A politikus úgy látja, Magyarországnak világszínvonalú egészségügyre és oktatásra van szüksége.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
ezzel együtt százszázalékos biztonsággal állíthatom, azt a Fidesz-szavazó nyugdíjas polgártársamat (...) nem érdeklik a magyar gazdaság kedvező makroadatai". És mivel az ő problémáikra nem ad konkrét választ a kormányzat, ez lehetőséget teremt az ellenfélnek, gyűlöletkampányt pedig könnyebb csinálni, mint rezsicsökkenteni - fogalmazott Lázár az ellenzék lehetőségeire utalva.
Lázár nagyon reálisan látja a dolgokat. Kár, hogy nincs hatása rájuk, mert a nép valóban nem makroadatok vár, hanem mindenki a saját életét javító intézkedéseket.
Nessy
Lázár is "megvilágosodott", mióta nem miniszter!
Az meg tény, hogy pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti, s nem bírálat! Minden bíráló megjegyzés gyűlölet kampány része, ellenzéki hiszti, magyarellenes etc.
szegfue
@1magyar: Furcsa... amikor Lázár még "pozicióban" volt, akkor mindezeket nem "látta reálisan"?! Tegyük azt is hozzá, hogy eddig volt lehetősége, hogy "hatással legyen rájuk", mégsem sikerült. Nem hiszek én az ilyen hirtelen "megvilágosodásban"!:(
szegfue
@Apoca: Én is valahogy igy gondolom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.