A különleges jogrendet a diktatúrától az különbözteti meg, hogy érvényesülnek az alkotmányos garanciák. A TASZ, a Helsinki Bizottság és az Amnesty véleménye.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért ez még visszafelé is elsülhetne =))

Összefüggések, azaz Őfenesége már ebben is megszolgálta a sittet

A TASZ hívta fel a figyelmet arra, hogy „A kormány törvényjavaslatában a Büntető törvénykönyvben módosítanák a rémhírterjesztést tényállását miszerint:
Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”!

Mindeközben pár nappal ezelőtt; „Az illegális migráció és a koronavírus-járvány között egyértelműen kapcsolat van, hiszen számos bevándorló Iránból vagy Iránon keresztül érkezik, amely a fertőzés egyik gócpontja” – jelentette ki népünk szemfénye, minden igaz matyar ME-je! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok