Indoklás nélkül, rendhagyó gyorsasággal mentette fel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő a Dél-Dunántúl legnagyobb közlekedési vállalatának, a Pannon Volánnak a vezérigazgatóját, aki az elmúlt évek során nyereségessé tette a céget, helyére pedig Pécs volt szabad demokrata alpolgármesterét, a jelenleg szocialista színekben politizáló Horváth Zoltánt ültették. Forrásaink szerint a döntés hátterében szocialista közeli vállalkozók ingatlanüzlete állhat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

MszmpsVoltam
Csak és kizárólag minden zsíros állásba szadesz képviselőt ! azok a vérükben van a lopás, csalás, uszítás rágalmazás, széthúzás szítása. Feszítsd meg a GÓJ pedig csak barom, javait, életét el lehet venni, ha egy GÓJ üt meg egy zsidót, az olyan, mintha istenét ütötte volna. Ezért rohanják le a gyerekeket, civileket most.
Éljen Palesztina !
huebschen
@MszmpsVoltam: Akkor mehetsz oda! De az ilyeneknek sehol a világon nincs helye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.