Leírta a véleményét Szájer Józsefről Gundel Takács Gábor, aki nem kímélte a volt fideszes politikust.----- Szájer József EP-képviselő ebben a közleményében kétszer is „BOTLÁS”-nak nevezte a történteket. Borkai Zsolt használta először ezt a kifejezést, ő így minősítette, hogy családos emberként, olimpiai bajnokként és polgármesterként egy yachton örömlányokkal szórakozott. Már akkor sem értettem, hogy hogy lehet minderre a „BOTLÁS” szót használni

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
becsületes emberek vagyunk, ilyen botlás eszünkbe sem jutna... ...Szájer is becsületes volt, amíg meg nem bukott.
Yoda69
Nem szajjerrel, bokraival, a pedofillal (a neve már jut eszembe) a korrupt yachtossal vagy az asszonyverovel van baj. A NER maga rohadt a velejeig, hogy ilyen beteg eltorzult krealmanyokat okad ki magából.
Ha lebontjuk á NERT és elzavarjuk a fobunos diktatort talán még van remény hogy idovel meggyogyul a magyarság. Orbán már így is generációkra elzullesztette a polgárokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.