A magyar és izraeli kormányfők mellett ott lesz a hármas találkozón Andrej Babis cseh miniszterelnök is, a téma a járvány elleni védekezés lesz.

Magyar-cseh-izraeli kormányfői csúcstalálkozót tartanak csütörtökön Jeruzsálemben, melynek fő témája a koronavírus-járvány elleni védekezés lesz – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden reggel.

Izraelbe látogat Orbán Viktor csütörtökön

Fotó, címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

Közölte: Orbán Viktor, Andrej Babis és Benjamin Netanjahu tárgyalásán megvitatják a járvány elleni védekezés eddigi tapasztalatait a három országban, valamint szorosabbra vonják Magyarország, Csehország és Izrael együttműködését a koronavírus elleni küzdelemben.

(Helyi lapok már hétfőn megszellőztették a látogatás hírét, erről itt számoltunk be.)

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@sgl: Már most birósági eljárás van ellene- vesztegetés, korrupció és hivatali visszaélés miatt. Gondolom orbán viszi a "majd jönnek a jogászok, oszt jó napot" tanácsait. Vagy, most beszélik meg, hogyan fogják az izraeli miniszterelnököt elitlése esetén kilopni Magyarországra.
Gauntlet
Babis minek megy? @kereső: ja, együtt ultiznak majd Gruevszkivel :(((
Gauntlet
@Horizont: az egy olyan ultimate húzás lenne amire se Mr. Fantasztikus, se az X-Men, se a teljes Marvel Iluminátus MÉG NINCS felkészülve !
kereső
@sgl: azt nem hinném. Ott a Moszad "ébren" van- nem úgy mint a magyar elháritás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.