Az újkorcsoport civil szervezet üdvözli Vágó István esetleges EP-képviselői jelölését. Az SZDSZ tartalmi, hitelességi és népszerűségi problémáit orvosolandó pedig javasolja Hajós András mielőbbi pártelnökké választását.

Feltöltő: banana
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lovo52
Ez a Hajós, legalább ugy hazudik mint Gyurcsány Fecó! András, Te is KAPD BE azt amire a MAGYAROK töbsége gondól! Nemrég, még egészen mást nyaltál!
luciferi
A tiedet nyalta talán?
Ne irigykedj lovári.
kir
@lovo52: Hűha, intelligenciatúltengést érzékelek.
MakayZsolt
Az EP listák még nyújthatnak érdekességet: az MSZP és az SZDSZ sem jött még ki.
donkanyar
Ez most komoly? Ha az akkor hallgatok Fletóra: "Akinek nem tetszik, akkor el lehet menni"
eberti
Végül is, a szabad demokraták majdnem annyian vannak,mint a Heti Hetes szereplői...
Evikati
Ez szerintem komolytalan!
Hajós egyetlen feltételnek felel csak meg, hogy a politika színpadán is bohóckodjon a SzDSz színeiben!
kiwi
Senkivel nem értek egyet. Szerintem legyen Hajós az SZDSZ elnöke!
swan
vágó istván, te úristen. jó, hogy nem anettka.
latorkuvasz
lassan én is alapítok egy pártot
geronazzo lesz az elnök

a néven még gondolkodom
menasagh
Vágó EP-képviselő, hogy jegyen ő is milliomos.....
menasagh
"Hajós Andrást az SZDSZ élére!"
Ez valami hajós vicc ?
HajosAndras
Semmi közöm, ehhez a hülyeséghez, nem az én ötletem, és eszem ágában sincs, még viccből sem foglalkozni ezzel a (remélem) jóindulatú faszsággal. Ebből az egészből csak bajom van, mert megint egy ürügy, hogy piszkáljanak azok a netpöcsök, akik senkik és gyávák ahhoz, hogy a valódi felelősök ellen lépjenek fel értelmes és hatékony eszközökkel, ezért a frusztrációjukat olyan médiaszereplőkön töltik ki, akiktől úgysem kell félniük, miközben mindezen mások által tulajdonolt médiumok gazdagodnak, az én idegrendszerem kárára.

üdv
Hajós András
menasagh
Én, aki szerinted egy "gyáva, senkiházi netpőcs" miért kellene fellépjek egy mit tudom milyen "ÚJKORCSOPORT" ellen, aki tudtoddal, vagy anélkül pártelnöknek javasol ?
Ha meg magadat média szereplőnek nevezed, akkor az ilyen "frusztláltságokat" vállalnod kellene és nem illetlen szavak használatával kimutatni műveltségedet.
cadmagician
@HajosAndras: a térerő legyen veled mester.
Evikati
@HajosAndras: én nem lehetek "netpöcs", mert leány vagyok!:-)
kiwi
@HajosAndras: ezt olvastam most a cikkhez tartozó kommentek között:
"Hajós már rég az LMP felé kacsintgat, mert ott komolyan gondolják az emberi jogi liberalizmust, ellentétben az SZDSZ-szel."

Ez igaz?
latorkuvasz
@menasagh: szerintem nem rád gondolt, és nem az ujkorcsoprtra, mint "valódi felelősökre"
nanena
Hajósnál úgy látszik elszakadt a cérna. Ezt a levelet én egy hirtelen jött reakciónak gondolom. Azt el kell viselnie, hogy nem lehet mindenki a barátja. Néha elég sajátságos véleménye van a dolgokról, s nem csoda, hogy másoknak esetleg különbözik a véleménye. Ezért ők nem pöcsök, hanem más világnézettel rendelkező emberek. Médiaszereplő azonban úgy legyen az ember, ha proaktívan tud véleményezni, vagyis először gondolkozik, utána beszél. Ha ezt nem tudja, akkor csak egy celeb.
kiwi
@latorkuvasz: na ja. a netpöcsök alatt pedig nem a netezőket értette úgy általában, hanem azokat, akik az ő személyén szórakoznak, miközben semmi okot nem adott rá.
Lollipop
@nanena: szerintem nem azon háborodott fel, hogy másnak más a véleménye... mindenkinek olyan világnézete van, amilyen tetszik, a vélemény szabad, a személyeskedés és érv nélküli szardobálás viszont annál gázabb
nanena
@pinky: Én már az elején hülyeségnek gondoltam a cikket, ezért nem is szóltam hozzá. Csak most, az ő szavait olvasva. S ezért érzem úgy, hogy Hajósnak is ott kellene érzékenynek lennie, ahol érdemes. Az ilyeneket egyszerűen nem kell figyelembe venni, hiszen ezek csak az amúgyis Hajóst utálók véleményét erősítik, de a Hajós reakciója a többi embert is elbizonytalaníthatja. NEm kell lemennünk kutyába, ha a másik kutya. Elnézést az ebektől.
Én speciel bírom Hajóst.
latorkuvasz
speciel én is
ez az érzékenység nekem annyit jelent, hogy még nem médiakurva
eberti
@HajosAndras: Ha a "netpöcsök" kifejezést azokra érti,akik ilyen hülye,hazug,minden alapot nélkülöző "hírek" szerzőjére értette,akkor egyetértek .
Ha a hozzászólókra,akkor vitatom,mert a "hírek" valóságtartalmát nem tudják ellenőrizni.Ők csak reagálnak a "hírekre".
vukkocska
Nekem jelenleg az egyetlen, aki színt visz a heti-hetes életébe. Ja, a Gálvölgyin kívül. Őt is nagyon szeretem. Jucika, Imike, Tivadar-Mimike nagyon ellaposodott, nem igen látok frappáns hozzászólást. Ha néha Bajor Imre hozzászól, saját magán jókat nevet, Jucika pedig már csak arcokat vág. Tivadar meg mindenhol ott van, mindent lát Mimivel együtt.
tunde04
Hajóssal egy a baj! Egyszer elmondta a véleményét, aztán az őt bírálók miatt visszakozott. Tudja, h az ország meg van osztva, de azért a HH-ben nem tesznek ellene hanem tovább szítják a tüzet. És bár Hajós nem mindig ért egyet a társaival, szembe nem szegül velük, hanem hagyja, h lehúzzák a saját szintjükre. Gondolom azért megy bele ebbe a játékba mert félti a székét ebben a kormányt kiszolgáló műsorban. Így aztán érdemi véleménye nincs is, mert kimondatlan marad.
Az szdsz pedig már olyan mélyre süllyedt, h a politikai támogatottsága már nem is mérhető, hiszen a hibahatár több mint amit jelenleg a pártnak tulajdonítanak támogatottság. Nem is értem mit szimpatizál egy korrupt, a börtönöket megtöltő párttal.
racku
Hajós egy neoliberális felfogású BOHÓC, tehetséges pletyka mester. A duma képessége Fletójét is meghaladja. Semmitérő dumagép.
lovo52
KEVIJENI. És ha nyalta, ahoz miközöd van? A nevem, nem LOVÁRI, de legaláb büszke ember vagyok, nem ugy, mint te. Én vállalom a véleményem, mig te bebujsz egy semmitmondó kevijeni valami mögé! Azt hiszem, hogy a neten éled ki azt, amit othon nem mersz megtenni! GRATULÁLOK!!! Aztán vigyázz, nehogy a mama a sarokba térdeltessen, kisfiu.
nanena
@lovo52: Itt senki sem kiváncsi a másik nevére, sem az arcára. Inkább ne adjon meg semmit, mint hamisat. Itt a vélemények számítanak. Ezek jellemzik az embert. Mert a stílus maga az ..... Szerintem.
lovo52
A jogot fentatom Magamnak, már amenyiben nem kérdöjelezi meg valaki a szólásszabadságot! A véleményem megtartom, és nem vagyok hajlandó senkinek meghajolni. Bár, azt hiszem, nem csak a nád dülöngél a széllel! Vagy az erös jellemre vall?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.