szegfue

Szijjártó hatalmas bejelentést tett – elképesztő, szinte mesébe illő magyar sikerről beszélt
@Németh István: 8:34 Komolyan kérdezem: mit kellene ünnepelnünk azon, hogy a Mercedes-Benz A.G. tulajdonában van az a mo-i kft, amelyben összeszerelik a német tervezésü, technológiáju, stb. autókat?! Egyébként meg nem a 2 szép szemünkért épitették ide a gyárat, hanem az olcsóbb munkaerőért és az adókedvezményért, amit meg is értek, mert ez kemény üzlet és nem szeret, nem szeret kérdése. Kérlek, hogy a cikkhez szóljál hozzá és ne személyeskedj, főleg ne hozd ide az 1956. és 2006. évi eseményeket, mert ennek semmi köze a témához!
"Rothadt lelkű gátlástalan szemétláda, egy aljas görény. Ha Pintér vagy Kásler meleg, én is" – Bayer keményen kiakadt
Ha Bayer "bizonyitéka", hogy van felesége és gyereke, akkor magyarázza már el mi a helyzet Szájerrel?! A feleségével, Handó Tündével nekik is van 1 gyerekük!
Semjén Zsolt háborút indít az online gyógyszervásárlás ellen
Nyilván "betegbiztonsági" okokból "... az operatív törzs elrendelte, hogy a felső légúti tünetekkel orvoshoz fordulók mindegyikénél végezzék el az antigén gyorstesztet a rendelőjükben..." Ehhez u.is nincs eszközük, de a körülmények sem megfelelőek! Pl. be kell öltözniük a teszt előtt, aztán ha pozitiv az eredmény, akkor fertőtleniteni kell az orvosi rendelőt, stb. Csak kérdezem: mi van a más bajjal ott várakozó betegekkel?! @Macskaszemnek lehet igaza... ujra osztják a piacot:(
Óriási dráma az ismert tévés családjában
Sajnálom őket is... Azért azt gondolom: ma M.o-n nemcsak ők azok, akik hasonló "drámákkal" küzdenek és közben minden tartalékukat felélik.:((
Mentőautó érkezett a Mészáros-Várkonyi esküvő helyszínére
@KisTehen: Na neeeeeeee! Egy "kémkedő" -- valami ujságiró-szerkesztő -- próbált besunnyogni, de a kis Suzukiját hamar "kiszurták" a biztonsági őrök... Ami nem volt nehéz a sok jó márkáju kocsik közül:))) Bár én "szivbajt" kapok Mészárostól, ha meglátom, vagy hallom, de hozzám a lakásomra jön a mentő.:))
Mentőautó érkezett a Mészáros-Várkonyi esküvő helyszínére
@KisTehen: Szerinted volt egyáltalán "ellenzéki" a meghivottak között? Még a gondolat is nevetséges, nem?
Elk*rtuk vagy Szétl*pjuk – Gyurcsány keményen vágott vissza
@Gyurka80: Attól még, hogy más a véleményem, még "normális vagyok"... és hát kár a személyeskedésbe belemenni. Részemről ennyi volt. Viszlát!
Előválasztási Bizottság: Szabályos, ha a pártok vagy jelöltek kisbusszokkal szállítják az embereket szavazni
Gyakorlatilag ez inkább egy "felmérésnek" felel meg azzal a különbséggel, hogy nem egy közvélemény kutató intézet munkatársai kérdeznek meg 1000 embert és névtelenül válaszolhatnak. A felmérés alapján inditja majd az ellenzék az egyetlen közös miniszterelnök jelöltet. Szerintem ez csak ennyiről szól.
Elk*rtuk vagy Szétl*pjuk – Gyurcsány keményen vágott vissza
@kereső: Kösz. a pontositást! Én csak próbáltam @Gyurka80: "vezérfonalánál" maradni, de látom tök mindegy:(
Elk*rtuk vagy Szétl*pjuk – Gyurcsány keményen vágott vissza
@Gyurka80: Ugy látom nem érted. Nem állitottam, hogy "gazdag" voltál, de a legtöbb ember a havi 53 eFt-os bérért is dolgozott és ők bizony nem fizettek 38 % SZJA-t! Egyáltalán nem "igazságosabb" az egykulcsos SZJA, mert ezt csak a magas keresetüek "élvezik".
Azt meg nem tudom értelmezni: kire, vagy mire gondoltál a "nooormális" állitásoddal?
Elk*rtuk vagy Szétl*pjuk – Gyurcsány keményen vágott vissza
@Gyurka80: 10:45 Akkor ezek szerint azok az emberek, akik ma vesznek ki osztalékot, ők is "lopnak"?! Hiszen ma minden jövedelem után csak 15 %-os SZJA-t kell fizetni, mert ma ez a törvény, akkor meg az volt. Csak, hogy érezd a különbséget: az évi 120.000.000 Ft-tal szemben Mészáros évi 16.000.000.000 Ft osztalékot vesz fel... és nem 20 %-os osztalékadóval, hanem csak 15 %-kal, sőt a "sima" béréből is 15 %-ot fizet, nem 38 %-ot. És bizony a Fidesz hozta az egykulcsos SZJA-t, ami szerintem nem igazán "közteherviselő".
A másik: ha Te 38 %-os SZJA-t fizettél, akkor az éves kereseted 1500 eFt felett volt, az akkori minimálbér pedig 53 eFt, vagyis ennek majdnem a 2,5x-sét kerested, vagyis nem igazán nyomoroghattál Gyurcsány és Bajnai kormányzása alatt.
Szijjártó másra mutogat, és egy videóval reagált a rasszista magyar szurkolók botrányára
Nem gondolom azt, hogy ha pl. valaki lop, akkor az engem mentesit a lopás büne alól. Tehát a magyar szurkolók viselkedésére sem lehet felmentést adni azért, mert az angliai mérkőzésen fütyültek az olasz himnusz alatt. Most sem viselkedett Szijjártó diplomata módjára:(
Friss kutatás: vezet a Fidesz, ez döntheti el a jövő évi választást
@Shikari: 10:50 Ugy tünik: nem érted az én felvetésemet... mármint milyen jogi alapon "számoltatják" el, illetve mi a vád?
Friss kutatás: vezet a Fidesz, ez döntheti el a jövő évi választást
@Shikari: 9:30 Miért vártok a 2022. évi győzelemig?! Most Ti vagytok hatalmon, tehát számoltassátok el most a "rágalmazó uszítókat"!:))) Ja, hogy nincs jogalap erre?
Döbbenet! Épp azok nem kapnak magas nyugdíjprémiumot, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá
Elvileg azzal egyet lehet érteni: aki aktiv korában többet fizetett, annak több lesz a nyugdija... csakhogy ez sem fekete, vagy fehér. Nagyon sok emberről tudok, aki pl. a kilépésekor szembesül azzal, hogy be sem jelentették, vagy ha igen, akkor is csak 4-6 órás munkaviszonyra. A legnagyobb simlisek az épitőipari és az őrző-védő cégek! Ez utóbbiak 3 havonta ki-, majd egy uj cégbe bejelentik a munkavállalókat. "Természetesen" a havi keresetükről elszámolást nem kaptak. És bizony, ha továbbra is dolgozni akartak, akkor semmit sem szólhattak. 2-3 éve szinte folyamatosan ellenőrzi őket a Nav, de csak szuttyognak az egészen... gyakorlatilag nem találnak rajtuk "fogást". A másik oldala ennek az, hogy amig a nyugati országokban választható biztositási csomagok vannak, addig nálunk csak 1 (!) és az is állami (mely nagyon magas) és kötelező! Rossz döntés volt, hogy megszüntették a magánnyugdij pénztárakat, hiszen mára már egyre nagyobb számban kapnának a nyugdijasok innen ellátást és egyre kevesebbet kellene a költségvetésből a nyugdijak kifizetésére forditani.
Lefotózták titokban a Mészáros-Várkonyi szerelmespárt – meglepő volt a látvány
Szegény Mészáros... remélhetőleg csak a teste fogyott, az agya nem, mert abból igy is elég kevés jutott neki...
792 illegális határátlépőt kaptak el a rendőrök a hétvégén
Érdekes: amig a járvány miatt korlátozások voltak, addig a migránsokról nem volt semmi hir, heti statisztika.
Mától a Szájer-féle Nemzeti hitvallás szövegét kell kihelyezni a középületekben
@lusta: Tulajdonképpen tényleg mi, a magyar emberek vagyunk idióták, amiért hatalomban tartjuk a Fideszt!:( Velem együtt hiába nem szavaztunk rájuk, mégis ők vannak a Parlamentben, ők kormányoznak...
Mától a Szájer-féle Nemzeti hitvallás szövegét kell kihelyezni a középületekben
@sgl: Rá kb. 1 évre sunyin (sehol sem lehetett erről hallani) rendeletileg törölték. Ez csak a kezdet volt -- mármint az Alaptörvény asztala --, mert jött a Nemzeti Könyvtár, a "Kinyílott a pilypant.Megirom.". Ha ez a szerencsétlen Kerényi még élne, akkor biztos hasonló baromságokra költenénk... Ugy látszik ez a "jogutód".
Mától a Szájer-féle Nemzeti hitvallás szövegét kell kihelyezni a középületekben
Az Alaptörvény asztala sem jött be!!:)) Pedig ott is előirták az asztalt+széket+ dekorációt és a "szolgálatára, gondozására külön munkatársat kellett biztositani". Ezek tényleg ennyire idióták?!
"Te homár hazudozó, a Fidesz szégyene, hiteltelen köcs.g lettél" – Gulyás Gergelyt betámadták
@Emmersson71: 12:09 Bocs., hogy beledumálok! Meg egyébként sem hiszem, hogy @tudode-nek szüksége van az én védelmemre, de azt gondolom félreértetted őt. Szerintem csak "elhatárolódott" ezzel az @mn50231-től, mert bántóan személyeskedett vele, nem a tegeződéssel lehetett baja. Nyilván Te is észrevetted, hogy a félfarok meg mindenkit magáz, hiába tegezzük le.
Kijött a rendelet, rég nem voltunk olyan szabadok, mint amilyenek augusztus 20-án leszünk
Csak nehogy az előrejelzett vihar döntse el (mint 2006-ban): "szabadok" leszünk ezen a napon, vagy gyászoljuk az 5 halottat és az 500 sebesültet...
Koronavírus legyőzve! 3 és fél napon keresztül lesz fesztivál az egész országban augusztus 20-a alkalmából
Nem tudom, hogy más településeken mi lesz, de nálunk aug. 20-én csak az vehet részt bármilyen rendezvényen, akinek van oltási igazolása. Nyilvánvaló, hogy a virus a tüzijáték ideje alatt "fekszik, nyugszik, alszik", vagyis nem fertőz a fővárosban!:))) Egyébként a tüzijátékra elköltött pénznek jobb helye lett volna a "gazdaság ujraindinásánál", vagyis a kisvállalkozóknál.
"Valaki azonnal hívja a gyámügyet" – Németh Szilárd gyermekeinek főzött, nem okozott osztatlan sikert
Én csak 1 gondot látok: mi a fenének kell feltenni a fb-ra?! Az, hogy milyen ételt, hogyan szeretnek a gyerekei, kizárólag a családra tartozik, mint az is: ki főzi meg. Aki meg ugy szereti a lecsót, hogy a tojás sárgája sütés nélkül (esetleg tükörtojásként) a tetején legyen, az megint izlés dolga... én igy nem enném meg.