Rétvári Bence a GDPR-ra hivatkozik, Hadházy Ákos szerint viszont ez csak terelés.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Mit kell ezen rágódni...mindenféle teszt nélkül megállapítható mennyire veszélyes a járvány...amikor sem a rendvédelmi szervek,sem a kormány tagjai..,/pár napja az ünneplés/.. nem tartják a "szociális távolságtartás" szabályait...a maszkok viseléséről nem is beszélve...mellesleg szerintem teljesen jogosan...a fertőzés nem az utcákon terjed...nem ők a "célcsoport"...
RonaGyuri
Még mit nem!

Mit kíván a magyar nemzet, agy már megint mire kíváncsiskodik

Sajtóhírek szerint: „Hadházy Ákos, üggetlen parlamenti képviselő a következő írásbeli kérdésekkel fordult a miniszterelnökhöz:
Végeztek-e már a kormányfőn koronavírus-tesztet és ha igen, mikor, és milyen módszerrel?
Mi lett az eredménye a tesztnek vagy teszteknek?
A magyar kormány tagjait tesztelték-e már koronavírusra, és ha igen, milyen eredménnyel?”
A derék Bencustól, Rétvári Bence államtitkártól válasz helyett persze kapott a pofájára. Közölte, hogy „személyes adatnak minősül.”!
Nos meg kell mondjam ez a kérdés ennél sokkal pikánsabb. Az egy dolog, hogy ártunk és qurmányunk mindent tudni akar rólunk. S az is, hogy a temberek kíváncsiak. Sőt igazából sokan aggódnak; tartanak tőle, hogy mi lesz velük Őfenesége nélkül, s úgy járunk mint sokan mikor Sztálin elvtárs lehunyta nagy szemét; itt maradunk „atyánk” nélkül!
Míg mások ugye reménykednek, hogy mi gyávák vagyunk hozzá, az EU meg nem szól bele, így csak a jóistenben bízhatunk, hogy megszabaduljunk tőle!
Azonban Bencuséknak igaza van, ha és amennyiben válaszolnának az ilyen – a halódó európai polgári társdalmak által terjesztett; ott ezt kérdés nélkül elmondják =)) - kérdésekre még a végén elpofátlanodunk legközelebb a grázi kezelések adatait is tudni szeretnénk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.