Szerbiában is megjelent az új típusú koronavírus, pénteken az egészségügyi miniszter jelentette be, hogy Magyarországról hazatért szabadkai férfinál mutatták ki a vírus jelenlétét.

Zlatibor Loncar egészségügyi miniszter pénteki belgrádi sajtótájékoztatóján közölte, hogy a 43 éves férfi Budapesten a nővérénél járt, akinek már voltak vírusos tünetei, hazatérte után pedig saját magán is tapasztalta a fertőzés jeleit. A csütörtök esti vizsgálatok péntek reggel erősítették meg, hogy a férfi az új típusú koronavírussal fertőződött meg, ezért a szabadkai kórházban különítették el.

A következő lépésként visszakövetik, kik kerültek kapcsolatba a szabadkai férfival, hogy őket is kivizsgálhassák.

Az egészségügyi tárca vezetője hozzátette, nincs ok pánikra, számítani lehetett arra, hogy miután a szomszédos országokban megjelent a vírus, Szerbiába is eljut.

Az Egészségügyi Világszervezet belgrádi irodájának a vezetője az MTI-nek pénteken elmondta, a megelőzési intézkedéseket fokozták, az alapos kézmosás mellett elővigyázatosságból ajánlatos kerülni a kézfogást, az ölelkezést, valamint a szerbekre is jellemző üdvözlő puszikat.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/EPA/ANP/Koen Van Weel

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
@Eriksson: Taps,wasstapsi...hehee..még a teféle csekélyértelmességűnek is megragadt ennyi abba az űrben ami a fejedbe idomítottak..hehee..feltéve ha,..nem snittelted..loptad.
Ám akinek több az IQ-a te 30-nál inkább az tűnik fel Pestről vitte haza a vírust Szerbiába,tehát itt fertőzték meg,namost aki megfertőzte őt ki,honnan indult,kikkel érintkezett akikről nem tud a 10 parancsolatról elhíresült magyar eü.vezérség,hány is azaz annyi magyar fertőzött ésígytovább kérdések amikre nincs válasz csak a nemzetth dagadt,sohasemhazudója a fingját köszörüli hehee..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Gauntlet: folytatom... és kevés lesz az egyetlen akkreditált laboratórium az egész országnak!
Málna
@troppauerhumer: Picit összekaphatnád magad, ha már másokat ekézel. Olyan a kommented, mintha a Google fordította volna. Csak több benne a helyesírási hiba...
troppauerhumer
@Málna: Látom, megjöttél a megdönthetetlen érveiddel. Légy üdvözölve derága baro... Kicsit aggaszt ,hogy bánt téged a gondolkodás Te egy megnem értett zseni lehetsz ,szeretnéd felhívni magadra felhívni a figyelmet ,mert senki nem figyel rád ,ezért nem erőlteted a gondolkodást,viszontválaszodban pedig az érvelés hiányára hívnám fel becses a figyelmed.Olyan érvet kellene felhozni, ami nem az agy nélkül vegetálók számára érv csak.látom,
neked is kisebbségi komplexusod van, amit folyton táplálni kell..melyik részt tudod érvekkel megcáfolni, ja, hogy semelyiket. Enélkül pedig,csak egy újabb szervilis agyhalott sivalkodását olvashattuk.
Majd szorítunk neked is egy kis helyet, amennyit az agyi kapacitásod igényel. ,csaxólok érvelés nélkül a másik fél kvázi lehazugozása éppen annak az igazságtartalmát erősíti,ezt mindenki tudja akinek 60 felett van az intelligenciahányadosa ,te nem ,te csak a fészbukon szocializálódott baromságokra vagy idomítva
Du bist ein Arschloch Idiot
csak úgy....
@troppauerhumer: köszönöm! szerintem is csak igy lehet társalogni az eggyes,befogadásra és gondolkodásra képtelen egyedekkel..
Béla333
Egyértelmű, hogy a Fideszes nagy büdös válságstáb össze-vissza hazudozik a betegek számáról, a fertőzöttekről.
Ha szerbiába Budapestről vitte be a vírust, akkor hol van a budapesti fertőző?
Sikerült már felderíteni, hogy a két diáklány kikkel volt kapcsolatban, amíg végigjárták a várost?
Majd a végén kiderítik, hogy a diákok fertőzték meg a szerbiai beteget...
Aki Én
@Eriksson: gondoltam, hogy ez is kifog rajtad.
Szóval áramtalaníts.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.