Tápiószelén érezte magát erősnek pár suhanc.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint fényes nappal állta útját egy 34 éves férfinak pár tizenéves fiatal május 18-án délután, a férfi a párjával és kislányukkal autózott a megengedettnél lassabban egy játszótérre Tápiszelén.

Az út szélén sétáló hármasból két fiú megállásra kényszerítette az autót, a 34 éves sofőr pedig kiszállt az autóból, hogy megkérdezze, ezt miért csinálták.

"A köztük kialakult szóváltást az idősebbik fiú a farzsebéből előrántott zsebkéssel rendezte volna le. Bezárt állapotban szorosan a férfi hasához szorította, közben megöléssel fenyegette. Az apa válaszul ököllel fejen ütötte és megpróbálta, de nem sikerült elvenni a bicskát. A fiatal tovább fenyegetőzött és barátját is verekedésre buzdította. Hadonászott az időközben kinyitott bökővel, mire a férfi visszaült a kocsijába, családjával bezárkóztak és hívták a rendőrséget. A kölykök ordítozása és az autó püfölése akkor maradt abba, amikor az egyenruhások befékeztek a helyszínen. A 14 éves fiút és 12 éves társát elfogták és előállították.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a gyermekkorú elkövetőt tanúként, míg a fiatalkorú férfit gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást"

- áll a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
fogadni merek hogy a Soros álltal felbérelt mozdonyszőke svédek voltak az elkövetők!!! Vay tévedek!!!???
Gyütt Mönt
Azért ilyen esetben a szülőket igencsak megbüntetném a nevelés elmulasztása miatt. Minimum családi pótlék megvonás, de akár letöltendő szabadságvesztés is szóba jöhetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.