Az italcsomagolások jelenlegi, önkéntességen alapuló visszaváltási rendszere nem hatékony, a Innovációs és Technológiai Minisztérium javaslatot tesz a visszaváltási rendszer kötelezővé tételére - jelentette be Boros Anita államtitkár. Nemcsak az italos dobozokat és üvegeket, hanem a kartondobozokat és a használt sütőolajat is kötelező lesz visszaváltani.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Justitia
@Eriksson: ma 20: 35 Majd rádöbbensz, amikor jön a sütőolaj kommandó! Egyenlőre röhögök rajta, de, ki tudja?
Eriksson
@Justitia: Ezután se lesz. Az átvétel kötelező, nem a leadás.
Justitia
@Eriksson: "Kötelező lesz az italdobozok és a sütőolaj visszaváltása Magyarországon"
Tudod, ez a cím. Mint korábban írtam, a visszaváltás nem egyenlő a visszavétellel
Justitia
Amúgy rájöttem: Minden göngyölegre rábasszák a visszaváltási díjat, legyen az pet palack, üvegbe zárt olaj/bor/sör, fémdobozos üdítő.
Tehát jön a drágulás.
Arra vagyok kíváncsi - pl - , hogy a nyeklő nyakló pet palackot milyen automata nyeli majd be? Mert ilyen automatat ma Mo.-on nincs.
Justitia
@Eriksson: Idióta, ez a nagyüzemi, ami feldolgozza. Most meg kéne magyaráznom neked, "nyeklő nyakló pet palackot milyen automata nyeli majd be", amilyen visszaváltó még nem létezik a paraszt magyar emberek számára egyénileg belerakni, tudod, oda, ahova pl. az Auchan visszaváltónál az betétdíjas üveget?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.