Giovanni Alba

A fideszes tagok meg sem jelentek azon a bizottsági ülésen, ahol 200 ezer súlyos fájdalmakkal élő nő ügye lett volna a téma
Mint látom, a hivatásos megmagyarázó nagyon aktív egy olyan témában, amelynek lényegét nem igazán akarja felfogni. A lényeg itt az "akarja". Meglepő módon kijelenti, hogy: "A körzetinek nem az a dolga, hogy a súlyos betegeket meggyógyítsa. Ő szakrendelőbe utal, ha felismeri a betegséget." Nem veszi észre viszont a lényeget: szakrendelőbe utal, ha felismeri a betegséget.Írja, de nem érti. Irreális elvárás egy háziorvossal szemben, hogy olyasmit is felismerjen, amely előtt sok esetben a szakorvosok is tanácstalanul toporognak. De hiába is küldené szakorvosi vizsgálatra, ha kishazánkban focira, meg templomfelújításra van pénz, speciális orvosi vizsgálatokra meg nem. Van valamiféle "volumenkorlát" nevezetű átokverése, mert ugye spórolni kell minden vonalon, kivéve persze a focit és a templomfelújítást.
@F_Viktor: ma, 00:35
Ellentmondok, siki nem buta, siki -igaz hogy nagyon hülye- végtelenül cinikus, egy valami lebeg a szeme előtt, 01G hátsója, azt kell védeni mindenképpen, hiszen a "nagy ember" (aki közben alacsony és dagadt, de nem ez a legnagyobb gond vele) csakis a javunkat akarja, aki ellene szót emel az lipcsybolsihungarofóbhazaáruló, szemüveges, kígyóvállú, körúton belüli kampósorrú. Mit tudsz kezdeni olyannal, aki vihorászva büszkélkedik náciságával?
Orbán elárulta, "keresztényként" mi jelent számára egyedül problémát
@Pegero: ma, 18:59
Majd eldönti. De úgy látom, vagy nem érted, vagy nem érted, és kevered. A társadalmi nem (aka gender) egészen más tészta, mint a nem identitás.
Ha nem érted, akkor nem érted, ez még nem lenne baj, ha nem reklámoznád tudatlanságodat és/vagy értetlenkedésedet.
GIYF
Elnézést kért Karácsony Gergely, amiért lekövérezte Orbán Viktort
@CsipkeRózsa: ma, 14:41
Mondanak sok mindent, okosat és bölcset. Az egyik szerint egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. Aztán van még aki azt vallja, hogy az acsargó hörgésre a legjobb válasz a higgadt nyugalom, amikor nem veszed fel az eléd dobott kesztyűt, mert nem tartod magadhoz méltónak. Nem vágsz vissza heves indulattal, kivárod a megfelelő pillanatot. Ha ugyan olyan stílusban, ugyanazokat az eszközöket használva válaszolsz a sértegetésre, akkor mi különböztet meg tőle? Van olyan bocsánatkérés, amivel könnyedén vérig lehet sérteni valakit. Mit is mondott Gergő? 01G elsősorban a vidékre támaszkodik, totális kontroll alatt tartja a pártját, stadiont építtet a falujába. Valamint hozzátette, hogy míg a szóbanforgó alacsony és kövér, addig ő magas és vékony. A kövérezésért bocsánatot kért, tehát a többi helyénvaló.
Orbán elárulta, "keresztényként" mi jelent számára egyedül problémát
@Pegero: ma, 18:16
Haver, te is fullba nyomod a kretént, mint Európa DNS-e. Halovány lila segédfogalmad nincsen a gender-kutatásról, de ha az a direktíva, hogy az egy fúj, csúnya, rossz dolog, lipcsy ármánykodás a keresztény szaporodás ellen, akkor lelkesen csaholsz a falkával. Csak egy pár csepp szemcsepp, bár úgy sejtem, hiába. Társadalomtudományi kutatások tárgya a közösség elvárása a születési nem alapján. Minden korban van egy elképzelés a férfi és a női szerepekről. A férfi legyen katona meg rendőr, a nő legyen ápolónő meg dadus, de ne akarjon katona, vagy netán vadászpilóta lenni, és a pasinak sincsen keresnivalója a mosógép körül. Ez elég sokáig tartotta magát, ám az élet meglepetésekkel szolgált. A második nagy világégés idején, amikor a hős férfiak egymást gyilkolták a csatamezőn, a nőknek kellett beállni a gépgyárakba, a szalag mellé, hogy legyen a hősöknek elegendő puska és lőszer. És képzeld el, a békekötés után sem mentek vissza Kinder, küche, kirche szentháromságába. Éppen úgy alkalmasak a vállalatvezetésre, mint az anyaságra, ma már nem lepődsz meg egy katonanő láttán még akkor sem, ha nem szanitéc. Jelentősen módosultak a társadalom elvárásai, ma már nem szégyen egyetlen igazi férfinak sem, ha a hagyományos női szerepekben vitézkedik.
Hogy miért írom mindezt? Azért, mert a társadalmi elvárásokat, az éppen aktuális férfi és női szerepeket nevezik gendernek, azaz társadalmi nemnek.
Mit szólnál, ha születésedkor beskatulyáznának, mert mindegy mihez érzel hajlandóságot, neked ezt és ezt a szerepet osztották, vita nincs, kész, pofa be. Még hogy nőket az egyetemre! Nahát. És képzeld el, volt ilyen időszak.
A fideszes tagok meg sem jelentek azon a bizottsági ülésen, ahol 200 ezer súlyos fájdalmakkal élő nő ügye lett volna a téma
@Horizont: ma, 11:35
Üdvözöllek a klubban. Azért (nem)kicsit fura, hogy minden figyelmeztetés ellenére (Ne etesd a trollt) mindig akad valaki(k) aki(k) azt hiszik (bíznak benne), hogy egy szektással is lehet érvek mentén véleményeket ütköztetni. Aztán meg mégsem, mert a hívő csak fújja és fújja azt, amit a szájába raktak. Felismerhetni szóhasználatáról, neki egy parlamenti képviselő, aki kiáll az emberekért -és nem csak azokért, akik rá szavaztak- szóval ennek a véglénynek ez a tiszteletre méltóan elkötelezett ember csak "Bernike". Magyarázhatod neki napestig, hogy amit ő a szűk agyával "bizottságosdi"-nak lát, az a parlamenti demokrácia, és a törvényalkotás fontos eleme.
És igen, neki körömszakadtáig óvni, védeni kell a fideszkát.
És igen, annyira hülye, hogy fel sem tudja fogni mennyire.
Augusztusig szükség lesz a védettségi igazolványra a teljes élethez
Szeptemberben mi lesz? Már nem lesz szükség a plasztikra? De hiszen ez nyílt oltásellenes propaganda!!!
Nahát, hogy mik meg nem esnek :-)
"Elszámoltam a napokat" – megszólalt a fideszes képviselő aki koronavírus tünetekkel szavazott a parlamentben
Egy kis értetlenkedés. Rendben, a keddet kimagyarázta, szavazás után szaladt a kórházba tesztre, és ekkor lett hivatalosan fertőzött. Röhejes, az igaz, de magyarázat, de mintha a gulyás azt mondta volna, hogy ezért nem kellett tesztelni a kollégákat. Úgy tűnik eléggé félvállról veszi a problémákat, ha elhiszi -na jó, nem hiszi, de mondja- hogy valaki akkortól fertőz amikortól papírja van róla, de azért a gondolkodó ember tudja, hogy már a tünetek megjelenése előtt is fertőzhet, és azt is tudjuk (na jó, nem tudjuk, de sejtjük), hogy a parlamenti folyosón és a büfében, ahol nem készülhetnek kínos fényképek, ott bizony élvezik a szabadságot. Ebből kiindulva egy héten keresztül terjeszthette a kórt.
De hát, a közmondás szerint, cigányon nem fog az átok. (NEM rasszizmus, közmondás, és a cigánypecsenye sem lesz romahús, a cigányútra ment is meg fog maradni ebben a formában. A cigánymeggy is. Ha azt mondja az illető, hogy ő roma, és nem cigány, akkor meg ehhez az egészhez semmi köze nincsen)
A fideszes tagok meg sem jelentek azon a bizottsági ülésen, ahol 200 ezer súlyos fájdalmakkal élő nő ügye lett volna a téma
Friss hír : "1 milliárdot fordít az állam az endometriózissal küzdőkre
Szentkirályi Alexandra ezt arra reagálta, hogy megkérdezték a kormányt, miért nem fontos ez a betegség a kormánynak. Ugyanis a héten nem ment el egy fideszes se arra a bizottsági ülésre, ahol az endometriózis lett volna a téma. A kormányszóvivő szerint ez Korózs Lajos hibája, aki nem méltó a népjóléti bizottság vezetésére."
Nem kommentálom, mindenki gondoljon ide sok csúnya szót.
Pl.: BDSQRVTRGRBRMK.
Nem ez az első ilyesféle megmozdulásuk
"Több oldalról fordultak hozzám képviselőtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselőtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselői kivonulnak.) Köszönöm szépen.” Akadnak még egyéb finomságok is.
444.hu/2020/06/04/a-magyar-koztarsasag-elso-parlamenti-tiltakozasa-a-fidesz-kivonul-a-trianon-megemlekezesrol
Akkor éppen a házelnök ellen volt kifogásuk. Úgy tűnik, semmi nem számít, ha tiltakozni akarnak, akkor tiltakoznak, minden mást a háttérbe szorítva.
A fideszes tagok meg sem jelentek azon a bizottsági ülésen, ahol 200 ezer súlyos fájdalmakkal élő nő ügye lett volna a téma
@percsi: ma, 10:57
Bocsi, a helyzet sokkal rosszabb, nyilván csak elírtad, 200 ezer cserbenhagyott szenvedőről van szó.
Ennyivel emelik a nyugdíjakat, de az idősekkel megint lenyeletik a keserű pirulát
@SÍva: ma, 16:25
Régi követelés már a differenciált emelés, mert mindenki tudja, aki legalább kettőig el tud számolni, hogy ez a rendszer(telenség) igazságtalan, egyre növeli a különbséget, ahelyett, hogy mérsékelné.
A nyugdíjminimum alacsonyan tartására a cikkben van a magyarázat, de összevetve a stadionépítési és templomfelújítási lázzal, felettébb vérlázító.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/megdobbento_lepest_tett_a_kormany_a_nyugdijminimum_ugyeben.720742.html
Mivel én nem vagyok pénzügyi szakember, lehetek renitens. Szerintem kellene egy tisztességes alapnyugdíj, a keresettől függetlenül. A régi rendszer szerint akármennyit is fizettél be a TB-re, ugyanarra az egészségügyi ellátásra voltál jogosult, mint bárki más. Ez lenne a nyugdíjjal is. Aki az átlag felett keres, választhat. Vagy nagy lábon él, mint a celebek, falábú primadonnák (labdarúgó segédmunkások), vagy pedig nyugdíjcélú, esetleg egyéb megtakarítási formát preferál.
Bármi jobb a jelenlegi égbekiáltóan igazságtalan módszernél.
A fideszes tagok meg sem jelentek azon a bizottsági ülésen, ahol 200 ezer súlyos fájdalmakkal élő nő ügye lett volna a téma
Már említették többen máshol is, ha a (nem) tisztelt képviselők (kit is képviselnek?) nem mentek be a munkahelyükre, elfogadható indoklás híján vonják le a tiszteletdíjukból az arányos részt, és fizessenek aránytalanul nagy büntetést.
Aktuális matematika érettségi példa, ha egy zsák krumpli felajánlása (amit a 133 bátor egy testként mozdulva akadályozott meg) 1,8 milliót ér, akkor egy igen fontos, sokakat érintő probléma megtárgyalásának szándékos akadályozása mennyibe fájjon nekik? Minimum 200 000 x 1,8 milliót tartanék jogosnak.
A fideszes tagok meg sem jelentek azon a bizottsági ülésen, ahol 200 ezer súlyos fájdalmakkal élő nő ügye lett volna a téma
@Nessy: ma, 12:30
Csak nem arra gondolsz, hogy megbocsátó jóságodat látva és tapasztalva a tehetetlen dühtől megsimogatja őket a guta?
Van egy könyv, Czakó Gábor : A sárkánymocsár ura (Az Eufémia folytatása, de nem ez a lényeg). Ott szerepel az ellenállás nélküli ellenállás, Mahatma Gandhi 2.0. Egy nagy és erős hadvezér dühében megütött egy kislányt, aki ránézett és megkérdezte, most akkor ez neked jó volt? Ettől jobban érzed magad? A nagy és erős hadvezér elgondolkodott. Na jó, ez a sikifélékre nem jellemző, meg van még egybites gramofon, de vannak olyanok, akik kezdik megbánni a hűséget és a kitartást a rossz oldalon. Remélem, nagyon remélem.
Egy nem túl szívélyes üdvözlet fogadta a Mészáros-Várkonyi szerelmespárt leendő lakóhelyükön
@csipetke: ma, 07:49
Nem merülnék el a részletekben, de van az a póz, amelyben technikailag megvalósítható. A rövid (viszonylag rövid) kar sem feltétlen hátrány, gondolj a Tirannosaurus Rex-re, az se nagyon tudta megvakarni a ... khm ... hátát.
A 18 év alattiak csak felnőtt kísérővel mehetnek moziba
@sokanvagyunk: ma, 08:12
Már nem tudom hol olvastam, egy (egyelőre) vicces hirdetés.
Keresem azt a viszonylag fiatal, oltottsági igazolvánnyal rendelkező házaspárt, akik elvinnék két kisgyermekem az Állatkertbe.
Ez éppen olyan kesernyés humor, mint a kijárási korlátozás idején a bérelhető kutya, vagy csak kutyapóráz.
Müller Cecília: keddtől már külföldieket is olt Magyarország
Segítséget (tolmácsot) kérek! Akinek magyarországi magyar állampolgárként pirosra váltott a TAJ-kártyája nemfizetés miatt, ő kaphat oltást? Ez kérdés, nem állítás, lehet hogy már mondták, ki még nem plakátolták.
Kár erre számítani? Szakértők szerint egyre biztosabb, hogy a koronavírussal szemben sosem fog kialakulni a nyájimmunitás
Akkor is azt mondom, az embereknek csoportimmunitás, a birkáknak meg nyáj. Jó lenne, ha erre a nyelvi finomságra is ügyelne az ügyeletes cikkíró, mert nyelvünk szépségei közé tartozik ez a megkülönböztetés.
Micsoda különbség a : hé, maga ott! és az elnézést, figyelne rám egy kicsit?
Ugye hogy ugye?
Kövér László a saját zsebéből, ne közpénzből fizesse be az EU-s büntetését
Amennyiben nevesíthető a törvénysértő, akkor teljesen jogos, hogy ő fizessen, saját zsebből.
Egyébként a büntetés mértéke nevetséges, főleg Jakab Péter krumplis akciójához viszonyítva.
Akciós krumpli két milla, törvénysértés házelnökként kicsivel több, mint másfél milla.
A bajer nevű képződmény vajon hol tart a gyűjtögetésben?
Elszabadultak az indulatok, külön posztban kérte a meteorológiai szolgálat, hogy ne szidják az anyjukat
Adatok, szabályok, statisztika, előrejelzés. Az előrejelzések bekövetkezésének megvan a maguk valószínűsége. Semmit nem lehet 100%-ig biztosra venni. Az előkalkuláció során egy stadionra X összeget kell költeni, de aztán valamilyen ok folytán ez módosul. Általában felfelé.
Az időjós azzal dolgozik ami van, ha a viharjelző állomást lebontják vagy körbeépítik, akkor a viharjelzés meglehetősen nagy bizonytalanságú lesz.
A ciklonokat igencsak rigorózusan figyelik, sőt, nyomon követik, mégis megesik, hogy hirtelen és váratlan irányt vált, esetleg megáll és visszafordul. Helyes lenne ilyenkor a figyelőszolgálatot kárhoztatni?
Mi lenne akkor, ha a meteorológia nem figyelmeztetne egy lehetséges viharra, így az készületlenül érne minket?
Meredek hasonlat, de hát tavasz van, szabad komolytalankodni. Ha egy gyógyszer ismertetőjében azt olvasod, hogy gyakori mellékhatás, de mégsem tapasztalod, akkor visszamész a patikába az asztalt verni, hogy de hiszen itten van leírva, gyakori mellékhatás?
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Shikari: ma, 08:35
siki te nagyon hülye náci patkány. Undorító, mocskos szöveged miatt figyelmeztettelek, ere te még jobban belelovalltad magad. Vedd már észre , én nem emlegettem a felmenőidet olyan kontextusban mint te. Egyébként amennyiben velem van problémád, akkor ne vedd a szádra az édesanyámat. Lehet hogy felétek ez szokás, kultúrkörökben nem ez dívik.
Maradunk annyiban, nagyon el vagy tévedve Emese. Ne csüggedj, lassan-lassan újra felfutóban lesz a műkörmös szakma.
Egyébként a választ a kérdésre tudod-e már?
Tuskó vagy, annak is inkább a gyökér része.
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Shikari: ma, 19:05
siki te nagyon hülye náci patkány. Olyan hangon beszélek veled, amilyet megérdemelsz. Csak követem az általad felvetett alapvetéseket. Egyébként meg ne idegeskedj, nem tesz jót a modorodnak.
A kérdésre a választ tudod-e már? De ha nem megy, miért nem kérded meg egyik kartársadat?
Nyugodj le, attól megnyugszol.
Pluszbónusz, tegyük fel, én is akkora türhő paraszt lennék, mint te, és azt írnám neked, amit nekem te, mondd, akkor mit felelnél? Csak simán lapozgasd vissza azt a trágyahalmot amit idehánytál, és töprengjél egy kicsit. Addig is csöndben vagy.
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Málna: ma, 09:39
Szerintem alaptalanul túlértékeled magad, eszem ágában sincsen, hogy megpróbáljalak meggyőzni.
"Majd ha ráérsz, ilyen hangon a libsi büdös kurva anyáddal társalogj nyomorult aberrált!"
Szerinted ezt ki írta? Te mit válaszolnál? Nem olvastam itt felháborodott bejegyzésedet az elkövetőnek címezve, akkor viszont miért is ültél fel az erkölcsi megmondó (neked magas) lovára? Te mindenkinek beszóltál? Tényleg? Akkor miért csak velem és csak úgy-gyal kötözködsz?
Kinevetteted magad.
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Shikari: ma, 09:35
siki te nagyon hülye náci patkány. Holnap Anyák napja, gondolom ennek meggyalázása neked külön öröm.
Úgy sejtem, a választ még nem sikerült kiókumulálnod, ezért (is) vagy ennyire frusztrált.
Undorító, gusztustalan bélféreggé silányodtál. Hörögj még, attól olyan szép, vörös lesz a fejed, így ágyazol meg a gutával való ütésváltásodhoz. Szerintem veszíteni fogsz.
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Shikari: ma, 07:34
siki te nagyon hülye náci patkány. Mire föl van ekkora arcod? Mi alapján firkálsz ilyen pökhendi hangon? Halovány lila sejtelmed nincsen arról, hogy én ki vagyok, de teli pofával sértegetsz, és várod, hogy elszakadjon a cérna.
Nem szerzem meg neked ezt az örömöt, nem veszem fel a gyalázkodásod, csak szelíden figyelmeztetlek, a homokozóban megszokott hangnemed errefelé nem komilfo.
A kérdésre egyébként tudod-e már a választ, hogy idemerészkedsz?
Még mindig olyan érzésem van, hogy tükör előtt gyakorlod a napi mocskolódást, rámeredsz arra a rémpofára, és csak árad kifelé az orrod alól a bűzös végterméked. A baj az egészben csak az, hogy idehordod, mintha bárkit is érdekelne. Kutyának a hagyatéka vagy az aszfalton, mert a hanyag gazdi elfelejtett nylon zacskót hozni.
Hess kismadár, gusztustalan vagy.
Jakab keményen nekiment Orbánnak a mai interjúja után: "A Fidesznek csak önmaga számít, mindenki más meg maximum csak egy elégedetlen proli"
@Istenakinincsen: tegnap, 23:50
Érzek némi zavart az erőben. Koktélt keversz össze nem illő dolgokból. Nos, szálazzuk szét a beírásodat.
1, igen, a politika befolyásoló tényező, hiszen minden pártszónok igyekszik elnyerni a célközönség szimpátiáját
2, a politikus meghajlítja a valóságot, hogy kiszolgálja hallgatói igényeit, viszont akinek van saját véleménye, van erkölcsi tartása, az nem gyönge nád a szélben, legyint és odébbáll.
3, lehet valakinek célja a kommentszekció bomlasztása, ezt megpróbálja ordenáré gyalázkodással, vagy tágra nyílt szemű csodálkozó értetlenséggel, de a jellemző többség értelmes emberek módján társalog, megtárgyalja az eltérő nézeteket, de mindezt a kellő tisztelettel teszi.
3/a, Szomorú, hogy ezt nem látod.
"A cél az hogy Gina összevesszen Málnával és Csak úgy is összevesszen mindenkivel."
Ez a mondat finoman szólva csúsztatás, kicsit szigorúbban meg úgy hülyeség ahogy van. Ítélkezel, nem kérdezel, nem is próbálod megérteni az ellenérzések okát.
3/a.a, A nyitó mondatod is nélkülözi a kifinomult lelkiséget, nem nagyon emeli az itteni színvonalat
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Málna: ma, 16:11
Fussunk neki mégegyszer, na jó, sétáljunk. Lassan írom, talán fel tudod fogni. Ha úgy firkál ez a sejthalmaz mint egy hülye, ha büszkélkedik a náculásával, ha mocskolódik trágárkodva, akkor az bizony egy nagyon hülye náci patkány, aki immáron egy éve adósom egy általa kreált oximoron feloldásával.
Ha nem érted, nem érted, nem baj, de mondd, miért is véded ennyire? Csak nem ...?
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Shikari: ma, 19:34
siki te nagyon hülye náci patkány. Nem kell bemutatkoznod, bár nem értem a me culpa-t, miért veszed magadra a libsi mezt, miért nevezed magad makinak, és azt sem értem, miért jelented be közelgő gutaütésed? Gondolod, hogy érdekel? De ha ez kell a megnyugvásodhoz, teljes három másodpercig szomorú leszek.
Egyébként a kérdésre a választ tudod-e már? Még a guta előtt küldd már el a megfejtést, jó?
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Málna: ma, 15:18
Ha a tények ismertetése neked magyarázkodás, akkor simán közlöm a véleményem. Felületes vagy és túl könnyen ítélkezel.
Nem számít, nem te vagy az etikai vezérfonalam.
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Málna: ma, 14:50
Így jár, aki nem ismeri a történelmet. A megszólítás előzményei messzire nyúlnak vissza. A maihoz hasonló csúfságok miatt kezdeményeztem néhány eléggé visszafogott üzenetváltást, de amikor minden alap nélkül személyemet és családomat kezdte kikezdeni és ócsárolni mindenféle hajánál fogva előrángatott aljas rágalomnál, akkor betelt a virtuális hócipőm. Ettől kezdve a megszólítás "siki te nagyon hülye" lett. Nem olyan nagyon rég valaki feltette a kérdést neki, hogy jó érzés-e nácinak lenni. Erre -szokás szerint- vihogva felelte, hogy nagyon is élvezi. Ettől kezdve bővült ki a megszólítás "siki te nagyon hülye náci patkány"-ra.
Van még kérdésed? Mert nekem van. Miért veszel egy kalap alá sértegetőt és megsértettet aki visszavág? Főleg úgy, hogy -saját bevallásod szerint- nem is olvasod el a hozzászólásokat?
Miért nem azt szólod meg, aki mást sem csinál, csak gyalázkodik, sérteget mindenkit, oktalanul?
Bár, jobban belegondolva azt hiszem, nem vagyok kíváncsi a válaszodra. Neked elég volt a megszólítás ahhoz, hogy ne olvass tovább, nekem elég egy felhasználónév is ehhez.
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Málna: ma, 14:40
Magamra vettem, hülye vagy. Egy lelkileg sérült, agyatlan véglény mérhetetlenül aljas módon sérteget gyakorlatilag mindenkit, és engem szólsz meg, amikor figyelmeztetem, éppen a vezénylő tábornokot gyalázza.
Te ezt így, kicsit átgondolva, helyesnek tartod?
Tudom, most jön az, hogy nem is azt mondtad, és nem érted a kérdést, ezt akkor lépjük át.
Csajozási sikereivel kérkedett a kormány kedvenc migránsozója a bulvármédiában
@Málna: ma 14:16
Te most megszóltad sikit, azt a sínbohócot? Nahát. A 13:23-as bejegyzése tényleg undorító, és ezt nem először követi el.
Úgy tizenegy körül borult be nagyon nála.