Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt 13 év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla azt a fiatalembert, aki valósággal feldarabolta egy baltával ismerősét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Eperjeskén 2008 márciusában.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Redfield
Akkor mit fognak Cosma gyilkosai kapni? 5 évet felfüggesztve? Ez röhej!!!
nanena
Miért nincs esküdtszék? Az ilyen az USA-ban 20-szoros életfogytiglant kap. Ha szerencséje van és nem olyan államban állítják esküdtszék elé, ahol van halálbüntetés.
zsolti
@nanena: jaja, az USA-ban ez tök jó elv, hogy többszörös életfogytiglant szabnak ki, így ha később esetleg még harmadolnák is, attól még ugyanúgy rárohad a lakat :)

nálunk meg pár év jár egy emberölésért. vicc. de mi az oka? miért nem lehet azt mondani, hogy gyilkosság = 80 év. nincs elég börtön? én szívesen fizetnék több adót, ha tudom, hogy abból börtön épül. ha ez a megoldás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.