Nagyon fontosnak tartjuk ebben a pillanatban, hogy ne akarjon senki igazságot szolgáltatni.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: lpusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
A JOBBIK célkitüzéseiben erős hangsúly kap a bünözés és a korrupció felszámolása is, ami a jelenben élő pártoktól elveszi a "rablógazdálkodást" és ezért ezek ÖSSZTÜZES TÁMADÁST indítottak ellene, tele tüzdelve a fasizmus és szinonimáinak VALÓTLAN rágalom hadjárataival.
A JOBBIK gazdasági programjában kiemelt szerep jut a vidéknek, a családi gazdálkodások erősítésének, a termőföldünk, természeti kincseink, vizeink elidegeníthetetlenségének. Itt lenne az ideje valódi változást elérni!.A nemzeti vagyon jogi védelmére hozott létre munkacsoportot a Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat. A munkacsoport egyrészt a múltban elkövetett, a nemzeti vagyon elherdálását eredményező jogsértéseket kívánja feltárni és orvosolni, másrészt a jövőre nézve a megmaradt nemzeti vagyon védelmének jogi kereteit fogja kidolgozni, és érvényesülésüket kikényszeríteni. A jogellenes privatizációs ügyletek felülvizsgálatára és feljelentések megtételére kerül majd sor. A Jobbik azoknak a magyar embereknek a pártja, akiknek elegük van az elmúlt húsz évből. A Jobbikkal számolni kell , hisz ha egy nehéznek számító budapesti kerületben bőven a parlamenti küszöböt jelentő 5% feletti eredményt hoz a párt, akkor országosan nem elérhetetlen a 10%-os eredmény sem, és ez a 10 % nagyon alsó hangon mérve 10, de lehet lényegesen több is. Mindenkinek elege van abból, hogy az ország megy tönkre és fogy a lakossága.
tsabeeka
@nyirtass: próbáljuk a pártprogramok ismertetését nem gyilkosságról szóló híreknél elsütni. köszi.
menasagh
A végén azért kiderül, hogy hány is az a harminc ?....:(
nyirtass
tsabeeka! Ugy gondolom a pártprogramnak erősen a célkitűzése, hogy a bűnözést csak úgy mint a korrupciót felszámolja!!!!
Mondhatnám úgy is, hogy a feketét igen is feketének mondjuk, a fehéret pedig fehérnek!
menasagh
@nyirtass: Ezeket már a pártprogramok előtt annak nevezték...:)
nyirtass
Tartok tőle, hogy éppen ezért akarták Miskolc rendőrkapitányát lesörörni, mert nevén merte nevezni a gyereket ...
és azóta is megy a huza vona rajta.
Ezek után mit várhatunk az országunk jelenlegi kormányzó pártjaitól? - szerintem továbbra is csak szőnyegalá seprést!!!
- csak az a baj, hogy "kicsi lett a szőnyeg, mert túl nötte az alá söprögetett szemét"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.