Folyamatosan esik az emberölések száma az utóbbi években, de egyre nő közöttük a különös kegyetlenséggel elkövetetteké, amelyek nagy visszhangot kapnak - mondta lapunknak a kriminológus, amikor arra kerestük a választ, a javuló statisztikák ellenére miért félünk egyre jobban. A szakemberek szerint az erőszakos támadások száma még mindig viszonylag alacsony, csökkenést ugyanakkor senki ne várjon. Összeállításunkból az is kiderül, kinek kell a legjobban attól tartania Magyarországon, hogy bűncselekmény áldozatává válik.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Nem érdekel a statisztika. Szeretném biztonságban érezni a családom minden tagját, az iskolába induló gyerekeket, a szomszéd nénit, a kedves boltoshölgyet, a benzinkutast, a pultoslányt, az ünneplő fiatalokat!
nyirtass
A statisztika az a szám halmaz, amelyiket különböző célok érdekében meg lehet hamisítani. Sőt .... kötelező!
nanena
A cikk utolsó bekezdése a legjobb. Ha több lesz a rendőr az utcákon, akkor több lesz a bűncselekmény is, mert a rendőr kénytelen lesz azokat észrevenni. Vagyis könnyű úgy statisztikát javítani, hogy a rendőr félrefordítja a fejét vagy ki sem megy az utcára, nehogy feltűnjön neki egy betörés. Ügyes.
ugyeugye
A tv-ben nyilatkozott egy agressziókutató, ő is ugyanezeket mondta. Hogy a statisztika semmi, mert azt hozunak ki belőle, amit akarnak. Az a fontos, h mit éreznek az emberek.

Ja és amúgy azt is elmondta, hogy az erőszakos emberek más közegben élnek, mint mi. És csak erőszakkal, és nagy szigorral lehet őket rendre nevelni. És gyors elfogással, szigorú ítéletekkel, nem szabadlábra helyezéssel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.