szegfue

Újabb helyről érezhet nyomást Orbán Viktor – Nyílt levélben sürgetik a miniszterelnököt
@Németh István: Mivel eleve a "moslék balliernyákkal" kezdted -- bár ennek a jelentését nem is értem --, nem vagyok hajlandó még elolvasni sem a levezetésedet!
Újabb helyről érezhet nyomást Orbán Viktor – Nyílt levélben sürgetik a miniszterelnököt
@Németh István: Én TÉNYT irtam azzal, hogy rendeleti kormányzás van! Arra válaszoljál: mi ebben a hazugság? Ja mindezt mocskolódás nélkül!
Kiosztottak egy díjat, amiről sokan talán nem is hallottak Magyarországon
Pedig ők valóban megdolgoznak ezért a kitüntetésért! Ezzel pénz nem jár, csupán erkölcsi elismerés -- tudomásom szerint. Ők azok, akik vigyáznak a horgásztavak élővilágára, gondozzák a nádat, a parton lévő füvet, fákat, szivattyukkal "levegőztetik" a vizet, összeszedik a szemetet, stb. és persze figyelnek az ott horgászókra is. Nem tünik nagy dolognak, csak a "saját portájukon", (vizükön) óvják a természetet.
Újabb helyről érezhet nyomást Orbán Viktor – Nyílt levélben sürgetik a miniszterelnököt
@KisTehen: tegnap 15:57 Valószinüleg elkerülte a figyelmedet, hogy 2020. nov. 30-tól folyamatosan valamiért M.o-on veszélyhelyzet van, tehát rendeleti kormányzás, vagyis O.V. egymaga dönt, nem kell hozzá a parlament.
Visszavonul a népszerű magyar humorista
@Nyírfa: Hát pontosan ilyenről beszélek! Arról már nem is szólva: hogy a csudában van az, hogy félállásban keres annyit, amennyiből megél + utazik + tanul?! Ez sajnos itthon nem sikerülne.
Azt gondolom, hogy szinte biztos, hogy idős korára hazaköltözik...
Egyébként a "SEM" nélkül is értettem a mondanivalódat:)
Visszavonul a népszerű magyar humorista
@Nyírfa: Az valóban jó lenne, ha csak tanulni mennének a fiatalok külföldre, aztán visszajönnének tapasztalataikkal dolgozni. És szinte nyilvánvaló, hogy az önálló gondolkodásra képes fiatalok -- ha külföldön tanultak -- már nem jönnek vissza:(
Nekem azért ez a Nav-os gyakornoki álláslehetőség is elképesztő! Hiszen egy biológusnak, régésznek, vagy zenésznek pl. magyarázhatják a számokat, vagy annak logikáját... hiába:(
Visszavonul a népszerű magyar humorista
@Nyírfa: Ebben nekem csak az a szomoru, hogy a 2 fiuból az egyik külföldön akar élni... Tehát hiába a kormány "gyere haza fiatal", vagy az ujabb "maradj itthon fiatal" programja. Inkább talán "élhetőbbé" kellene tenni az országot, mint ilyen eleve "halálra itélt" programokba ölni a pénzt.
Fontos felhívást tett közzé a külügyminisztérium, erre kérik a Bécsben tartózkodó magyarokat
Azért az furcsa, hogy az osztrák rendőrség "...lakosságnak sem tettek közzé figyelmeztetést..", de a mi külügyünk figyelmezteti az ottani magyarokat. Csak tájékoztatásul: Bécs lakossága közel 2 millió, egész Ausztriában pedig kb. 94 ezer magyar él. Micsoda "gondoskodó" a mi kormányunk?:((
Bayer Zsolt tombol: rájött, hogy a születésnapos kisfiút megszívató kapus csapatának vezetőedzője ukrán
@sgl: 8:43 Dehogy balta:(( Csupán egy mikrofont tart a szerencsétlen, hogy ne csak lássuk, de halljuk is ahogy esznek:)
Egyébként jó régi a fotó, mert O.V. még olyan vékony, mint a vonatfütty.
Ennyi volt? Lemondólevelet írt Ferenc pápa
@Horizont: De türelmes is vagy, akár egy gyógypedagógus!:)))
Gyűlölködő, tehetségtelen, kisstílű, frusztrált hazudozó – Vásárhelyi Mária Fábry Sándorról
@Maccska: 7:37 Most ezt komolyan le birod irni... mármint a "testvéri tankokat"?! Szerintem O.V. sokkal jobban várja, hogy mégis mi "esik le" majd az oroszoktól, ha vége ennek a nemháborunak nevezett hadgyakorlatnak:(
Gyűlölködő, tehetségtelen, kisstílű, frusztrált hazudozó – Vásárhelyi Mária Fábry Sándorról
@Maccska: tegnap 16:31 Neked mi bajod Vásárhelyi Máriával? Csak összehasonlitásként: Wittner végzett gépiróként, a forradalom "üdvöskéjeként" pl. szakmai véleményt mondott a Paks 2-ről annyira értett hozzá, Vásárhelyinek szociológusként van értelmes gondolata, sőt több könyve is megjelent. Akkor miért is "egy beteg lelkű némber.Vélhetően nem is teljesen normális." Vásárhelyi? Esetleg azért, mert nem Fideszes?
Gyűlölködő, tehetségtelen, kisstílű, frusztrált hazudozó – Vásárhelyi Mária Fábry Sándorról
@Maccska: 15:40 Wittner Mária meg egy egészséges lelkületü, normális atomtudós volt... nemigaz?:))
Ötvenezerért vitte volna a behajtó a magyar nő milliós autóját, de csúnyán bebukta
@Giovanni Alba: Nyilvánvalónak látszik, hogy ez egy banki dolgozónak a biznisze volt (olyan középvezető féle)... gyakorlatilag a "tőketartozást" megkapta az 500 eFt-tal, tehát nem volt igazából vesztesége, csak nem tudta a bank a kamattal növelni a nyereségét... bátran lezárhatta ezt a hitelügyletet. Ennek a banki ügyintézőnek volt kapcsolata egy ingatlanértékesitő céggel (ők intézték az emberek a lakáshitelét) és ennek a cégnek a közvetitésével adták el egy "jóembernek". Szinte természetes, hogy összejátszottak:( Feljelenthettük volna őket, de örültünk, hogy nem uszott el a lakás, hiszen közel 1 évig ezzel a bajjal keltünk és feküdtünk, igy ezzel nem foglalkoztunk. Sajnos igazad van... én sem érzem etikusnak, azokat, melyeket irtál, bár a hitelszerződésekben benne van és a hitelt felvevők alá is irták/irják, mert kell a pénz.
Ötvenezerért vitte volna a behajtó a magyar nő milliós autóját, de csúnyán bebukta
Szerintem egy autót v.h esetén azért értékelnek alul, mert ugye ezt csak a foglalási jzk. szerint "vitték" el, valójában a tulajnak kell elvinnie egy meghatározott helyre, ahol tárolják ezeket... vagyis, ha ezen az 1-szeri uton véletlenül totálkáros lesz, akkor már sajnos nem ér 1 milliót. A másik, hogy a lefoglalt tárgyakat (akár autó is lehet) árverésen értékesitik, ezért a végrehajtó a "kikiáltási" árral veszi foglalási jzk-be, de a végleges eladási ár lehet, hogy megközeliti az 1 milliót... ha esetleg kevés lenne a licitáló, akkor előfordulhat, hogy 100-200 eFt-tal viszik el.
Mi már 1x majdnem "ráfaragtunk"... egy közeli rokonom 2,5 milliós banki tartozása miatt árverezték volna az akkor kb. 10 milliós lakását. Addig mentünk, mig végül kiderült, hogy a bank 500 eFt-ért (!!!) adta el egy magánszemélynek a tartozást, igy az illető magánszemély árvereztette volna, mert akkor már az övé volt a tartozás és ha sikerül eladni az árverésen, akkor "nyert" volna 1 lakás árát. Tőlünk 5 milliót kért a tartozás megvásárlásáért, vagyis nyert volna 4,5 milliót. Ekkor megtámadtuk a v.h-t és birósági letétbe tettük a 2,5 milliós tartozást + a kamatait. A tárgyalás előtti napon már megelégedett volna 250 eFt-tal is, igy akkor már éreztük, hogy nyerésre állunk. Szóval ebben a trükkös ügyben benne volt legalább 1 banki ügyintéző, 1 cég és ez a magánszemély, aki nem mellesleg valahol a Zalában élt... mégis honnan tudhatott egy szentendrei lakos ki nem fizetett banki tartozásáról?!
Így néz ki az Orbán-kastély Hatvanpusztán, már épül a luxus üvegház is – Hadházy Ákos oda is elvitte Daniel Freund EP-képviselőt
@m73: @Horizont: Teljesen mindegy szerintem, hogy ki milyen... ez a lény már tényleg orvosi eset! Minden hozzászólásának utolsó mondata -- persze a tárgytól függetlenül! -- "...az usa-nató armada takarodjon Európából, és az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!..." Én rendszeresen jelentem a moderátornak, mégsem történik semmi:(
Tehát csak azt lehet tenni, hogy átlépjük, mint a járdán a kutyaszart... kb. annyit is ér. Egyébként el sem tudom képzelni, hogy van ember, aki ezt a lényt kedveli, szereti?!
Nézzétek meg durbincsot! Van olyan cikk, amihez csak ő szól hozzá -- már ha a propeller tagjainak a névsora ezt jelenti -- többször is és senki más nem reagál.
Vérfürdő Hamburgban: többen meghaltak egy templomi lövöldözésben
@Horizont: Valószinüleg, de ezt ő maga is irta jópárszor... én azért sajnálom:(
2 "emberem" is van, aki alkoholista... csak ugy értenek meg, ha állandóan veszekedek velük, mint egy 2-3 éves gyerekkel... Pedig a szakmájukban elismertek, jó a fizetésük is, csak éppen soha sincs egy fillérjük sem és hát ők a világ legszerencsétlenebb emberei. Hozzájuk annyi energia kell, hogy néha ugy érzem: a paksi erőmütől kellene "vételeznem":))
Vérfürdő Hamburgban: többen meghaltak egy templomi lövöldözésben
@e örö e bódottá: 11:17 Időnként tényleg ugy tünik: nem vagy százas, de ez a gondolatod a pedikürösnél jó!
Vérfürdő Hamburgban: többen meghaltak egy templomi lövöldözésben
@csak úgy...: 10:24 Igen, én is emlékszem papa49-re... de az Általad idézett "kedves" mondat elkerülte a figyelmemet. Hülyeség ilyent kivánni bárkinek is, mert az általában a saját fejére hullik vissza, ha nem is azonnal.
Elutasították Lagzi Lajcsi halasztási kérelmét: "Felteszem a kezem, és megyek, ahová mennem kell... akár a bitófa alá is"
Ha 2017-től nem tudta bizonyitékokkal alátámasztani az ártatlanságát, akkor most honnan szerezné be? Talán azt gondolja, hogy ha huzza az időt, akkor bármit is megnyerhet.
Így néz ki az Orbán-kastély Hatvanpusztán, már épül a luxus üvegház is – Hadházy Ákos oda is elvitte Daniel Freund EP-képviselőt
@Maccska: 11:35 Mondjál egyet: miben is fejlődik M.o? A hatvanpusztai birtok nem M.o-én, hanem Orbáné, tehát ez nem az ország fejlődése... szerintem.
A magyar-szerb határszakaszon nagyon megugrott a rendőrök és katonák elleni erőszak
@Németh István: tegnap 18:33 Csak annyit tudok javasolni: ne induljál a kompetencia mérésen... inkább hivd ki párbajra Bayer Zsoltot... kb. egy szinten vagytok.
A magyar-szerb határszakaszon nagyon megugrott a rendőrök és katonák elleni erőszak
@csak úgy...: Lehet... Szerintem, aki képes indok nélkül egy másik emberre rálőni, annak eleve van valami defektje...
A magyar-szerb határszakaszon nagyon megugrott a rendőrök és katonák elleni erőszak
Az azért elég "gáz", hogy a jelentkező határvadászoknak, csak a 35 %-a állt szolgálatba! A többi fizikailag, esetleg más okból alkalmatlan?!
Kemény üzenetet küldött Putyin a Kijevbe készülő Orbán Viktornak
Én még ezen is jól szórakoztam: "...kétoldalú kapcsolatokban valamivel nem elégedett..." :) Szerintem az a 2 oldal igencsak 1 oldalu.
Mi lesz az árstopokkal? Nagy István agrárminiszter most elmondta, meddig maradnak
@Emmersson71: Milyen szép csöndben elhalt a "gyere haza fiatal" projekt is... pedig ez is sikeres lehetett:)