Évet értékelt a DK elnöke, aki szerint az ellenzéki pártoknak vigyázniuk kell egymásra, és csak együtt győzhetnek. És ha nyernek, borzasztó kemény időszak jön.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha csak tönkrement volna, hiszen a világháború után is újjáépült!
.
Valójában ugyan félelmetes, TABU, de Magyarország nevű ország jogilag nem létezik
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarors&aqs=chrome.2.69i59j69i57j69i59l2j0l4.8478j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Őfélesége nem is miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
!!!
RonaGyuri
Ennél nagyobb, sokkal nagyobb a probléma

Gyurcsány évet értékelt

Az igazat megvallva még annyira sem érdekelt a dolog, hogy elolvassam a beszámolókat, arra meg végképp nem lett volna kedvem, hogy hozzászóljak. Azonban a képernyőmre került a Népszava vonatkozó cikke, pontosabban a főoldali kínálóban olvastam: „Gyurcsány: Ez a felső tízezer kormánya”. Na ez felkeltette a figyelmemet, nem csak azért, mert ugye ebbe a rétegbe – bár kétlem, hogy valóban réteg lenne – azért ő is benne van. Nos beleolvastam és ott áll: „Ez a felső tízezer kormánya, a nehezen élők megtaposójának kormánya”! Majd belegondoltam és azt kell mondjam, hogy van benne valami, de a helyzet ennék sokkal rosszabb, mert valójában nem a „felső tízezer ” kormánya, hanem a kormány „felső tízezre”. Ráadásul ártunk és qurmányunk működésének az egyetlen „eredménye” ezek kiválasztódása és gazdagodása!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.