Sportolni már csak a szabadban lehet, enni csak otthon. Vehetünk-e tévét, mehetünk-e temetőbe? Vannak még nyitott kérdések a szombaton életbe lépő kijárási korlátozással kapcsolatban. A többit igyekezzük megválaszolni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos teljesen egyértelmű hogy a gyülekezési jog megszüntetése volt a cél,bár csoportosulni másfél méteres távolsággal is lehet...aztán hirtelen beugrott hjogy a tenisznél is elég nagy a távolság...és sorolhatnám még...száz szónak is egy a vége...egyedül a csoportosulás csípi a szemét őfelségének...vendéglátásnak hirtelen off...bizos imába foglalják a csúti nevét...és természetesen igen kíváncsi leszek a rendőrökre,amikor próbálnak valakit megbüntetni...mert olvasgatva az "engedélyeket"..szinte nincs olyan helyzet,ami bele ne férne valamelyikbe!!! gondolok itt a fodrászatra,pedikűrösre...szerelőhöz megyek...mindenkit elkísérnek majd???, és ha el is kísérnek,hát istenem,kérdezek valamit a szervízben,...ebből is tisztán látszik,ez egy ritka nagy marhaság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.