A mostanában sokat vitatott AstraZeneca-vakcina kapcsán Karikó Katalin - Széchenyi-díjas kutatóbiológus – is megszólalt – írja a Blikk.

Karikó Katalin nyilatkozott az AstraZeneca vakcina esetleges veszélyéről
Fotó:Twitter

Az elmúlt időszakban az oltás alkalmazását több ország is felfüggesztette azt követően, hogy az oltóanyag állítólag vérrögképződést okoz.

Karikó Katalin Hír TV- nek adott interjújában beszélt arról a vakcináról, amlynek a használatát az elmúlt napokban a norvégok, dánok, bolgárok, írek, izlandiak, franciák, olaszok, spanyolok, németek és szlovének is felfüggesztették.

A szakemberek jelenlegi véleménye szerint nem okoz vérrögképződést az AstraZeneca vakcinája. Különböző hírek jelentek meg, mint például, hogy 27 idős ember meghalt egy héttel azután, hogy megkapta a vakcinát. Azt nem mondták, hogy 30 ezer idős embert vakcináltak, és a 30 ezerből halt meg ennyi. Azt sem mondták meg, hogy aközül a 30 ezer idős ember közül, aki nem lett bevakcinálva, 27-nél többen haltak meg egy hét alatt

- nyilatkozta A Biontech alelnöke.

Forrás:Blikk
Címlapkép:Twitter

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Te sem vagy jobb OV nál ,a pénzért te is elszegődtél egy konszernhez akiket csak a pénz érdekli, csak a baj a rizikó az embereké és nem a tiéd...több gerinc kellene

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.