Nyírfa

Donáth Anna: Aki a magyar kormány idő előtti leváltását ígéri, az hazudik
Idő előtt? És mikor van idő, Anna? Oké, hogy nektek ráér, fizetünk titeket rendesen. De minek? Ez a kérdés, nem az, hogy van-e idő vagy sem. Egyébként egy szóval sem mondtuk, hogy a kormányváltást veletek akarjuk.
Tudod, minek van ideje? Hogy eltakarodjatok a közéletből.
Reagált az MSZP párigazgatója Ujhelyi vádjaira
@Horizont: Szívesen. Még a 2010-es évek elején szervezett egy fáklyás tüntetést, amelyre elmentem. Az a vérszegény, semmitmondó beszéd, amelyet tartott, előrevetítette , hogy nem ő és nem az MSZP fogja visszafordítani az antidemokratikus folyamatot.
Aztán 2014-ben Mesterházynak köszönhetően másodszor bukott az ellenzék. Ujhelyi pedig ment Brüsszelbe.
Ungár Péter: a konzekvenciát levontuk, az összefogás halott
@kereső: Egyetlen szavad sincs, amit ne éreznék ugyanúgy mint te.

Azonban Ungár Péterhez lenne egy, személyesnek tűnő, mégis ,a közéleti tevékenységére hatással bíró kérdésem: Péter, édesanyádat és a közös családi üzleteteket is olyan kritikusan ítéled meg, mint az ellenzéket?
És azt hogy érted, hogy az emberek mellé állsz? Ez valami kegy? Valamiféle jóság? Kik azok az emberek, akik mellé állsz, Péter? Lózungokból és az ellenzék pártjainak a megrágalmazásából már elegünk van. Nem kell, hogy a zemberek mellé álljatok, azt már megkaptuk a fidesztől, és, ahogy belőlük nem kérünk, úgy belőletek sem, mert 2010. óta nektek is csak a képviyselői juttatások kellenek.
Hadházy: "Az eddigieknél is szánalmasabb lejárató kampányt indított ellenem a Rogán-propaganda"
@Istenakinincsen: Szerintem nem az bökte a csőrömet, hogy tájékozódsz minden irányban, ugyanis másképpen nem is alkothatunk tárgyilagos véleményt. Azzal nem értettem egyet, hogy több gondolatukat helyeselted, elfogadhatónak találtad.Vissza lehet keresni, ha fontos. A szélsőjobboldali ideológia legnagyobb , leghazugabb csapdája a tömegek felé éppen az, amit a vallásokban, illetve az azokat gyakorló és hirdető papokban találunk kivetnivalónak.
A prófécia sikerének nagyon örülök! :)
A Beszélgetések Istennel című könyvemnek egy kölcsönadás következményeként nyoma veszett, de ma is megvan a Barátságban Istennel és az Egységben Istennel kötet. Tele van aláhúzásokkal, nagy Igenekkel, felkiáltó- és kérdőjelekkel, mintha csak leveleznék egy jóbarátommal. Dehát, az is. Annyira jó barát, hogy akkor sem fordít hátat, amikor elárulom.

" A beszélgetések istennel, meg valami olyan ami bennem volt csak nem "tudatosult", csak az olvasáskor. Olyan mintha én írtam volna:) "
Neal, a médium közvetíti is Isten megjegyzését azzal kapcsolatban, hogy miként viszonyul a tudásunk az emlékezetünkhez.
Te valószínűleg azok közé tartozol, aki nem emlékezett arra, hogy valójában emlékezik. :) Hogy mire? Arra, hogy elidegeníthetetlenül Isten része vagy.
Még fiatalka voltam, amikor egy gondolatsor abba torkollott, hogy az erőm nem is az én erőm, hanem kaptam, valahonnan, valakitől. Amennyire ijesztő volt, annyira felszabadító is. És ennek utána kellett járni! :)
Reagált az MSZP párigazgatója Ujhelyi vádjaira
@Horizont: tegnap, 16.21

Nem bízom benne. Sokkal inkább tartom karrieristának, mint elkötelezett szociáldemokrata politikusnak. A pártból már régen ki kellett volna lépnie, ehelyett eltűrte, hogy Molnár Zsolt , aki leginkább Kocsis Máté linkóci megfelelője, kigolyózza.
Nyilván ment a pártban az adok-kapok, de túl sokáig húzta Ujhelyi, ott próbált érvényesülni, ahová már a lábát sem lett volna szabad betennie.
Nekem az sem tetszik, hogy nincs kifogása a Fudan ellen, hogy meghagyná a határontúliak szavazati jogát , hogy járt Tusványásra "vitatkozni" a fidesszel, s ezzel legalizálta Orbán revizionista politikáját. Hogy felesküdött az alaptákolmányra, nemcsak az ő sara, hanem a komplett ellenzéké, de sár, ami rászáradt az arcára.
Ha beáll dékásnak, rossz lóra tesz. Gyurcsány haladóbb is, radikálisabb is nála, s bár a DK a zászlajára tűzi majd a nagy fogást, miheztartás végett korlátok közé fogja szorítani, amiből csak zavar támad.
Ami nagyon érdekes, és fontosabb is, mint Ujhelyi hovatartozása, az a Momentum, ahogyan a DK nyomdokaiba lép.
Reagált az MSZP párigazgatója Ujhelyi vádjaira
Az egész szocialista pártot, úgy, ahogy van, fel kellene végre számolni. Molnár Zsolt akkor volt baloldali , amikor Orbán. Következésképpen: soha.
Hadházy Ákos: Nincs Schadl-Völner ügy! Rogán-Schadl-Völner ügy van!
Azt hiszem, eljött az idő, hogy kollketív védelemet kérjünk Hadházynak, nehogy leessen a létrája!
Hadházy: "Az eddigieknél is szánalmasabb lejárató kampányt indított ellenem a Rogán-propaganda"
@Istenakinincsen: jan.31., 22.34

Sok mindenre emlékszem a beszélgetéseinkből, arra például, hogy mindketten szimpatizálnánk egy modern ősközösséggel, amely, véleményem szerint a kommunizmus előszobája lenne, de arra is, hogy téged vonzanak azok a megoldások, amelyekkel a szélsőjobboldali párt kampányol. A kettő között azonban kibékíthetetlen ellentétek feszülnek, így nem is csodálkozom, ha olykor több a felhő a gondolataidon mint a napsütés.
Hogy az emberek istentudata a félelmekhez, és a vallások irányított , a félelmeket alaposan kihasználó tanításaihoz kötött, ez tény, de az általad használt nicknév is legalább olyan félrevezető mint egy Orbán-látogatta mise. :)
A honvédelmi miniszter saját tulajdonú autó nélkül maradt, de továbbra is kaszinótulajdonos Szalay-Bobrovniczky Kristóf
@Horizont: Ha óvatosan megkérdeznénk, vigyázva , hogy meg ne bántsuk az érzékenységét, nem gondolja-e, hogy a pozíciói felvetik az összeférhetetlenség vádját, csak nézne ártatlanul: Összeférhetetlenség? Az mi? Vagy kikérné magának a nemtelen, sorosista, gyurcsányista támadást.
A honvédelmi miniszter saját tulajdonú autó nélkül maradt, de továbbra is kaszinótulajdonos Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Belenéztem a pénztárcámba, és arra gondoltam, hogy van itten egy csomó ember, aki engem kellene, hogy szolgáljon, azonban a helyzet úgy áll, hogy én szolgálom őket. Nekik milliárdjuk van, nekem pedig a nyugdíjam. Aztán arra is gondoltam még,hogy nem lesz ez így jó.
Meglepő újdonság Orbán Viktor friss vagyonnyilatkozatában: kiderült, hogy mégsem annyira szegény
@Horizont: 06.01

Ez az igazmondó szérum briliáns ötlet, el is képzeltem, ülök a tévé előtt, és széles vigyorral nézem, hogy, bármennyire is akar, nem tud hazudni. Lehet, hogy te kínáltad fel a megoldást a kormány elmozdítására, csak a végrehajtását kell rábízni a megfelelő személyre. :))
Putyin volt tanácsadója szerint egyre nagyobb esély van a puccsra Oroszországban
@csak úgy...: Amíg a földön nem valósul meg a mennyország, amire azért még várhatunk néhány ezer évet, addig lesznek szemét emberek, akik addig csűrik, csavarják a legtisztább gondolatokat is, amíg azokat a pusztítás szolgálatába nem tudják állítani. Az nem véletlen, hogy a nácik olyan spirituális igazságokat beleztek ki, s tűzték a lobogójukra, illetve használták a saját jelvényükként - lásd: horogkereszt - amelyekkel meg tudták bolondítani a tanulatlan, műveletlen, öntudatlan tömegeket.
Tehát, amíg manipulálható tömegek és szemét emberek találkozása alakíthatja a történelmet, addig a földi paradicsom vagy türelmesen vár a sorára, vagy itt-ott , többé-kevésbé sikeresen, manifesztálódik.

De: amit állítasz, s amellyel nincs is vitám, nem érv arra, amit felvetettem: féligazságokkal, közhelyekkel, sztereotípiákkal éltek, miközben a " vitapartnereken" leveritek a gondolkodás hiányát.
Tóth Gabinak elege lett, mindent maga mögött hagy
Nem az a baj, hogy él benne egy ártatlan, tiszta, gyermeki kép arról, hogy hogyan lenne jó élni, hanem az, hogy nem tud felnőni, s ezt a képet megvalósítani. Ettől lesz annyira modoros, kapkodó, csapongó, labilis, téveszméket kialakító.
Most éppen utazgat, és "osztályfőnöki órákat" tart, tanácsokat és lelki útmutatást ad óvódákban, kisiskolásoknak. Remélem, ha már az óvoda- és iskolavezetők megengedik ennek a hitbuzgó , tévelygő embernek a gyerekek agymosását, a szülőknek lesz annyi eszük, hogy otthon kigyomlálják aTóth Gabi-féle bölcsességeket a gyermekük fejéből.
Persze sokkal egyszerűbb lenne, ha Gabit az ovi, az iskola kapujáig sem engednék.
Putyin volt tanácsadója szerint egyre nagyobb esély van a puccsra Oroszországban
@csak úgy...: Jó meglátás, kivéve a komcsit. :)
Apám, aki kommunista volt, azt mondta, az eszme jézusi, s a valaha volt legnagyobb, követendő példa maga Jézus. Nem volt vallásos az öregem, csak rendületlenül , izzóan hitt a becsületben, az igazságosságban. Úgy is élt. A harcaiban, amelyeket egész életében vívott, sokszor nem is a magukat baloldalinak, partizánnak, jó embernek kikiáltók támogatták, hanem azok, akik ugyan nem voltak a "szövetségesei", de tisztelték a példamutatásáért.
Ezért szoktam megvédeni a kommunista eszmét, A Kommunistát, amelyből , sajnos, nagyon kevés volt , de én testközelből ismertem, tapasztaltam, hogy milyen az igazi.
Olyan sokszor estek az általánosítás és a sztereotip megnyilvánulás hiábájába, hogy csak moolygok vagy éppen bosszankodom, hogy miért csak másoknak ajánlgatjátok a gondolkodást, miközben anyáztok, és fixa ideákat vágtok egymás fejéhez.
Putyin volt tanácsadója szerint egyre nagyobb esély van a puccsra Oroszországban
És tessék mondani, az a közeljövő mikorra várható? A válaszokat "Sürgős" jeligére a Propellerre kérjük.
Hadházy: "Az eddigieknél is szánalmasabb lejárató kampányt indított ellenem a Rogán-propaganda"
@Istenakinincsen: jan.29.22.18

Annyit beszéltünk már az intuícióról. Ha az egod nem szól bele, csalhatatlan. Rajtad áll, hogy melyiket táplálod!:)
Amilyen fennen hirdeted, hogy isten nincsen, annyira éled is a hiányát. A vélt hiányát, mert benned van, mert belőle vagy.
Persze, nem úgy néz ki mint a Mikulás, valójában sehogyan sem néz ki, de, ha látni akarod, nézz körül, mindenütt "Ő" van, az embertársaidban - képzeld, még shikariban is :) - , a napsütésben, a hóban , a jóban, a rosszban, a bánatban és az ölelésben: mit táplálsz? Te írtad.
Vona Gábor: Ötpontos nyílt levél Dnyipro polgármesterének
@kereső: 09.26

" Az eu-s állampolgárok és a magyar adófizetők állják a ribanckodását. Nem ám, a kitartó- annak mi fizetünk. Azzal, hogy itt van az oroszok európai kémközpontja, itt van a kémbank, a roszatom, és megvásároljuk a véres gázt csillagászati áron. Na, ez az igazi qrválkodás. Igy kell ezt- úri véreim

++++++++
Magassarkúban portyázott a kisdiákok között Putyin
@simmering73: Nagyjából így fog a történelemkönyvekben szerepelni. :)
Magassarkúban portyázott a kisdiákok között Putyin
Azt a magassarkút, ami Putyint nagyobbá tehette volna, úgy hívják: becsület.
Kiderült: Orbán Viktor csak akkor meri kritizálni Putyint, ha senki nem hallja
A probléma az, Orbán, hogy olyan vagy mint Putyin. És nem az orosz nép kegyetlen, hanem egyének, akik pont olyan elvetemültek, mint amilyenek a magyarok között is szép számmal akadnak, lám, általad itt áll a példa előttük.
Mondjál le, Viktor, mentsd legalább az életed!
Visszakerült nevelőszüleihez a rendőrség által keresett öt hónapos csecsemő
No, ez jó hír, a gyerek él, ép, remélhetőleg egészséges. Bárki fogja felnevelni, szeresse, mert ezzel a legtöbbet adja a számára!
Hadházy: "Az eddigieknél is szánalmasabb lejárató kampányt indított ellenem a Rogán-propaganda"
@sgl: Milyen lehet olyan országban élni, ahol a Vásárhelyi Máriák, az Orwellek vannak többségben? Megtudjuk még ebben az életünkben, vagy ej, ráérünk arra még?
Legalább a nap sütne.
Orbán Viktor kijelentései miatt Ukrajna bekéreti a magyar nagykövetet
@kereső: Azt csinálsz., amit akarsz, de, amíg ezekkel próbálsz vitatkozni, ami, lássuk be, a retardáltságuk miatt lehetetlen küldetés,
addig teleköpködik a teret a mentális szennyükkel.
Hadházy: "Az eddigieknél is szánalmasabb lejárató kampányt indított ellenem a Rogán-propaganda"
@Istenakinincsen: 00.6, 00.16

:)))

Ha az ember ilyen axiómákra nyitja meg a felületet, nem nehéz eldönteni, hogy melyik "farkast" táplálja. :)
Úgyhogy elküldöm - elengedem - az álmosságot, a borongós hangulatot, :)
Tegnap beszélgettünk egy üzletben a sorunkra várva, nincs utálatosabb hónap a januárnál, mondtam én, ne is mondja, kontrázott egy másik vásárló, a karácsonyt kéne kitolni még néhány héttel, szólt a harmadik, aztán sorra kerültünk.

Melyik filmben is hallottam: madárcsicsergős jó reggelt! ? Milyen geilül hangzik, mégsincs ennél szebb ébredés.
Úgyhogy madárcsicsergős szép napot neked és a Propeller valamennyi látogatójának! :)
Orbán Viktor szerint kormánya ekkor találná szembe magát a népakarattal
@csipetke: 18.29

Megnéztem, ki is ő, már képben vagyok. Többször belefutottam a YouTube-n, de a neve nem maradt meg. Ráadásul először kevertem Somos Andrással, akit régen kimondottan kedveltem, még örültem is, hogy nem változott. :)
Szóval, Somogyi. Köszi! :)