Egy Facebookra feltöltött videóban emlékezett meg Trianonról és városa lehetőségeit elemezte – szúrta ki a Debreceni Nap.

Debreceni polgármester: "Pest központja az országnak, de Debrecen középpontja a magyarságnak"

Papp László szerint a trianoni békediktátum utáni második 100 év a magyarok évszázada lesz, és ebben Debrecen meghatározó szerepet játszik majd.

Majd Jókait idézte:

"Pest központja az országnak, de Debrecen középpontja a magyarságnak.”

Papp László szerint az a nemzet, amelyik annyi veszteséget elszenvedett az elmúlt ezer, de különösen az elmúlt száz évben, nem lehet vesztes. Az egy győztes nemzet.

A videóban megszólal többek között Bakota Árpád, a Csokonai Színház színésze, Vidnyánszky Attila, a Magyar Nemzeti Színház jelenlegi és a Csokonai Színház korábbi igazgatója, a kárpátaljai Sodró együttes. Énekel: Erdős-Tóth Fruzsina.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Itt az új Kósa. Azonos gyökerek, ugyanakkora gyökér...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
És a nagy falu Pest főútja biztos a Pesti út. Amiért karácsony a felelős (a fideszes intézményvezető kicsit sem felelős, mert).
Húsvétkor derült ki, hogy Karácsony a felelős, ezért pünkösdkor húsvéti csokinyuszit osztogatott a fideszes képviselő (fehér keresztényként biztos fehér csokit - mert ami jár, az jár).

www.youtube.com/watch?v=RijB8wnJCN0
ómió
@Clavigo: Az ilyen "világmegváltó" észrevételeid mindig tükörbe nézéskor törnek elő? Nem csodálom!
ómió
@silber13: Bolsiék fajkreténje! A bolsi "mindentudásoddal" azért meg ne "ajándékozz"! Tőled eltérően én inkább "bolsiguide" nélkül is hazatalálnék!
silber13
@ómió: Látod, ezt nem hiszem el, mert te nem találsz haza,lévén nincs hazád. Csak lődörögsz, lézengsz céltalnul. Minössze a lejmolásoz és a tarháláshoz értesz, semmi máshoz.múymeg a kérdésemre most sem válaszoltál, mert primitív, tudatlan senki vagy.
ómió
@silber13: Az összes tetü internáci azzal vádolja a másikat, hogy nincs hazája? Hihetőbb hazugságotok nincs, vagy csak magatokból indultok ki? Mert az, hogy csak a hazudozáshoz, lopáshoz, aljassághoz értetek, rendben, de, hogy még túlzásba is vigyétek...! Így előbb teljesül az 5-éves terv?
tudode
Hogy mik vannak!
.
Már 2012-ben megszületett az un. közjogilag érvénytelen NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NYILATKOZAT, amelyet megújíttatottak a honfoglalók a Trianon 100. évfordulója alkalmából
.
www.google.com/search?q=%C3%B6sszetartoz%C3%A1s+nyilatkozat&oq=%C3%96sszetartoz%C3%A1s+nyil&aqs=chrome.1.69i57j33.15148j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Tehát Debrecen jelenlegi polgármestere csak végrehajtója az un. KÁRPÁT MEDENCEI RÉGIÓ gazdasági, kulturális belakását illetően!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.