Nyírfa

Határtalan terror, az USA után Izrael következett
Csak tüntessenek a palesztinok mellett, mert rohadtul megérdemlik.
Kreml: Oroszország elítéli a politikai erőszakot
@izéke: 16.21

A keselyű pedig nem lakmározik a döghúsból, hanem életre kelti az állatot. Mert , amióta Orbán Viktor körbeutazta missziójával a földet, azóta kitört a világbéke, mindenki barát, és tele van szeretettel.
Kelj fel, és járj, mondta a keselyű a kimúlt négylábúnak, miután szakszerű szívmasszázst alkalmazott. S lám, lőn csoda! Köszönjük, Viktor, ajlavjú!
Kreml: Oroszország elítéli a politikai erőszakot
Ja, mint Hitler az antiszemitizmust, mint Orbán a közvagyon magánosítását.
Georgia kormányfője szerint reális az EU-tagság, dacára a felfüggesztésnek
Pont ti hiányoztok. Még azt sem tudjátok felmérni, hogy diktatúraként mennyi esélyetek van. Semmi.
Orbán Viktor az imánkról biztosította a meglőtt Donald Trumpot
Imádkozzatok, Viktor, jó lesz! Mert akiért ti imádkoztok, az lehúzhatja a rolót.
Orbán Viktor megkerülte a Földet, itt az izgalmas összefoglaló videó
Orbán Viktor szupersztár - álnevein: utcai harcos, felcsúti nindzsa, de mind közül a legkedveltebb O1G - , békemissziója során , űrhajójával megkerülte a földet, többször is, majd rádióüzenetében közölte, hogy kormányozhatatlanná vált a járműve, s kéri a földi irányítás segítségét. Azonban az irányítók már nyugatra menekültek előle, így az oda vezényelt katonákra lett bízva az űrhajó navigálása. Tekintettel arra, hogy a katonák frissen elengedett elítéltek voltak, akik leginkább a bűnözéshez értettek, nem látták át küldetésük fontosságát, s gamernek képzelve magukat, igencsak élvezték az ölükbe pottyant játéklehetőséget.

Az MTI legújabb jelentése szerint az űrhajó eltűnt a radarról. Szijjártó Péter éppen be akarta jelenteni, hogy ebben a durva világban kénytelen átvenni a béke követének szerepét, s ebbeli minőségében mint miniszterelnök kívánja folytatni a megkezdett munkát, amikor a mögötte álló Lázár János ménesgazda félrelökte, s a mellét verve hajtogatta, hogy erre a szerepre csak ő, egyes egyedül ő alkalmas. Ezt azonban nem hagyta annyiban Semjén Zsolt fővadász, s Anyátokat felkiáltással földre vitte politikustársait. Hiszen ki is lehetne más Orbán Viktor jogos utódja, mint egy keresztény, hetero?, fehér férfi, aki ráadásul helyettesi rangban segített abban, amiben segített.

Ez volt az a pillanat, amikor az egész világ már nyerített a röhögéstől. A magyar kormány megsértődött, de nem mondott le, hanem , nekünk a béke az első néven új frakciót alakított a világban, melyhez nem kívánt csatlakozni senki. Szomorú vég.
Sorra érkeznek a reakciók, a nemzetközi vezetők is elítélték a Trump elleni merényletet
Az egész világot, de szijjártó pétert, na, őt a világnál is jobban. Engem azért annyira nem, gondolom, az egész világ politikai vezetői is tudnának aludni ettől a hírtől, de mutatni kell , mennyire nem értenek egyet azzal, amivel nem értenek egyet. Nem tudni, hogy ez az egyet nem értés magára a merényletre, vagy a sikertelenségére vonatkozik.
Merthogy nemcsak durva ez a világ, szijjártó péter, hanem átkozottul képmutató is. Vagyis, hazug, és te, szijjártó péter ebben az élen jársz.
Merénylet Donald Trump ellen: Szijjártó Péter megrendülten üzent, még sokkos állapotban lehet
@Pusztai: 08.33

Nem hiszem, hogy Trump számára jelentene bármit is egy ember élete vagy halála. Az övén kívül.
Ez a két elnökjelölt bohózatnak kiváló lenne, csakhogy az USA ma még a világ vezető hatalma. Kérdés, hogy meddig.
Merénylet Donald Trump ellen: Szijjártó Péter megrendülten üzent, még sokkos állapotban lehet
Hát akkor ez is megvolt. Nem Trump rendelte meg, hogy ezzel is szavazatokat szerezzen?

Szijjártónak: ez a hápogás a durva világról kb. annyira hiteles, mintha Hitler háborogna az emberiség kegyetlenkedései miatt.
Sok 1000 éves praktikák a kánikula ellen
Na, akkor vétkeztem, mert sós vizet ittam, és az egyik teám alkotórészeként zsálya fog fűteni. Ezt jól megcsináltam.
De: nagy fazék brokkolilevessel hozom helyre az egyensúlyt, bár, nem tudtam, hogy hűt, csak szeretem.

Azt már meg sem merem említeni, hogy olivaolajba forgatott fokhagymát reggeliztem rozskenyérrel, tegnap pedig két nagy karaj vajas-mézes kenyeret. És még én veszem a számra az egészséges életmódot.

Azért ezt még elmondom, mert fontos a saját tapasztalat. Ha úgy érzem, valami nem stimmel, akkor két anyag van, amihez elsőként nyúlok: a só és a méz. Ez az én elsősegélyem. Utána jön a kurkuma és az ezüstkolloid, ha szükséges. Sebre az utóbbiak kerülnek, és azonnal. Néhány napja , ahogy vettem le a gázról a forrásban lévő teavizet, megbillent és kiborult belőle a kezemre. Mit mondjak, káromkodtam. De rögtön lefújtam ezüstkolloiddal, majd ezt többször megismételtem. Másnapra nyoma sem volt, hogy megégettem magam.
Egyszer olvastam, hogy az USA-ban a súlyos égési sebeket ezüstkolloiddal átitatott kötszerrel borogatják, tekercselik.
Jó dolog olvasni, sok-sok információhoz jutunk, amit beépíthetünk az életünkbe. Persze, alapos körbejárás után.
Rendeletbe foglalt a főváros egy macskát – Hivatalosan is itt élhet Budapest macskája
@CsipkeRózsa: 12.49

S a lehetőség hiányában, kötelezettségük.
Egyébként egészen megható volt a hölgy vallomása a boldogságról, Mennyire túlértékeljük az anyagi javainkat!
Az emberek fel sem ismerik, mi a különbség a kevés, az elég és a sok között. Én elég-párti vagyok, a tartalékképzést ugyan fontosnak tartom, de a felhalmozást , nem. Ha távozom, nem lesz sok gondja a fiamnak a dolgaimmal. :)
Ja, igen: néztem az arcát - még mindig a hölgy -, és szépnek láttam. Ha meglennének a fogai, egy kedves, harmonikus arcot látnánk. Ki tudja, mit hoz a jövő? Az sem véletlen., hogy pont ők kerültek a szemünk elé.
Minden stikli kiderült: Több milliárd forint EU-s pénz lenyúlásával vádolják Pintér Sándorékat
Hát, ha még az olajügy is előkerülne, az hab lenne a tortán.
Ilyenkor illik lemondani, szemlesütve elkullogni, a pénzt saját számláról visszautalni, illetve a rendeltetési helyére juttatni, és sűrű bocsátnakérések között elfogadni a bírósági ítéletet.
Rendeletbe foglalt a főváros egy macskát – Hivatalosan is itt élhet Budapest macskája
@Billibácsi: 10.05

Egy olyan országban, amelynek a kormánya fontosabbnak tartja az ellenségnek kinevezett Iványi, s vele együtt az általa vezetett intézmények s a gondozott családok, gyermekek tönkretételét , mintsem egy nagyon komoly társadalmi probléma kezelését, ennek a kérdésnek még a feltevése is minimum TEK-intézkedést kíván.
Karácsonynak vannak nagyon jó elképzelései, javaslatai, de az érdekérvényesítésben egy házi sárkányra lenne/van szüksége! :)
Rendeletbe foglalt a főváros egy macskát – Hivatalosan is itt élhet Budapest macskája
@koszpeko: 11.13

Megnéztem, és válaszolok, bár nem engem kérdeztél. Ezek az emberek már félnek új életet kezdeni, beilleszkedni egy munkaközösségbe, egyáltalán, bármilyen közösségbe, olyan rendszert vinni a napjaikba, amelyben elveszítve érzik a szabadságukat. Mert ebben a létformában ugyan teljesen kiszolgáltatottak, mégis , a szabadságnak azt az illúzióját élhetik meg, amely valójában soha nem adatott meg nekik. Az erdőben nincsenek kötelezettségeik, kötöttségeik, egyedül a természethez kell alkalmazkodniuk. Társadalmon kívüli lényekként tagjai egy társadalomnak. Békén kell őket hagyni.
Karanténba zárnák Orbán Viktor frakcióját az Európai Parlamentben
@kereső: 10.46

Mikor is volt, amikor arról cikkezett a 168 óra , hogy Kövér elmebeteg, és a fideszesek le fogják rohanni a Parlamentet, aztán az országot? Még a múlt században. Már akkor tudták, már akkor tudtuk, hogy baj lesz, de az, tégláról téglára épülve csak akkor mutatta magát, amikor csaknem készen lett a ház.
Orbánnak , az első miniszterelnöki megbizatásakor írtam egy levelet, amelyben felhívtam a figyelmét a felelősségére, és mindarra a kockázatra, amelyet személyében képvisel. Személyesen vittem be az akkori Miniszterelnöki Hivatalba, és adtam át a titkárnőjének. Gyerekes dolog volt, de a lelkiismeretem ezt diktálta.

Emlékszem, Török Gábor hogyan lépett el Debreczeni mellől, akkor kezdett megbékülni a fidesz létével, stratégiájával, és kezdte dicsérgetni Orbánt.
TGM klasszis volt, a nagy elme és a nagy szív ötvözete, a fasizmus kérlelhetetlen ellenfele,,,,,bele is halt.

Mint társadalom, nem működünk. Ha csak egyetlen szóval határozhatnám meg a magyar népet, az a széthúzás lenne. Ez nem az a minőség, amely szolidaritást, nemes eszméket terem.
Ennek az országnak a léte a fiatal generációkon múlik, s ha ők nem akarják, akkor Magyarország nem lesz, és a civilizált népek nem fognak könnyet ejteni miatta.
Azok az értelmes, gondolkodó ifjak, akik próbáltak tenni a hazájukért, már fél lábbal Nyugaton vannak. Megüzenték a képviselőilken keresztül márc. 15-én, hogy, amennyiben nem számíthatnak az előttük járó korosztályokra, akkor a tudásukkal, az alkotó erejükkel más országokat fogják gazdagítani.
És jelenleg úgy tűnik, hogy nem számíthatnak ránk.
Maradnak a récsölök, a kis matolcsyk, velük mocsarasodik el minden, ami valaha élt, és élhetett volna.

Majd, egy másik életben újra kezdjük. Vagy nem.
Deák Dániel cefetül büszke Orbán Viktorra, most éppen a Marcronnal példálózik
Megafonos. Annyit is ér.
Macron eltévedt a kül- és belpolitikai harcaiban, lassan nem sok vizet zavar sem otthon, sem az unióban.
Olykor felmerül bennem, hogy lesz-e egyáltalán olimpia idén, olyan feszült a francia társadalom, bármikor kitörhetnek zendülések.
Nemcsak Magyar Péter tud bulizni – Karácsony is lebukott + Leleplező fotó
Tessék. Van valami közös, amire építhetik a közgyűlés munkáját. :)
Vagy nem, elvégre magyarok vagyunk.
Karanténba zárnák Orbán Viktor frakcióját az Európai Parlamentben
@Pusztai: 09.38

És mi lesz azzal a gondolat- és érzelemvilággal, amelyet meglovagolva a hatalomba érkezett? Ő csak egy képviselője annak a szörnynek, amit a félelem hív életre az emberekben.
Leegyszerűsítve: az öntudatlan, vezethető, főleg megvezethető kollektívák mindig is igényelni fogják a diktátorokat, a kései apát, aki szigorú ugyan, de értük az - ezt a magyarázatot már gyerekként beléjék is verik -s akinek engedelmességgel tartoznak, a döntéseinek , bármi is az, alávetik magukat.
Ez a mentalitás kelet sajátja, nem véletlen, hogy nyugaton létesültek a demokráciák.
Karanténba zárnák Orbán Viktor frakcióját az Európai Parlamentben
Nem sokáig él ez a frakció. Orbán nem fogja eltűrni, hogy Le Pen diktáljon, és könnyen lehet, hogy a fancia politikus nemcsak kilép idővel ebből a szövetségből, hanem viszi magával annak többségét. Salvini is kétséges, hiszen cserben hagyta Melonit, akinek az olasz kormányban a helyettese.
Le Pen számára a karantén üzenet lenne a francia nép felé: Európa kirekeszti a fasiszta/náci eszmék képviselőit. Márpedig, ha valamivel mozgósítani lehet a szabadságára és a liberalizmusára büszke francia honpolgárt, az a fasizmus elleni harc.