A budapesti rendőrök garázdaság miatt indítottak eljárást az ellen a 34 éves biztonsági őr ellen, aki felpogozott egy idős férfit, egy másikat pedig fellökött a Nyugati Pályaudvaron július 18-án.

Az esetről videofelvétel készült, mely eljutott a rendőrséghez is. A nyomozók a felvétel észlelését követően felkutatták a két idős férfit, és a felvételen szereplő biztonsági őröket is rövid időn belül azonosították, majd július 20-án előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves férfit.

A nyomozás adatai szerint július 18-án reggel a két férfi szóváltásba keveredett a pályaudvaron biztonsági őrként dolgozó 34 éves J. Kálmánnal, aki először az egyik férfit arcon ütötte, aki ennek következtében a földre esett, majd a másik férfit meglökte, aki ráesett földön fekvő ismerősére. Az esetről készült videót ide kattintva tekintheti meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitány Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztály nyomozói a 34 éves biztonsági őrt garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben az eljárást szabadlábon hagyása mellett folytatják.

Címlapkép: rtl.hu

(police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
És? Ejnye-ejnye, majd mehet iskolaőrnek? Az idős úr az esés következtében az életét is veszthette volna, nem a biztonsági őrön múlt, hanem a szerencsén. És a másik , aki csak állt, és nézte? Segítségnyújtás és a tettlegesség megakadályozásának az elmulasztása miatt tettestársnak számít!
tudode
A nemzethy példaképek közbeszéde már a gyermek korúak között is dívik, időnként brahiból agyba főbe verik egymást, ezenkívül tengnek lengnek, mert a legtöbbjük nincstelen szülők gyermekei.
.
Az un. PÉLDAKÉPEK brahinak tekinthetik két év múlva azt, hogy szétrámoltatták a hatalom megszerzése céljából a belvárost, stb.
.
----- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
---------------------------------
.
Neveltetés kérdése ezekre felnézni, mert elvesztették közjogi jellegüket!
jesz
@Nyírfa: két újabb iskolaőr-jelölt...ha megígérik a bírónak, hogy csak gyereket vernek, tanárt nem, akkor már mehetnek is beöltözni őrnek...
LauraEM99
Nézze meg a webкameгa mаszturbációs videóimаt - www.lovexx.club
advocat
Ennyit a biztonsági őrökről. Erre képesek! Általában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok