"Hatalmas puccos ház, drága autók, feltűnő ékszerek, kopaszra borotvált fej, kivillanó tetkók: mondjak még valamit? – néz rám az enyingi főutcán egy fiatalember. – Biztos három műszakban dolgozik valahol betanított munkásként, ugye? Ne hülyítsük egymást, ő egy bűnöző és kész! "

Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
"S nézek a magosba , gondolok nagyot..."
Diamont Frost
@Bibircsoka
--A rendőrök is félnek!!!...féltik a maguk és családjuk életét..
Egy "kis" helyen mindenki ismer mindenkit.
Ki mer bejelentést tenni ellenük??" Normális " ember vszinű NEM!
--Mert hamar kiderül.... kinek szúrta a szemét. És romáéknál nagy a család, sok a tesssvér.....
xu
@Renrol: éÉs csőre van töltve a halef!
51kacsa
@sara: Bocsi, de Mindenkinek adóazonosító száma van, ami nem azonos az adószámmal. Csak azokat "éri el" az APEH, akik adószámmal rendelkeznek, mert az valamilyen vállalkozást feltételez. Anno divat volt az akkor még kiskereskedőket, kisiparosokat 5 évente ellenőrizni! Ma Mindenki azt csinál amit akar! Az APEH pedig bírságol és nem vizsgál!
'88-ban minden nagyon szép volt, amikor ezt az egész adórendszert bevezették. Nálunk sajnos nem szeretnek az emberek adót fizetni, pedig többek között abból lehet utána elosztani! Persze egy normális adórendszer is jól jönne!
sara
@51kacsa: Igazad van,de adóazonosító száma mindenkinek van még a stojkáéknak is.
Az adóhivatalnak meg rendkívül könnyű dolga lenne, mert az autókereskedőknél névszerint megtekinthető a 10-15 millás autó vásárlójának neve,lakcime stb.....tehát beazonosítható,de valahogy az Apehnek nem akaródzik a könnyen megtalálható pénzt észrevenni.
Ja, igen az adóazonosító számmal rendelkezőt is vizsgálják,
volt benne részem :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.