Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd politikusa írásban fordult Polt Péterhez, amelyben arra várt választ, hogy hol marad a fellépés a vírustagadókkal szemben. A legfőbb ügyész erre továbbította a feljelentést a rendőrségnek. Polt Péter a politikusnak küldött válaszában azt írta, hogy feljelentésként értékelte a képviselő kérdéseit, így azt továbbította a BRFK-nak.

Kocsis-Cake Olivio írásbeli kérdéssel fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez, hogy megtudja, fellépnek-e a vírustagadókkal és azokkal szemben, akik a járvány elleni védekezéssel szemben kampányt folytatnak.

A Párbeszéd pártigazgatója emlékeztetett, hogy Gődény György Facebook-oldalán, weblapján, és YouTube-csatornáján

a mai napig találkozni lehet vírustagadó tartalmakkal, ami a képviselő szerint felveti a rémhírterjesztés gyanúját.

Kocsis-Cake rákérdezett a főügyésznél, hogy vizsgálták-e ezeket a tartalmakat, és jelezték-e a törvénysértést az illetékes hatóságoknak, illetve hogy tesznek-e lépéseket annak érdekében, hogy Gödény oldalai ne legyenek elérhetőek.

A főügyész válaszában azt írta, hogy a képviselő kérdését feljelentésnek értékelte, és azt a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította. Indoklása szerint a rendőrség feladata megítélni, hogy a Kocsis-Cake által említett tevékenység felkelti-e a bűncselekmény gyanúját.

Gődény György többek között azt terjeszti, hogy a koronavírus veszélyességét eltúlozza a média, hogy a Covid-19 betegség nem veszélyesebb az influenzánál, hogy a PCR-teszt rendszeresen hamis pozitív jelzéseket produkál, illetve hogy a maszkviselés nem hatékony a fertőzés visszaszorításában.

Az állításokat tudományosan cáfolták már, ennek megfelelően a Magyar Orvosi Kamara is elhatárolódott már a vírustagadótól.

Forrás: 168 Óra, HVG, 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
azért megkövetelném ettől a niggertől...ugyan egy megszólalást, cikket mutasson ahol Gödény tagadta a vírus meglétét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.