A kormánytagok körében nem aratott osztatlan sikert Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely a Fudan Egyetem leendő budapesti campusa körül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Tömjén Zsozsó szerint mi lenne a megfelelő viselkedés? Ha felállítanánk egy húszméteres Mao szobrot, az segítene?
A magyarok Magyarországon kifejezhetik-e a véleményüket egy elnyomó, kommunista rendszer, hazai szálláscsinálói általi terület és befolyásszerző lépéseiről?
De abban igaza van, hogy Balog páter a tibeti zászló lengetésével nem sokat ért el, de valamit mégis. magyarnemzet.hu/archivum/velemeny-archivum/kina-nem-felejti-balog-zoltan-multjat-3871867/
Nessy
Figyeljen Semjén Zsolt! Olyan szépen tudnak mesélni a keresztények és a demokrácia védelméről, miközben az oroszok és a kínaiak mostanság a legjobb "barátaik", akiknél minden van, csak demokrácia nincs! Ez nem zavarja a mimóza lelküket! Tudja, milyen hiteltelen minden megszólalásuk?? Az Unió velük szemben bármit kifogásolna, esetleg szankcionálna, maguk egyedül azonnal vétóznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.