Giovanni Alba

Havas Henrik Kocsis Mátéról és az Alkotmánybíróság leendő elnökéről: "Az eszem megáll!"
A Havas által készített riportokat vissza lehet keresni, így mindenki eldöntheti, mennyire szavahihető. De a nagy kérdés az, hová süllyedtünk, ha már az államfőjelölt bejelentése egy frakcióvezetőre hárul? Nincs erre egy hitelesebb figura?
Szijjártó: mostantól Magyarország diktál
@human: ma, 20:38
A Ford Fairlane egyik jelenete is idevág. Olyan ez, mint reszelővel maszturbálni. Eleinte még érdekes, de később inkább fájdalmas.
www.youtube.com/watch?v=w72Ivqj5W6g
Győrfi Pál beszólt Gyurcsány pártjának a Facebookon
Méla teheneknek egy kis rágódni való.
Rendezvények egészségügyi biztosítása.
mentosok.hu/araink.html
Arról beszélt a műsorvezető az ATV-ben, hogy "Kaleta nem volt pedofil", fegyelmi eljárást indítanak ellene
@Peller Anikó: ma, 02:22
Szerintem itt nyugodtan felhozható a prostitúció kérdésköre is. Ki a bűnösebb, aki fizet ezért a "szolgáltatásért", vagy aki pénzért kielégíti az igényeket? Mert azok tartják életben ezt az ipart, akik a fizetőképes keresletet jelentik. Ebből következően a 3. pontban szereplőket egy hajszál választja el az 1. pontban említettektől.
(Ahol lócitrom van, ott legyek és verebek is vannak.)
Ungváry Zsolt: Az aberrációk ellen tüntetők valójában egyetértenek a kormánnyal
@Maccska: ma, 10:19
Nem, nem így van, nem mindenki cinikus és haszonelvű, nem mindenki önző macska.
Visszatérhet a politikai arénába Novák Katalin és Varga Judit?
@SÍva: ma, 10:03
A fideszka reménykedhet a hívek szelektív memóriájában, de azért akadnak, akik nem felejtenek. Hirtelen elképzeltem egy iskola vagy óvoda átadást, a két, inkriminált hölgyemény részvételével. Ingoványos talaj lenne ez.
Óriási hazugság a kormánytól – Nem igaz, hogy automatikus a kegyelmi aláírás Ujhelyi szerint
@jáger laszló: ma, 06:26
Barátilag javaslom, gondold át, mert a két mondatod üti egymást.Az elsőben egyetértünk, mert valóban, a tettekben benne van a tévedés lehetősége, te viszont a második mondatodban már ezt a lehetőséget bizonyosságnak állítod be. Nagyon nem mindegy, hogy aki dolgozik az hibázhat is, vagy pedig aki dolgozik, az hibázik is.
Óriási hazugság a kormánytól – Nem igaz, hogy automatikus a kegyelmi aláírás Ujhelyi szerint
@Károly77: ma, 14:07
Nem kívánok parttalan vitába keveredni. Érzésem szerint alapfogalmakkal sem vagy tisztában. Úgy használod az NGO rövidítést, mint valami elítélendő bélyeget. Mi a prodlémád amúgy a Nem Kormáyzati Szervezettel? Önmeghatározása szerint a FICSAK és a Nagycsaládosok Szervezete is ide tartozik, mint ahogy minden civil szervezet. Ha támogatótól kapnak anyagi támogatást, az miért baj neked?
A Norvég Alaptól jutott volna ilyen szervezeteknek, de mivel a kormányt elhessegették a közelből is, beindult a gyalázkodás és a megbélyegzés. Ne dőlj be a kormányzati propagandának.
Soros György nevéhez fűződik a Nyilt Társadalom Alapítvány. Amikor az ígéretes fiatalokat támogatta pénzzel a "rendszerváltás" idején, pl. angliai ösztöndíjjal több, ma kormányzati szerepet betöltő, de akkoriban még kócos lázadót, akkor jó volt a pénze? Akkor még nem tört világuralomra? Meg lehet nézni a képeket, hogyan vidámkodnak a Parlament folyosóján. Akkor még hálásak voltak neki, csak később látták már patás ördögnek.
"A már kormányon lévő Orbán Viktor és Lázár János is találkozott Soros Györggyel 2010-ben. Igaz, az üzletember akkor pénzt hozott. De ez szinte mindegy Magyarországon, ahol az emberek 42 százaléka szerint háttérhatalom irányítja az országot."
hvg.hu/itthon/20160520_soros_gyorgy_orban_viktor_lazar_janos_hatterhatalom
Bayer Zsolt idegállapotban üzent a tüntetés szervezőjének: "b*zi, aljas, hájfejű f*sz"
@Maccska: ma, 09:25
Az bizonyítson, aki állít valamit. Az aljas kis személyeskedő találgatásaiddal nem érsz el semmit azon kívül, hogy bemutatod ország-világ előtt rosszindulatodat.
Bayer Zsolt idegállapotban üzent a tüntetés szervezőjének: "b*zi, aljas, hájfejű f*sz"
@Maccska: ma, 09:04
Úgy hirtelen nem is tudom, van-e bármiféle közöd a családom történetéhez?
Szerintem semmi, szóval hess cicus, nincs tejföl.
Curtis a tüntetőknek: "Hazug banda! Ezért nem mentem"
@Csak Norisz és senki más: ma, 09:02
No problem, de miért nem írsz neki privát üzenetet? Azt nem látja más, így nem is tud beleszólni.
Egyébként legyen béke.
Bayer Zsolt idegállapotban üzent a tüntetés szervezőjének: "b*zi, aljas, hájfejű f*sz"
@Maccska: ma, 08:55
Te próbálod az apja érdemeivel fényezni az "aranyszájút", a nagypapiról viszont saját bevallása szerint is hazudott.
Curtis a tüntetőknek: "Hazug banda! Ezért nem mentem"
@Csak Norisz és senki más: ma, 08:23
Ha elolvasnád legalább a mondat második felét is, akkor talán átjönne az irónia. Vagy nem.
" Megbüntetett 50 000 embert, hogy nem ment el tüntetni, mert segget nyalni jobban szeret. Q-ra hiányzott mindenkinek. Bántották a fidsss-t?! Miért, mert nem érdemli meg? "
Curtis a tüntetőknek: "Hazug banda! Ezért nem mentem"
@Maccska: ma, 07:57
Vagy talán inkább azokat, akiknek a a munkája lehetővé tette, hogy az intézmény ennyi ideig működhessen. 140 év alatt történt egy s más, nem volt egy sétagalopp.
Te a politikai pedofília miatt háborogtál, én mutattam pár képet, ahogy egy pártelnök politikai haszonszerzés céljából óvodásokkal bájolog.
Te nem látsz a szemedtől? Vagy a narancsköd zavar?
Bayer Zsolt idegállapotban üzent a tüntetés szervezőjének: "b*zi, aljas, hájfejű f*sz"
@Maccska: ma, 07:24
Akkor messzire esett ez a (betyár)körte a fájától, viszont miként az utódokat nem lehet felelőssé tenni elődeik bűneiért/hibáiért, azonképpen az érdemeket se származtassuk már át, ha kérhetem.
"Aki az őseivel dicsekszik, az csak olyan, mint a krumpli. Ahasznos, értékes része a föld alatt van"
Bayer Zsolt idegállapotban üzent a tüntetés szervezőjének: "b*zi, aljas, hájfejű f*sz"
"Amúgy, te aljas, hájfejű fasz, ahogy elnézem, elég jól állsz koleszterinnel. Van remény?"
Első -felületes- olvasásra azt hittem, a Várszínház kisgömböcéhez szólt a költő, aztán lassan felderengett a (koleszterinnel) birkózó sztárséf sziluettje, de g. geri is szépen tokásodik.
Visszaéltek a Babakötvénnyel, a kormány korlátozást vezetett be
Ezt nem lehetett az eddigi tapasztalatok alapján előre kikövetkeztetni? Ennyire nem lehet a pénzügyi vezetés naiv. Vagy mégis?
Persze van más megfejtés is, olyan macskás, megnyitunk egy aranybányát, kis befektetés, nagy haszon, aztán kicsivel később kerek szemekkel csodálkozunk, hogy nahát, más is látja a pénztermő fát, na, ennek véget vetünk.
Nem ez az első eset, ott voltak a banki kölcsönök előtörlesztései, akinek volt pénze (összeszedte valahonnan) az kifizette a hátralék durván felét, a többit ajándékba kapta. Aki azért vett fel kölcsönt mert nem volt pénze, az meg így járt. A tehetősnek kalács, a szegénynek meg az, amit a paci a hasa alatt himbál, esti fényben.
encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUgvy4Fc-zQLKzhXaRWNQJFfXe86eGmcFcXjLa6x5JwJNH5U-9ygGtiNSWVafp00iVYgc&usqp=CAU
Marcellina anyaszült meztelenül mutatta meg magát!
@Horizont: ma, 20:31
Tippelek, feltűnési viszketegség és mást már nem tud megmutatni olyat, amire a "zenberek" felfigyelnének.
Így lesz ismert és elismertből közismert.
DK: döntsenek az emberek a köztársasági elnökről
@Csizmás Kond: ma, 10:06
Vegyél vissza a nagy arcodból macskajancsi, tényekkel szemben erősködsz. Ha nem hozol értelmes ellenérveket, akkor itt vitában nem győzhetsz. A nagyképű, lekezelő bejegyzésed nem ér egy lepkeszellenést sem.
Az orrodra csúszott a kalapod, azért nem látsz túl a belső sötétségeden.
Miközben Novák és Varga is lemondott, a kormánypropaganda már Sorosékkal és a baloldali médiával mossa össze a pedofíliát
@m73: tegnap, 22:23
Ha a szántóvetőre gondolsz, akkor egyetértünk. A tipikus pedofil arca van, aki a kisfiúkat szeretgeti.
Nem szokott tükörbe nézni? Vagy ellenkezőleg, kedvére való a látvány? Nem szóltak még neki, hogy saját maga karikatúrája?
Jó, tudom ne ítélj elsőre, meg a látszat csal(hat), de ez a figura még meg is szólal s ezzel bebetonozza kisfiúkat megrontókról keringő sztereotípiákat.
Echte cukrosbácsi.
Kormánymédia a tüntetőkről: dollárbaloldal, Pride-osok, alig vannak
@verőce21: ma, 14:00
Azt mondod, van azon a törvényen foltozni való? Aha, lyukas mint egy halászháló.
Mondd meg nekem nagyeszű, valójában miért nem ratifikálták máig sem -holott aláírták- az isztambuli egyezményt?
Valóban az lenne a kifogás, hogy szerepel benne a "gender"? Ennyire nem lehettek ostobák és tudatlanok, bár ezt a kifogáskeresést szorgalmatosan előadtátok a svéd NATO csatlakozással kapcsolatban is. A gyermekvédelminek nevezett törvény mindenre jó, éppen csak deklarált céljának nem felel meg.
Gondolkodj el ezen.
Orbán totál összeomlott: „csak egy sületlenség, blabla”
@balos: ma, 11:33
„Hazament s nekiállt otthon a hajának,. Nekiesett tépni, homlokát öklözni: Csak lesték a szolgák: kell-e már kötözni. ."
Arany János: Toldi
(mindenre van egy idézetünk)
Az antifa tömörülések terrorszervezetté nyilvánítását sürgetik
"így nem tudnak megemlékezni az 1945-ös kitörés német és magyar "hőseiről", akik "a vörös veszedelemtől védelmezték hazánkat és ezáltal Európát".
Azok a "hősök" a saját s*ggüket védték. Mit mondott volna akkoriban a "békegalamb", talán azt, hogy az ellenállás értelmetlen, az anyagi és emberi veszteségek elkerülése érdekében le kellene tenni a fegyvert. Ha megadják magukat azok a "hősök", Hitler utolsó csatlósai, akkor az oroszok nem lőtték volna rommá Budapestet, és talán a nácik sem robbantják fel a hidakat. Erre kell vonulással emlékezni? Az országot újjáépítőket meg élvezettel kommunistázzák. Igen, akkoriban nem voltunk a demokrácia zászlóvívői, de a romokból kellett feltámasztani az országot.