Cigány emberként kell leírnom a következőt: a cigányok saját maguk teremtik meg, tartják életben, és erősítik az összes velük szemben megfogalmazott előítéletet.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
A cikkíró Zalát, szűkebb hazáját, mint egy cigánybűnözés mentes övezetet írja le. Sajnos már ez is megváltozott. Egy kollégám nyugdíjas éveire vissza akart költözni egy kis zalai faluba. Dombok, tó, zöld. Pár éve nem volt cigány a faluban. Most a fele lakosság. És velük a rettegés. Így letett a tervéről.
nyirtass
Ez legalább korrekt, követhetnék pédáját a politikusok és a fajvédők is, és főleg megszívelhetnék az "érintett romák".
Tcat
Korrekt. Sajnos az aljautolsóféreg változat miatt a tényleg tisztességes cigányok alaposan szívnak.

@nyirtass: Sajnos a felsorolt három elem nem arról híres, hogy ilyesmit megfontolna... :|
nyirtass
Mármint a politikusokat, és megváltoztatni a pozitív diszkriminációt egyenlőségre. Sajnos a romákat nem tudjuk lecserélni, őket csak megtanítani, ha nem megy akkor móresre tanítani lehet.
menasagh
Csakis a kormány a felelős. Nem tesz semmit csak bezsebeli a pénzt. Ha tenne akkor azt a saját zsebétől kellene megvonja. Így még jól is jár mert fel tudja duzzasztani a rendőrséget, ami szintén őket védi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok