Csoportos garázdaság történt az egyik enyingi benzinkútnál, hét embert őrizetbe vettek, további előállítások várhatók - közölte az MTI-vel vasárnap a rendőrség.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

olahlaszlo
V.ki mondja már meg milyen színüek voltak a randalírozók? Mondjuk én sejtem.
aszfaltboy
Szegény raffaelt és a bandályát már nem hagyják az örökölt hatalomátvételt se megünnepelni,képesek az ünnep kellős közepén benzinért beállni a benzinkutra mindenféle jötmentek.
Látszik a lözbiztonság ilyen stabil, ha a körözött gyilkos saját elhatározásából beül a fogdába, utána a rendőrség rögtön felszabadultan pihenni tér.
Lényeg az,hogy az enyingi banda, csak egy erőszakolt rossz álom, amit a rosszindulatu cigánykérdést erőltető emberek találmánya.
Sajnálom azkat a cigányembereket,akik ezek miatt a dögevők miatt kell bárminemü hátrányba,megkülönböztetésbe szenvedniük.
Nem az ugynevezett roma vezetőkre gondolok,mivel ők a legnagyob simlisek,a cigányok táborában.
olahlaszlo
@aszfaltboy: Igen vannak rendesen dolgozó cigányok is és ők el is fogadják a hovatartozást. De akik bűnöznek miért akarnak fajtát váltani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.