Gyurcsány Ferenc azt javasolta hétfőn a parlamentben, hogy az idén a kormány háromszázalékos visszaeséssel számoljon. A mai 57 százalékos foglalkoztatást 65-70 százalékra kell növelni - tette hozzá. A személyi jövedelemadó 18 százalékos kulcsa 19 százalékra nő, a sávhatár 1,7 millió forintról 3 millió forintra emelkedik a kormány tervei szerint.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
videki80
@nyilas12: Normális vagy?
Az ingatlan értékének 1%-áról van szó évente! Sok százezer ft. Kit érdekelne évi 6-8000.
Cáfoljon már meg valaki, én leszek a legboldogabb.
ugyeugye
@NavracsicsTibor: Időnként? MINDIG!!! :(((
forgacs
Gyurcsány Ferenc már annyira mindegy mit mond! Mivel mondott már hideget és meleget is, senki nem hiszi el egy szavát sem! Már a holdudvarában és ebből élők sem!!
Szánalmas, és nevetséges egyszerre. Bár Ő még nagyon "élvezi" az uralkodást mindenki felett csúfos bukás lesz a vége. Csak az a baj mire kirángatják a trónról belegebed az ország! Kérem lépjenek fel határozottabban, mert el száll a remény és a lehetőség!
nanena
A forintnak is egy dolog tenne jót. Ha Gyurcsány lemondana. A gazdaság szereplői bízhatnának egy pozitív irányú változásban. De Gyurcsány nem felelős miniszterelnök. Ez egy jelző a pozíció előtt, amivel ő nincs tisztában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.