A péntek reggeli friss adatok a járvány visszaszorulásáról árulkodnak, a lélegeztetőgépen lévők száma 200 fő alá csökkent, ilyenre utoljára október 20-án volt példa.

657 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 801 025 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 29 427 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 661 564 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 110 034 főre csökkent. 1645 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 195-en vannak lélegeztetőgépen - írja a koronavirus.gov.hu.

Letörtük a járvány harmadik hullámát, közeledünk az 5 millió beoltott felé, amikor életbe lép az újraindítás újabb fokozata. Megszűnik a kijárási tilalom, a közterületi maszkviselés és számos más korlátozás

– jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel.

Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 4 898 866 fő, közülük 2 886 292 fő már a második oltását is megkapta.

Az online időpontfoglalóban a Sinopharm mellett – a készlet erejéig – Pfizer, Szputnyik és AstraZeneca oltások foglalhatóak. Már nem kell SMS értesítésre várni a Pfizer foglalásához sem – teszi hozzá a kormányzati portál.

Forrás: Portfolio.hu, Index.hu, 24.hu, koronavirus.gov.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
És a számháború folytatódik akkor, amikor "Sírjaink domborúlnak, unokáink leborúlanak" másképpen a II. világháború után, amikor százak keresték azzal a reménnyel, hogy élő hozzátartozójuk életben lehetnek, de ez járvány olyan, hogy mindenki tudja hol nyugszanak a hozzátartozói a járvány közepette volt/nincs anya, apa, gyermek, rokon, stb. stb.
.
voroskereszt.hu/a-keresoszolgalat-tortenete/
.
Tisztességes embereket kirázza a hideg attól a versenyfutástól, aminek még nincs vége, és szégyenszemre vannak olyanok, akik még ebből a katasztófából is sápot húznak, megalapozhva az enyves kezű családot a székházmutyival, a szaporulatának sincs megállás, mint pl.
.
----- Tiborcz és köre az MFB hitelprogramjának egyik nagy nyertese
444.hu/2021/05/21/tiborcz-es-kore-az-mfb-hitelprogramjanak-egyik-nagy-nyertese
---------------------------
.
Majd ha lecseng a járvány úgy, hogy egy áldozat sem lesz, akkor lehet mérleget húzni, hogy ki mit tett, milyen haszna lett abból, hogy 2012-ben az lett a 250 éves éves ÁNTSZ-ből, amelynek a felcsúti nemzetvezető a parancsnoka, szóvivője!
Emmersson71
Lófaszt!
Tegnapelőtt 633 fertőzött volt, tegnap 780, ma 657
Ez "hullámzó" tendencia!

***

Több magyar halt meg koronavírusban, mint Mohácsnál!

telex.hu/koronavirus/2021/04/28/tobben-haltak-meg-a-koronavirusban-mint-mohacsnal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.