ómió

A nyugdíjasok kapnak ugyan prémiumot novemberben, de van egy bökkenő
@Eladott Ország: Ezzel púderoznád, hogy, ahányszor csak "debütáltatok", mindig nyuggerzsebelők, nyuggerkisemmizők voltatok? Csak az öregemtől 2 havi nyugdíjat nyúltatok le! Az évi 2x-i gázáremeléssel meg "nyócév alatt" még egy havit! Ne erőlködj!
Varga Judit: "Csak a magyar kormány tudja megállítani az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél"
@Aki Én: "Előléptél"? Téged hívtak előadónak, efftársék elmebetege!? És elvállaltad, vagy onnét az elmeosztályról "távoktatsz" majd: hogy minél több legyen köztük az aberró!? És a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájának ez az újabb, téged sanyargató rohama még mindig nem enyhült? És semmi terápával nem is bíztatnak téged ellene az orvosaid? Nem csoda, hogy ilyen ordító kreténségeket bírsz firkálni!
Nézőpont: Orbánt imádja a nép, Márki-Zay a nyomába sem ér
@Eladott Ország: Amikor az utolsó szovjet katona is elhagyta az országot, idiótája, akkor kezdődött a vergődésetek, ami - hál' Isten - máig is tart! A bolsi tetübandádnak meg - ne hazudd ide - nemzeti ünnepe sosem is volt! Legfeljebb nemzetközi! A nemzetitől úgy ódzkodik a moslék bolsifajtád, mint ördög a tömjénfüsttől!
Megölné Márki-Zay Pétert egy fideszes néni – ezek a legdurvább videók a Békemenetről
@Aki Én: Kínotokban már nem tudtok valami ütőset hazudozni se, efftársék fajgörénye!? Így megviselt benneteket az a "többségi 3000"? És a "trükkök százainak" elmebeteg főcsáposaként még csalásról makogsz? A Lenin szobor még mindig nem szakadt rád?
Orbán Viktor jött és látott, Dopeman pedig kommentált – kitört a háború a poszt alatt
@Aki Én: Te meg még mindig a tetves bolsiságod másrahazudási kórjával küzdesz, efftársék elmebetege!? Kifogyott a nyugtató és az ápolóid nem tudnak neked adni?
Orbán Viktor jött és látott, Dopeman pedig kommentált – kitört a háború a poszt alatt
@kissé felnőttem: Bolsi elmebetegként tényleg még mindig nem ismered fel a saját efftársaidat? Ők azok, tudod, akikkel az Internacionálétokat szoktátok együtt énekelni! Vagy direkt próbálod őket, magaddal együtt, másokra hazudni? Ilyen súlyos az elmebajod?
Sírva vígadunk – nem drágultak az üzemanyagok és ennek már örülni kell
@kissé felnőttem: Legalább a böszmeszart letörölgetted már magadról mióta az ánuszából előbujtál, bolsiék szarkupaca!? Legalább ezzel álcázd magad!
400 forint felett lesz a kenyér átlagára
Valamikor majd biztos! A nehéz idők meg majd egy újabb bolsi országlással jönnének!
Bele kell törődnie: 500 forint felett a benzin átlagára
"Éljen a szabadpiac"! Efftársilag a gázzal is ilyet akarnak!
Megkérdezték Orbántól, hogy befagyasztja-e az üzemanyagárakat – itt a válasz
Pedig az efftársak (a jobbikosok is!) ugyanezt a "szabadpiaci szisztémát" húznák a gázárrra is!