Már jobb az állapota.

Két hétig lélegeztetőgépen volt, élet és halál közt lebegett – most meszólalt a koronavírusos férfi – VIDEÓ

Súlyos volt az állapota, majd lélegeztetőgépre kötötték, most elmesélte élményeit az a férfi, aki napokig élet-halál között volt a koronavírus fertőzése miatt.

Luxushajóval járta világot a magyar-kanadai Paul és párja, azonban a világjárásnak hamar véget vetett a koronavírus.

Paul Indiában már nem érezte jól magát, azonban ennek ellenére folytatták útjukat. Először azt gondolta, elrontotta gyomrát, ugyanis miden ételt szívesen kipróbál. A luxushajóval aztán egyre több kikötőben nem tudtak kikötni a tomboló koronavírus miatt, két hétig voltak egyhuzamban a hajón, az utolsó napokban ráadásul a szobájukat sem hagyhatták el. Végül Olaszországban kötöttek ki, a magyar szövetség pedig buszt küldött értük. Hazaérve a karantén első napján megjelentek nála a koronavírus első tünetei.

"Antibiotikumot kezdett el szedni, lázcsillapítót kapott injekcióban, tablettában mindenhogy, de ez a nagyon magas láz akkor sem akart lemenni. Kiegészült azzal, hogy hányás, hasmenés, totálisan le volt már gyengülve, de ahhoz sajnos volt ereje, hogy visszautasítsa, hogy kórházba bevigyék" – nyilatkozta az RTL Klub Híradójának Paul felesége, aki szintén átesett a víruson

(Ez is érdekelheti: Három negatív teszt után igazolódott be: koronavírussal fertőzött a világhírű színésznő)

Paul állapota egy hét után annyira rossza fordult, hogy a mentők bevitték a Szent Imre Kórházba. Olyan súlyos volt az állapota, hogy másnap lélegeztetőgépre kellett kötni. A tizenhét napból, amit a lélegeztetőgépre kötve töltött, szinte semmire sem emlékszik.

A menedzserként dolgozó férfi és felesége azt állítják, profin bántak velük, Paul három negatív teszt után került át a nyilvános intenzívre, majd pár nap után haza is engedték. A férfi nagyon gyenge volt, öt kilót fogyott.

Paul nem gondolta volna, hogy életveszélybe kerülhet a vírus miatt, azonban most úgy döntöttek, egy ideig nem utaznak külföldre. Mindenkinek köszöni, aki szerte a világban imádkozott érte.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.