Giovanni Alba

Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Shikari: ma, 05:37
S én Giovanni Alba.
siki te nagyon hülye náci patkány, most, hogy így átestünk a bemutatkozás formaságán, mondd, mit is akartál mondani?
Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Shikari: ma, 05:07
siki te nagyon hülye náci patkány, menj a szemészetre a kettős/többes látásoddal, lehet hogy továbbküld a neurológiára, nem jól van ez így.
Egy kissé módosított mondást ajánlok a figyelmedbe: Ne szóljon szád, nem fog fájni a fejed. Ne erőltesd a gondolkodást ha nem megy.
Egyébként meg azért voltam megtenni némely megjegyzéseket, mert beképzelt önelégültséggel minősítgetsz másokat, alap nélkül vindikálod a jogot magadnak mások hovatartozásának megállapítására.
Szerinted aki nem a te nótádat fújja, az idegenszívű, magyarellenes, hazaáruló, szerintem meg nagyon eltévedtél a gyűlölködés mocsarában.
Ennyike, hogy te is értsed.
Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Shikari: ma, 22:02
siki, te nagyon hülye náci patkány (már csak a hagyományőrzés okán) Akkor ne magyarázkodj, beszélgetésnek tényleg harmatos, de mondd, miből is gondolod, hogy te vagy magasabban? A kútba bámulsz, azért nézel le a Holdra. Azt hiszem, itt nem engem kell ugratni.
Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Nessy: ma, 21:41
Mondd, te érted azt, amit ez a szellemileg alultáplált írt? Mert ha csak a pillanat van, akkor nincsen múlt, amit mások szemére vet, és nincsen jövő, amit tőle elvehetnének. Tehát csak áll a pillanatba merevedve, és néz ki a fejéből bután?
Bocsi, de ha neki tenném fel a kérdéseket, akkor megint begerjedne, és valahogy nem tetszik az, ami elhagyja az orra alatti rést.
Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Shikari: ma, 20:33
Akkor kezdjük újra.
siki, te nagyon hülye náci patkány, szánandóan sivár lelkivilágod lehet, ha a veled ellentétes, vagy csak egyszerűen más véleményen lévőket az ellenségeidnek látod, főleg azért, mert éppen te használsz idejétmúlt, avitt, penészbűzös kifejezéseket. Nemzetellenes lenne, aki nem rajong az ország kifosztásában "jeleskedő" már nem fiatal, és sosem volt demokrata véd és dacszövetség egyszemélyi vezetőjéért?
Gondold ezt át a kemencesutban, ahonnan kár is volt előmásznod. Próbálj meg magadba szállni, lámpást vigyél, ott, a sötétben lakoznak a szörnyű rémek, amelyek miatt a szokásos marhaságaidat hinted szerteszét.
Higgadj le, csöndesedj el, és maradj is úgy. Én nem rád haragszom, csak a baromságaidra, amiket idehordasz a trágyás szekereden.
Hess, undorodom tőled.
Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Shikari: ma, 19:56
Ühüm, értem. Antall Józseftől, akit nemrégiben a házmester a bajusz mögött lazán posztkommunistának nevezett (meg Boross Pétert, és az első Orbán kormányt úgy am block), aki lélekben tizenötmillió magyar miniszterelnöke kívánt lenni, eljutottunk egy nímandig, aki csak a rá szavazókat veszi emberszámba.
Így gondolod?
Mondd hogy igen, és akkor elővesszük a jól bevált megszólításodat az epitethon ornansokkal.
Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Shikari: Igazad van, a templom nem étterem, tehát a házmester jogosan mászhatott fel a szószékre az európai baloldal liberális eszméit ostorozni?
A fideszka nem foglal le asztalt a beszélgetéshez, inkább kordonnal és rajta fekete fóliával kerítenek körbe egy szállodát. Ez tényleg más.
Varga Judit kiakadt: a "balliberális sajtó" megfeledkezett a születésnapi posztjáról
@istván irén: ma, 18:57
Ez most konkrétan nem volt szép. A gyűlölködést hagyjuk meg a sikiféléknek, pökhendi cicusnak, meg az idióta fajkretén bolsiivadéknak.
Tény hogy Jucus nagyképű mert beképzelt, arrogáns és lekezelő modortalansága visszatetszést kelt minden jóérzésű emberben, de mégiscsak anya. Én azt kívánom neki szülinapja alkalmából, hogy legyen sok-sok ideje a gyemekeivel foglalkozni.
Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Emmersson71: ma, 18:49
Csináltak valami törvénybe ütközőt? Mennyiben volt ez más, mint egy online osztálytalálkozó? A tulajnak is csak egy óra múltán esett le a tantusz, gondolom akkor szólt le "Valaki odaföntről". Amúgy mit is mondott akkor és ott? Annyit, hogy hagyják abba, menjenek ki, és lekapcsolta a világítást. Ez nem volt se szép, se korrekt eljárás. Most meg magyarázkodik.
Kövér: Ha az Alaptörvényt kéthatmad nélkül hatályon kívül akarják helyezni, az büntetőjogi kategória
Alkalmazni kell az előző garnitúra módszerét, azaz hozni kell egy törvényt, hogy a kétharmados törvényeket egyszerű többséggel is át lehet írni, és máris minden törvényes, ha nem is igazán szép, de úgy gondolom, a szépség nem minden.
A választások után meg kell hosszabbítani a rendkívüli jogrendet, és a fijjúg mehetnek Kukutyinba zabot hegyezni, vagy Szegedre, Vácra, Sopronkőhidára, mindegy.
Valamint a szavazás eredményének megállapítását úgy kell elrendelni, hogy a jelenlévő képviselők szavazata számít. Ha eljátsszák az, amit az előző bukás után, vagyis tüntetőleg kivonulnak az ülésteremből (ami automatikusan a napidíj megvonását kell jelentse), akkor nem lesznek ott, nem befolyásolhatják a szavazást.
Nekem felettébb tetszene ez.
Túl ütősre sikeredett, kivonja a forgalomból a füves teát a Nébih
A kérdés az, hogyan kaphatott forgalombahozatali engedélyt, ki a felelős, és mikor lesz a tárgyalás. Ha a dokinénit a boríték miatt bilincsben vitték el a munkahelyéről, akkor az itt szóbanforgó pecsételős figurát mért nem? Vagy a TEK a helyszínen lelőtte? Elvégre és tulajdonképpen kábítószer, illetve tudatmódosító forgalmazásának elősegítésének tényálladéka valószínűsíthető.
Reagált a debreceni étterem vezetője: ezért zavarta ki Márki-Zay Pétert és Pálinkás Józsefet
@Horizont: ma, 17:30
Szerintem meg a tulajdonos/üzemeltető meghatározhatja, hogy az intézménybe csakis szmokingban, illetve nagyestélyiben lehet belépni (dresscode), a hely szellemét megőrzendő, de ne próbálja megszabni a beszélgetés témáját, legfeljebb hangoskodás miatt kérheti, hogy hagyják abba. Mégis, hogyan képzelte el? Két, a környéken mindenképpen ismert politikus az ellenzéki előválasztás idején majd a fociról fog eszmét cserélni? Nem volt eléggé előrelátó, most szívja a fogát, de ez már rendesen ráégett. Mi lesz a következő -logikus- lépés? A bejáratnál tábla, a tiltott témakörök felsorolásával?
Egy napig agyalt a Fidesz, hogy mit reagáljon az előválasztás leállására
@Málna: ma, 09:29
"Rendkívüli terheléses támadás érte a kormányzati informatikai rendszert, ezért állt le a vakcinaregisztrációs oldal"
egriugyek.hu/mindenki-ugye/operativ-torzs-online-foglalas-terheles
Egy napig agyalt a Fidesz, hogy mit reagáljon az előválasztás leállására
Nem is tudom, de nekem valami rémlik az oltásregisztrációval kapcsolatban, mintha perceken belül összeomlott volna a rendszer, pedig csak bejelentették, hogy lehet Pfizerre jelentkezni. Akkor persze az aljas és alattomos ellenség túlterheléses támadással próbálkozott, most viszont az ellenzék bénázik.
Milyen jó, hogy a doktorminiszterelnökúr ennyire konzekvens, és ennyire a dolgok mögé lát!
Elképesztő képsorok láttak napvilágot, arról ahogy a migránsok próbálnak beszökni az országba – videó
@kissé felnőttem: ma, 12:42
Volt a jelzőkerítés, riasztás az őrsre, és a járőr sem lehetett messze, aztán a nyomsáv, még aztánabb a külső műszaki zár. Volt olyan szerencsétlen, aki az éjszakában annyira összezavarodott, hogy nem vette észre, a kerítés egy beöblösödésénél toporog. Átmászott a tüskésdróton, aztán megint, tehát ki is szökött, meg be is. Nagyon kinevették.
Orbán Viktor súlyos figyelmeztetést küldött: "Mindenki oltassa be magát!" – Elárulta azt is, szerinte mit nem vesz be a magyar ember gyomra – videó
Az első és a második hullám idején az oltás még csak ígéret volt, a védekezés a hagyományra, a jól bevált hagyományra épült: személyi higiénia, a közvetlen kontaktusok elkerülése (távolságtartás), és a sokat csúfolt maszk.
Aljas félrevezetés az oltást csodafegyverként ünnepelni, mert ezzel csak hamis biztonságérzetbe ringatják az arra fogékonyakat. Mint Nessy is írja, az oltott is elkaphatja, tovább is adhatja, meg is betegedhet. Nem segít itt más, csak a megfontolt elővigyázat.
Kettős beszéd az, ha a parlamenti bólogató jánosokkal meghosszabbíttatjuk a vészhelyzetet, közben meg a méltóságos uraiméknak fontos tömegrendezvényről kijelentjük, hogy az biztonságos.
Azért ennyire nyilvánvalóan önellentmondásos kormányzati kommunikációnak hitelt adni csak teljesen elvakultak képesek.
Kövér László: "Isten óvja a magyarságot újabb idegen megszállásoktól és újabb idegen felszabadítóktól!"
" ... rendszerváltoztatást követő két évtized posztkommunizmusát "önmagunk demokratikusan szervezett erejéből zártuk le"."
Akkor lássuk, a számok mit mutatnak. Először volt Antall József 3 évig, Boross Péter 1 évig, Horn Gyula 4 évig, Orbán Viktor 4 évig, Medgyessy Péter 2 évig, Gyurcsány Ferenc 5 évig, és Bajnai Gordon 1 évig.
Az a bizonyos két évtized posztkommunizmusa semmiféle szómágiával nem lehet igaz, kivéve, ha a mostani kisgömböcöt is posztkommunizmussal vádolja a házmester, és persze Antall Józsefet is. Nem fogja ezért megütni a bokáját?
Nagy kár, hogy az AJTK mostanában fejezte le saját magát, pedig lenne itt felháborodni való.
Orbánnak ismét látomása támadt: migrációk és járványok korát fogjuk élni
Ez van akkor, amikor már nem lehet kiszállni a hintából (hantából). Aljas, manipulatív okokból összemossa a menekülteket, menedékkérőket a bevándorlókkal, akik amúgy tisztességes, becsületes emberek, de valamiért itt képzelnék el a boldogulásukat, és az illegális határátlépőket. Amennyiben ő, vagy valamelyik híve kicsit is következetes lenne, nem engedték volna be, sőt, nem tették volna ilyen magas polcra Vidnyánszkyt és Demetert. Az agyonsztárolt focicsapatok is foghíjasok lennének.
"Csak abból tudunk megélni, amiért megdolgoztunk" -mondja, de azt nem mondja, hogy mire kellenek a hitelek.
Hitelt veszünk fel, hogy aztán ebből a kínaiak kínai alapanyagokból építsenek maguknak egyetemet.
A migráció maga egy természetes folyamat, vándorlást jelent. Aki innen elköltözött, az itt emigránsnak, máshol immigránsnak számít. Aki bárhonnan máshonnan költözik ide, az ott kivándorló, itt bevándorló. Nem tudom sem elhinni, sem elfogadni, hogy ezt a roppantul egyszerű tényt sokan nem képesek felfogni.
Azt is mondták a nagyfejűek, hogy mindenki a szülőföldjén találja meg a boldogulást. Most akkor menjünk vissza Etelközbe? És hogyan válogassuk szét a tatárjárás és a török uralom után itt letelepítetteket a magukat tősgyökeres magyaroknak vallóktól? Bár a magyar, mint nép meghatározása egy fikció, olyan mértékű volt a keveredés. Egészen nyugodtan nevezhetjük ezt a vidéket a népek olvasztótégelyének.
A járványveszélyről az a meglátásom, hogy tudatos megtévesztés az oltást a végső csodafegyvernek beállítani, ezzel csak hamis biztonságérzetbe ringatja az arra fogékonyakat. Minden cseppfertőzéssel, vagy közvetlen érintkezéssel terjedő kór ellenszere a személyi higiénia, a távolságtartás, és a ma már könnyen elérhető maszk viselése.
Amikor ez első és a második hullámot félkézzel a padlóra vitte, akkor az oltás még csak ígéret volt.
Tényleg azt hiszi, hogy mindenki aranyhal?
Áldozatszerep, brüsszeli szál és persze Gyurcsány – Kocsis Máté megszólalt a Pegasus-ügyben
A hírszerzők egyike sem említette meg a Pegasust, pedig ha fontos lenne, előkerült volna.
A régi rómaiak azt tartották, hogy ignorantia non est argumentum, azaz a tudatlanság nem érv.
Kevésbé komolyan: szóltak volna ha tudták volna, hogy nem tudtok róla.
Középső ujját mutatta a fideszes képviselő, annyira dühbe gurult egy kiállítás miatt – fotó
@Nessy: ma, 15:30
Pontosan ez jutott eszembe, minek ment oda?
Felháborodni? Azt otthon, a négy fal között is megtehette volna, hogy ne botránkoztasson meg vele másokat. Nem ezt szokták mondani?
Szijjártó: "Ha ma már nem jelentkeznék többet, akkor az ezért van.."
A kép egyébként honnan van? Vendégelőadó a hitgyüli vasárnapi matinéján?
Nem is kötelező, de szinte minden bíróság kiállította az Orbán-féle Nemzeti Hitvallást
A kép szokás szerint megtévesztő, mert az alaptörvénynek nevezett akármit mutatja díszkiadásban, holott most csak ennek egy részletét, az úgynevezett nemzeti hitvallást kellene kilógatni, de nem az épületRE, hanem az épületBEN.
Virológus: kevés jóra számíthatnak az oltatlan idősek
@natrix: ma, 10:14
Amelyik intézmény, szervezet veszélyhelyzetben bűnös hanyagságból elmulasztja/szándékosan mellőzi a megelőző intézkedéseket, az bűnös.
Ha és amennyiben a védőoltás az egyetlen üdvözítő megoldás, akkor miért is bízzák az emberek belátására, miért is nem teszik kötelezővé? Ha viszont szabadon választható, akkor eléggé visszatetsző bűnösnek kikiáltani azt, aki él a szabad választás lehetőségével.
Az oltottak talán nem betegedhetnek meg, nem adhatják tovább, nem halhatnak bele?
Aki egyedül él otthon, mert kisnyugdíjas, és legfeljebb a boltba megy le, oda is maszkban, az kire is veszélyes?
Összefoglalva: az a bűnös ebben a történetben, aki érdekei szerint váltakozva hol szigorú járványügyi intézkedéseket tart feltétlenül fontosnak, hol pedig a teljes kötetlenséget hirdeti.
Virológus: kevés jóra számíthatnak az oltatlan idősek
Nátha? Cseppfertőzés? Személyi higiénia, főleg gyakori kézfertőtlenítés, távolságtartás, maszk.
Mondtam esetleg valami újat és meglepőt?
A kormányzat mit mond? Legyen tömegrendezvény, ahol felfüggesztjük/figyelembe se vesszük a járványmegelőző intézkedéseket, mert ha lesz valami (lesz), akkor az oltatlan idősek a bűnbakok.
Gulyás G. nem lehet bűnbak, mert ő be van oltva, ezért nem is fog maszkot viselni saját bevallása szerint, pedig akár lehet tünetmentes hordozó is.
Gulyás G. tehát nem bak, hanem egy emeletes marha.
Ferenc pápa: megérintett a magyarok szellemisége
Forrás: MTI. Remélem, senki nem furcsállja, hogy némiképpen kételkedem a szöveghűséget illetően?
Elmondta a kormány mi számít homoszexuális tartalomnak – ezekre a műsorokra kell a 18-as karika
@tudode: ma, 20:04
Ezzel a TAO dumával, mármint hogy ez a vállalkozók pénze, ők döntenek róla, mindig fel tud bosszantani. Tőlem, mint munkavállalótól -aki pedig megtermeli a vállalkozó pénzét is- tétovázás nélkül levonják a jövedelmet terhelő adókat, és az 1+1%-ról nyilatkozhatok csak, a többihez -szerintük- semmi közöm. De mélységesen felháborodva utasítják el a kettős mérce alkalmazásának még a gyanúját is.
Becsődölt az állami milliárdokkal kitömött kisvárdai csigaüzem
Most akkor maszk van rajtuk, vagy szakállvédő? Az is ciki, ha már nem telik fejenként egy pár kesztyűre, és többen osztoznak rajta. Nagy hiba volt ezt a képet kitenni ide.