ómió

Áder Jánosnak betelt a pohár: kemény hangvételű levelet írt Brüsszelnek
@Eladott Ország: Szóljál, tetüfi, a felvett adóssághegyeiteknek, hogy ne kamatozzanak évente 1000 milliárdot! Akkor majd nem nő! Szóval, te a tetves bolsi aljasságodat köszöntsed, mert nálad az NŐ!
A DK zsarolással vádolja Orbán Viktort
@Eladott Ország: Azok a szerencsétlen eü-kiadások, bolsiék fajkreténje, akkor nem nőttek, amikor az eü-ből is kivontatok 550 milliárdot! Igaz, tetüfi!? De azt is csak azért tettétek, ugye, hogy "magasabb legyen a minősége"? És legyen mit széfbe rakni!
A DK zsarolással vádolja Orbán Viktort
@Eladott Ország: "Dógozik" az Athina Művek, fajkreténje? Legalább tudod, mitől leszel még idiótább - már, ha nálad még van lejjebb - meg aljadékabb!
Kiderült, kik menekítették haza Kaleta Gábort Peruból, miután lebukott pedofilként
@Aki Én: Nálad már krónikussá vált, hogy tetves bolsiságodat - akár még az Internacionálét énekelve is - a másikra hazudd? Az orvosod mit mond? Az meg bolsi tetvességednek egyáltalán nem mond semmit, hogy egy nagykövetnek, akármekkora pedofil is, diplomáciai mentessége van? Vagy még e téren is a rákosista "demokráciánál" tartasz?
Áder Jánosnak betelt a pohár: kemény hangvételű levelet írt Brüsszelnek
@Eladott Ország: A "csalesz, lopesz", bolsijózsi, ott volt, amikor a 2002-es 8000 milliárdos államadósságból 2010-re úgy "csináltak" az efftársaid 22000 milliárdot, hogy közben semmit nem vettek, semmit nem építettek belőle! Ez tisztára "elkerülte éles efftársi figyelmedet"? Vagy Athináét?
Felmérés: ilyen a tipikus Fidesz-szavazó
@SystemError: És, mondani is akartál valamit? Vagy "csak" a led-lámpa, vagy a térkövezés a büdi? Kétségtelen, sokkal egyszerűbb a sima ellopás, ahogy még a 90-es években az efftársak simán lenyultak (bocsi: "privatizáltak") több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont". Ha az "igazi GDP"-t keresed, ebben találod!
"A tömeggyilkost ünneplik ma" – Felháborítónak tartja a Fidesz, hogy felállították a Lenin-szobrot
@Shikari: Sajnos a gyilkolászást, mint "haladó baloldali értéket" , önmagában még nem, csak patkányszobrok segítségével "sikerült megörökíteniük"!
Kiderült, kik menekítették haza Kaleta Gábort Peruból, miután lebukott pedofilként
@Aki Én: Tetüfi! Megint a tetves komcsiságod rámhazudása tört rád? De legalább a mai Internacionálé kvótádat elkántáltad már?
Tizenkét éves fiúk is részt vettek az ózdi csordás agyonverésében
@Shikari: Igen, de, hát a "liberális nevelés" az kb. ugyanaz, mint, amit leírtál!