Szegény Magyar Bálint, szegény diákok. Mi lesz így a jövő nemzedékével, digitális tábla nélkül? Hogy lesz így Magyarország az egymillió Einstein országa?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
latorkuvasz
egy kedvenc filmcsillag szavaival élve:
úgy hiányzott ez nekünk, mint sárgaláz a lepratelepre...
Pimpike
Egy újabb elhalt kormányzati program, ebből már nagyon sok van, ha jobban átgondoljuk valójában csak ilyen van..... Én most arra leszek nagyon kíváncsi, hogy az a sok nagyon-nagyon okos ballib szakértő, aki az omladozó iskolafalak között máshogy nem is tartotta elképzelhetőnek a minőségi oktatást, most mit is fog mondani.....egy logikai bukfenccel már a digitális eszközök feleslegességéről értekezik majd. Egyébként nagyon élvezetes dolog hallgatni pl. drága Bolgár Úrat, ahogyan még mindig próbálja magyarázni a bizonyítványt.
Digital
Tényleg nem lesz digitális tábla? Én úgy tudom, már tavaly átadtak egypárat. Egyébként nem értem, miért hadakozik annyira a Fidesz ez ellen, ha jól emlékszem, Stumpf István a Sulinet nagy barátja volt, a Fidesz idején is milliárdokat költöttek a digitális felzárkóztatásra!
ugyeugye
Azért remélem, a kakaóbiztos számítógépek még működnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.