács, amelynek Orbán az elnöke. Agyrém, nem? :)
Orbán közzétette a legnagyobb hazugok és hazugságok toplistáját
@sgl: Ha nem lett volna a segítségére Soros György, ha nem támogatja Simicska, ha nem másolja le egy az egyben az előtte járt autoriter vezetők által használt eszközöket, akkor ma legjobb esetben ügyintéző lehetne egy kormányablaknál. Ha Kádár sincs, akkor ma etethetne disznókat egy állami telepen, vagy dolgozhatna napszámosként mások birtokán. De valószínűleg bűnözővé vált volna, mindegy is, hogy falusi suttyóként vagy öltönyös maffiózóként. A családi környezete a legrosszabbat hozta ki belőle, és nem volt annyi saját erkölcsi muníciója, hogy épkézláb emberré váljon.
Ugyan miben lenne tehetséges? Használják, hagyják, hogy úrnak érezze magát, táplálják benne a messiástudatot, amíg érdekükben áll. Hogy kiknek? Csak körül kell nézni, hogy kik nyerészkednek körülette, hogy milyen kapcsolatai vannak itthon és külföldön - Csányitól Gruevszkin át Erdogánig.
Csak egy kérdést kell feltennünk, ha fel akarunk göngyölíteni egy szálat: kinek áll érdekében?
Teljes az összeomlás: hétfő reggelig leállították az előválasztást
@gina: 20.59

Olykor az az érzésem, hogy robot vagy, akit mindössze néhány durva, közönséges mondatra programoztak, és azt szajkózod , anélkül, hogy értenéd az adott cikket kommentelők mondanivalóját.
Ha jól emlékszem , Te szoktad az IQ-t emlegetni - ne tedd! Annyira idegen tőled, mint a fidesztől a kereszténység.
Teljes az összeomlás: hétfő reggelig leállították az előválasztást
@csak úgy...: Ezt kívánni a fidesztől olyan képtelenség lenne, mintha a holdra tennék a magasugró lécet.
Kampányolni azzal, ami nem volt, nincs és nem is lesz? Nincsenek eredményeik, nincs hitelük, nincs gerincük, nincs erkölcsiségük, nincs szellemiségük, kulturáltságuk, emberségük. Kérdezném, hogy mijük van az ellopott pénzünkön, ingatlanjainkon, EU-s forrásainkon kívül? De minek? Érdemtelenek és érdektelenek.
Teljes az összeomlás: hétfő reggelig leállították az előválasztást
@csak úgy...: 19.39

Azért én bízom a jövő évben. A fidesz minden megnyilvánulása abban erősít meg, hogy berezeltek.
Mintha nem is felnőtt emberek lennének, mintha iskolának a környékén sem jártak volna, mintha könyvet csak a bolt kirakatában látnának, mint akik javítóintézetből szabadultak , és nem tudnak mit kezdeni a körülöttük lévő világgal, hát szétrugdalják.
Kitüntették Mészáros Lőrincet a nagycsaládosok
Nagycsaládosok Egyesülete? Kormányváltás után a körmükre kell nézni.
Teljes az összeomlás: hétfő reggelig leállították az előválasztást
@csak úgy...: 16.26

Tudod, mi nem leszünk gyarmat, inkább szőrőstől-bőrőstől eladja az országot a fidesz.
Orbán közzétette a legnagyobb hazugok és hazugságok toplistáját
@simmering73: 18.20

Jó vaskos. Igen, ez Orbánról szól. Nem lehet büszke rá.
Orbán közzétette a legnagyobb hazugok és hazugságok toplistáját
Orbán tényleg ilyen buta lenne? Azt hiszi, hogy nem tudunk különbséget tenni tulajdonlás és működtetés között? Mi tudunk. Sőt, azt is látjuk, hogy a pedofília és a homoszexualitás összemosásának a látszólagos sikerére akar felülni a CEU-s fejtegetéseivel, amelyek, legyünk őszinték, olyan logikai bukfencek, amelyek felismerése egy jó eszű óvodás számára sem jelentenek problémát.
Sokszor éreztem az elmúlt évtizedekben, hogy Orbán egy közepes képességű ember, aki a maga erejéből semmiképpen nem jutott volna a társadalmi elitbe. Hosszú évek óta, minden, amit mond, amit tesz, ahogyan viselkedik, ezt a feltevésemet igazolja.
Tessen mondani Kövér úr! Milyen a "rendetlen" feltámadás?
Slamposan nem illik feltámadni. Cicamosdással sem. Tessék megadni a módját!
Csak pontosan, csak szépen, ahogy a csillag megy az égen, Kövér Laci pajtásunkkal együtt, kéz a kézben. Na úgy, igen! Vagy nem. Mert kinek a Kövér, kinek a feltámadás.
Ilyen volt Várkonyi Andrea leánybúcsúja – fotót mutatott Mészáros Lőrinc menyasszonya
Ja. Lehet, hogy Lőri se az!
45 év...szép! :) Jobbulást a párodnak!

A Dunán ment egy film néhány napja, abban hangzott el: Tudja, mi a szerelem? Hogy pelenkázom, etetem, vigyázok rá, mert ő a társam, akit választottam, amikor még szép volt, fiatal, egészséges. Ezt egy idős nő mondta a fiatalnak, aki szerelmi bánatában öngyilkos akart lenni.
Ezért a jelentért Oscar-díjat adtam volna.
Ilyen volt Várkonyi Andrea leánybúcsúja – fotót mutatott Mészáros Lőrinc menyasszonya
@Horizont: 11.46

Egyszer kipróbálhatnád, hogy nem reagálsz egy provokációra, ami semmi másról nem szól, mint az önértékelés megtorpedózásának a kísérletéről. Minden energiavámpír eszköztárának ez az első számú fegyvere.
Ilyen volt Várkonyi Andrea leánybúcsúja – fotót mutatott Mészáros Lőrinc menyasszonya
@Horizont: 11.44

Egy másik Mészáros-cikk kapcsán jutott eszembe, hogy , ahogy lecseng az Andika-ügy, Lölönk talán az első asszonyára támaszkodva próbál túlélni szerelmet, kormányváltást, ami csak vár rá.
Bár, nagy valószínűséggel csupán üzlet a Várkonyival kötendő házasság, de nem kizárható az sem, hogy Mészáros szerelembe esett, amiben Andika számára sok-sok lehetőség rejlett. De, bármi is hozta létre ezt a kapcsolatot, jó vége nem lehet, ebben ezer százalékig biztos vagyok.

A párommal ugyan külön váltunk, de soha nem feledkeztünk meg arról, hogy két gyerekünk van, és azért házasodtunk össze, mert megszerettük egymást.
Orbán Viktor a pápáról: „Kerültük azokat a témákat, amikben nem értünk egyet. Vasárnap reggel volt”
Viktort könnyebb utolérni mint a sánta kutyát.
Ami pedig a múltat illeti, vele egy szörnyű kor tér/térne vissza: a fasizmus, és ez nem vicc, nem túlzás, hanem a jelenünk abszolút veszélye.
Gyurcsány elhíresült beszéde pedig pontosan azokat a vádakat tartalmazta, csak éppen a sajátjai felé, amelyekkel hatványozottan az orbán-kormány illethető. Nem kicsit, nagyon!

orbán és bandája nap mint nap egyre inkább megerősít abban, hogy másodszor is Dobrev Klárát válasszam jövendő miniszterelnökünknek.

Azért az egészen lesújtó, hogy a hazám kormányát bandaként határozom meg. Bűnbandaként.
Mészáros Lőrinc gazdagszik – elképesztő túlárazással dolgoznak a kormánykedvencek
@Eladott Ország: Szerintem Várkonyi nincs felkészülve a jövőre. Akkor sem, ha ez a kapcsolat 100 %-ban üzlet.
Ilyen volt Várkonyi Andrea leánybúcsúja – fotót mutatott Mészáros Lőrinc menyasszonya
@Horizont: Az ellentétek vonzzák egymást, egy darabig, amíg izgalmat jelent a másik. Lehet, hogy egy életen át is tudják inspirálni egymást, de én jobban szeretek a hasonlóval kommunikálni, dolgozni, barátkozni, élni. Engem nem a feszültség hajt előre, hanem a szinkron.
Megszólalt Zalatnay Cini a kormánytól kapott 10 millió és az aláírt petíció kapcsolatáról
@terlasz: 18.30

Néhány éve bele hallgattam egy koncert-felvételébe. Nyilván egy élő előadás nem produkál olyan minőséget mint egy lemezstúdióban rögzített anyag, a színpadon ráadásul folyamatosan mozog az énekes. Mégis meglepett, mennyire fáradt már a hangja. Most megnéztem egy tavalyi raktárkoncertjét,
és időnként az volt az érzésem, hogy váltogatja a lemezről való éneklést az élővel. Van, amikor egészen amatőr szinten szól a hangja, máskor megcsillan, felfénylik. 76 éves, nem kell csodát várni tőle, de Cininél klasszisokkal jobb.
Ilyen volt Várkonyi Andrea leánybúcsúja – fotót mutatott Mészáros Lőrinc menyasszonya
@fűre lépni szabad: Azt olvastam a számomra leghitelesebb spirituális műben, hogy voltaképpen senkinek nem tartozunk bocsánatkéréssel, és nincs mit megbocsátanunk.
Isten úgyis tudja, hogy megbánunk-e valamit, felé nem kell protokolláris gesztusokat tennünk. Tudja abból, ahogyan változunk, ahogyan fejlődünk, ahogy több emberséget viszünk az életünkbe. És látja, amikor még magunknak is hazudni akarunk.
És a jószemű emberek is látják a hamisságot, és látják az igazat.
Ilyen volt Várkonyi Andrea leánybúcsúja – fotót mutatott Mészáros Lőrinc menyasszonya
@fűre lépni szabad: Minden relatív, a kicsi is. :)
Nem jó, hogy alkoholizálsz, kár érted.
"Rettenetes! Így lejáratja magát az ember" – Zalatnayra keményen rázúdult a népharag
@bakcsubakka: 20.51

Hát, csak fantáziálj, nem kér kenyeret! :)
Cini fiatalon nagyon szép volt. És erős, szép hangja, amivel jól bánt. Csak érett személyiség nem járt vele. Ezzel sincs egyedül, igazából kegyelem, ha az ember vénségére bölcsebbé válik.