Giovanni Alba

Orbán: mi, magyarok valójában mégis összetartozunk
Mi magyarok összetartozunk. Összetartunk jóban, rosszban. Csak éppen ez nincsen egyenlően elosztva. Van egy törpe minoritás, amelyik dúskál a jóban, és vagyunk mi, többiek. A határon túlra ontjuk a pénzt, a határon belül élők adójából, és ezért cserébe kapunk az igazi tél kezdetén kilakoltatást. Minden magyarral szolidárisak vagyunk -mondja a főszószóló- csak éppen a regnáló hatalom szabja a kereteket. Megmondta a házmester elvtársúr a pulpitusról, hogy kiket tekint magyarnak. Bayer Zsoca is megmondta, hogy él itt kb. kettő millió igaz magyar ember. Akkor kérdem én, mi a búbánatot várnak a szavazáskor? Akit csak lehet vérig sértenek, aláznak, rafinált trükkökkel fordítanak egymásnak időst és fiatalt, városlakót és vidéken élőt, mert a zavarosban tudnak halászni. Aztán jönnek a felpántlikázott lózungok az igaz keresztény nagyonmagyaroktól, akik tulajdonképpen mit is keresnek a türktanácsban? A gyökereket ne keressék, ott van az a tükörben. Aljas banda.
Menczer Tamás jól helyretette George Clooney-t
@Shikari: siki te nagyon hülye. Vedd már észre, hogy a tükröddel beszélgetsz, miért nekem írod ezt?
Egyébként még igazság is akad (egészen biztosan akaratodon kívül) abban ami idefirkantottál, valóban nem bírok veled. Téged finoman, cizelláltan nem lehet alulmúlni, szellemi mélységedbe, oda, a sötétbe meg nem vagyok hajlandó alámerülni.
Szellemtelen szellentés vagy, végtermék. Ja igen, és egybites.
Kövér László szerint nem szigorít tovább a kormány
@Jocika: Nem úgy volt, hogy ma tekintik át a helyzetet, és majd döntenek? Laca előbb tudja, mint ahogy a lala a számokat? Vagy megkapták a havi programot, csak elnézték a naptárt? Megesik ez, véletlen kettőt lapozott, oszt' így jártunk.
Itt a vallomása, Pelikán. Elnézést, de ez már az ítélet. Ejnye, az álmatlan éjszakák ..
www.youtube.com/watch?v=2N1gY5XqucM
Szijjártó bejelentette: kora reggel egymillió tabletta favipiravir ékezett Kínából – videó
koronavirus.gov.hu/cikkek/fokuszban-tudogyogyaszok-covid-19-okozta-tudobetegsegek-gyogyitasaban "a Korányi szakemberei szerint a Favipiravir jól működik a betegség első fázisában a tünetek csökkentésében, illetve a súlyos következmények visszaszorításában"
Első fázis, tünetek csökkentése. Nos, nálunk mikor kerül kórházba? Úgy van, középsúlyos, súlyos tünetekkel. Laikusként úgy látom, jó a szer, ha pozitív teszt esetén, még akkor is, ha tünetmentes, elkezdi szedni az illető. Amikor már megjelentek a tünetek, akkor már késő háziorvossal konzultálni (mikor?) patikában igénylést leadni.
Ergo, aki csak teheti, bespájzol. Jut majd így mindenkinek, akinek szüksége van rá, és akkor amikor kell?
Legyen végre úgy, hogy tévedek, rémeket látok, félrebeszélek.
Menczer Tamás jól helyretette George Clooney-t
@Shikari: siki te nagyon hülye. A kérdésre a választ tudod-e már? Ne szólogass be, nem alázlak.
Egybites egysejtű, senki nincs, aki egy szót szóljon hozzád? Szánalmas ahogy vergődsz.
Novák Katalin: "A kapcsolati erőszak nem magánügy"
Katika, el kellene gondolkodni kicsit, hogy vajon mit is jelent a kognitív disszonancia. Jókat mond, ugyanakkor a kormány elutasítja az isztambuli egyezmény ratifikálását. Mert mi a magunk módján védjük a bántalmazottakat, senki ne szóljon bele, nemzetközi, számonkérhető kötelezettséget meg ne is várjanak.
divany.hu/eletem/2020/05/16/isztambuli-egyezmeny/
Szemforgató, képmutató, ájtatoskodó bagázs. Ugyanez megy az EU költségvetés vétójával is. A Magyarországon élő "közrendű" magyar emberek érdeke századrangú kérdés a kormány értékelése szerint.
Két percre volt az óriási bravúrtól a Fradi, hosszabbításban kapott ki Torinóban
Két percre volt a fradika az óriási bravúrtól. Én egy hajszálra voltam a lottó ötöstől, még négy számot kellett volna helyesen megtippelnem. A fradiszív, meg a micsapatunk, meg a ... várj egy kicsit, hány magyar játékos is volt most a csapatban? Most mindenféle innen-onnan jöttmenteknek szurkolunk? Most a négerek már kimosdottak? Most már nem büdösek, és nem niggerek?
Rossz lehet mostanában fradidrukkernek lenni, vagy pedig el kell választani az értelmet az érzelemtől, a logikát meg sutba lehet dobni. Rajongón ne kérj számon következetességet.
Menczer Tamás jól helyretette George Clooney-t
@Shikari: siki te nagyon hülye. A te hozzászólásaidat (röfögéseid) nem én írtam. Azért nem kellene ennyire egyértelműen reklámoznod a rektális fixációdat, és egészen biztosan megvan valamelyik zárójelentésedben az ürülékhez való kötődésed orvosi latin szakkifejezése. Szedd a gyógyszereid, ülj a sarokba (ha már lejöttél a fáról, ha nem, akkor ne) és köpködj nyugodtan. Egy alpári kretén nem bánt, nem sért, mulattat. Igaz, meglehetősen undorító vagy, de ugyanakkor röhejes, ahogy megpróbálod magad kivetíteni másokra. El kell szomorítsalak, ha azt látod, amit írsz, akkor az a tükör.
A kérdésre a választ tudod-e már?
Varga Judit: What else Mr. Clooney?
@Pegero: ma, 01:38 Pontosan ezért vagy te is büdös bunkó, nem tudod, nem is érdekel, mégis beszólogatsz.
Ide linkelem neked, hogy kinek is ugat ez a hozzá képest bolhafing államtitkár, és erre ez a válaszod.
Varga Judit: What else Mr. Clooney?
@Pegero: "A béke nagykövete
Clooney már évek óta részt vesz Afrikába irányuló humanitárius missziókban. 2006 áprilisában édesapjával, az újságíró Nick Clooney-val öt napra a nyugat-szudáni Dárfúrba utazott, hogy személyesen tájékozódjon az ottani humanitárius krízisről.[12][13] Tapasztalatairól szeptemberben szenvedélyes beszédben számolt be az ENSZ Biztonsági Tanácsának. Ebben a tanács tagjait emlékeztette, hogy évek óta népirtás zajlik „az Önök szeme előtt”, és az ő felelősségük lesz, ha nem sikerül véget vetni a katasztrófának. Clooney Dél-Szudán függetlensége mellett is aktívan kampányolt.

Aktivistaként a Not On Our Watch szervezettel az emberirtások és tömeges áttelepítések ellen lép fel. Dokumentumfilmet készített Darfúr most címmel, amit 2007-ben a Torontói Filmfesztiválon mutattak be. Kitartó ismeretterjesztő munkáját – „harcostársával” és a film narrátorával, Don Cheadle-lel közösen – a Nobel-díjasok kitüntetéssel ismerték el 8. csúcstalálkozójukon. A Békecsúcs díját Mihail Gorbacsovtól, a Szovjetunió volt elnökétől vehette át.[14]

2008 januárjában Pan Gimun ENSZ főtitkár arra kérte fel a 46 éves, Oscar-díjas hollywoodi filmsztárt, hogy segítse a világszervezet nemzetközi békemisszióit. A békenagyköveteket a művészetek, a kultúra, a tudományok és a sport kiválóságai közül választják ki azért, hogy világszerte támogatókat szerezzenek az ENSZ-nek."
Erre varrjál gombot. Varga J. és Szijjártó P. még senki sem volt, amikor Clooney már ismert és elismert valaki, nem csak nagyformátumú művészként, hanem mint világpolitikai szereplő is.
Menczer Tamás jól helyretette George Clooney-t
@Shikari: siki te nagyon hülye. Látod, ezt elhiszem neked, mármint azt, hogy fogalmad sincsen arról, mit is kérdeztem tőled, és azt is elhiszem, hogy az ostoba, egybites köpködésen túl semmi nem érdekel. Néha úgy csinálsz, mintha érveket próbálnál megfogalmazni, de egy többszörösen összetett mondat már megoldhatatlan feladat neked. Jár a pampogód bele a nagyvilágba, közben meg az orrod a bilibe ér. Szánalmas egybites egysejtű vagy. Veled is csak többen vagyunk.
Menczer Tamás jól helyretette George Clooney-t
@Shikari: siki, te nagyon hülye vigyori. A kérdésre felelj, ne ködösíts. Majd akkor jelentkezz, ha tudsz valami érdemlegeset is mondani. Addig élvezd a kilátást a fádról. Nyomoronc egybites.
Menczer Tamás jól helyretette George Clooney-t
@Shikari: siki te nagyon hülye. Ennyit tudsz? Rákérdezek fellengzős kijelentésedre, és elárulod, hogy fogalmad sincsen miről irkálsz? Élvezed ha égsz? Egybites. Nem húzol le te senkit. Beszólogatsz és idiótaként vigyorogsz. Aztán jön az alpári mocskolódás. Nyomoronc.
Menczer Tamás jól helyretette George Clooney-t
@Shikari: Ó, kiszólt a luk a gödörből. Mondd ó mindentudó világesze, el tudod már magyarázni, mit értesz te a liberálfasiszta kifejezésen? Jó ideje kerülöd, hogy válaszolj. Szemétkedsz, pimaszkodsz, fenyegetőzöl, mindent megteszel, csak hogy a válaszadást elkerüld. Nyomorult egybites vagy. Új hét, új mocskolódás?
Szánalmas kis görcs.
Menczer Tamás jól helyretette George Clooney-t
@Shikari: siki te nagyon hülye, szóltam én hozzád? Lopott bölcsességekkel próbálsz villogni? Elárulnád, hogy te meg még ki az a bizonyos mi?
A kérdésemre a választ tudod már? Vagy a kérdést is elfelejtetted egy jó alvás után?
Menczer Tamás jól helyretette George Clooney-t
@Nessy: Kedves Nessy, figyelmedbe ajánlanám saját jótanácsodat, ne etesd a trollt. Igaz, én is bele szoktam botlani ebbe a csúnya kupacba, és olyankor mondok ezt-azt, de ez a majom nem veszi figyelembe a, Clooney világhírű színész, többször járt Magyarországon, b, jelentős magánvagyona okán nincsen rászorulva arra, hogy aprópénzért valótlanságokat állítson, ellentétben menczerrel és c, megvan a saját véleménye, ennek adott hangot, joga van hozzá, mint ahogy menczernek is joga van hülyének lennie.
Egy vélemény kinyilvánítása nem a belpolitikába való beavatkozás, kivéve, ha valakinek akkora, világméretű elfogadottsága van, amihez egy külügyi államtitkár még álmában sem érhet fel.
Már elnézésed kérem, hogy korlátozni próbálom véleményed kinyilvánítását, remélem, nem veszed rossznéven. XD
Késsel fenyegetőző hajléktalanok tartják rettegésben egy budapesti panelház lakóit
@Nessy: Én azért kicsit óvatosan nyilvánítok véleményt. Van némi fenntartásom a metropol nevű izé forrásait illetően. Például hol van ez, melyik város/kerület.
Szarvas fideszes polgármestere: úgy kell kezelni a covidosokat, mint a leprásokat
@Shikari: siki te nagyon hülye. Ide figyelj kicsi huszár. Akinek most előadtad a nyomi szövegedet, az éppen te magad voltál, a tükörben. Gondolom, nagyon meglepődtél, hogy szóba állsz saját magaddal, de elégedjél meg ennyivel. Beszólogatsz, adod a nagyot, fenyegetőzöl, mintha lenne mire. Mulattató, ahogy kétségbeesve vergődsz saját mellébeszélésed hálójában. Nem mi bántunk téged, nyomoronc, te alázod nyilvánosan magadat. Minél jobban vergődsz, fröcsögsz, annál inkább elmerülsz abban a mocsokban, ami a szájszerveden kiömlött.
Nyomoronc egybites, állj már le, lassan nagyon kínos lesz elnézni szerencsétlenkedésedet.
Szájer szerint Magyarország jól kezelte a járványt, nincs szükségünk plusz forrásokra
@kereső: Handó Tünde férje mit tehet? Jó sok pénzért csak szenved, és szeret. "Mimagyarok" nem szeretjük, sőt megvetjük utáljuk a homoszexuálisokat. Szájert nem, ő más. Nagyon más, bár nem csoda. Hogyan találtak vajon egymásra? És miért nem emlegetik soha Tündikét Szájernéként, ha már Dobrev Klára sokáig volt Gyurcsányné a köpködőkórus számára? Kettős mérce? Ugyan, az elképzelhetetlen Nerniában, ahol a gazságügyi maxisztérium vezetője azonnal lecsapna, amint megtudná, hogy kiskertjében ilyen dudva ütötte fel a fejét.
Szarvas fideszes polgármestere: úgy kell kezelni a covidosokat, mint a leprásokat
@Shikari: siki te nagyon hülye. Eszed semmi, fogd meg jól. Persze hogy nem vitatkozol, mert érved nincsen, csak gőzös kijelentéseid. Ha javasolhatom, vizeld le a trafóházat. Felvillanyozó élmény lesz.
Orbán Viktor: Küzdünk az iskolákban és az óvodákban, hogy ne kelljen bezárni őket
Nem kellene most fűhöz-fához kapkodni kétségbeesve, ha nem ragaszkodunk mindenáron a hagyományos iskolakezdéshez. Nyáron, amikor a vezénylő tábornok állig felfegyverezte a seregét, a távoktatásra kellett volna felkészülni, internetet kiépíteni, eszközöket biztosítani (abból is lehetett volna lopni, nem csak a horkolásgátlók beszerzéséből). Megszervezni, hogy az általános iskolákba az alsósok járjanak, a tantermekben kb. a fele létszám lett volna mint amúgy. Nem küzdeni meg harcolni kell, hanem ésszel és értelemmel felkészülni. Főleg, hogy már az előző hullám (látszólagos) visszaszorulása idején kijelentette mindentudó, mélybölcsességű váteszünk, hogy a második hullám szeptember elején beindul.
Szarvas fideszes polgármestere: úgy kell kezelni a covidosokat, mint a leprásokat
@Shikari: siki te nagyon hülye. Elcsúszott a szemellenződ. Önmagaddal vitatkozol, próbálod meghajlítani a valóságot, de nincsen annyi eszed, hogy ezt felfogd.
Gyakorlatként próbáld már meg az általad annyit használt oximoront "liberálfasiszta" feloldani.
Majd akkor szólj legközelebb, ha ezzel a leckével elkészültél.
Egy aprócska megjegyzés : felfigyeltél arra, hogy a megfertőződött KORMÁNYTAGOKRÓL írod, hogy kerülni kell őket, mint a leprásokat? Nem lesz ebből neked bajod? Még a végén a külügyér berendel magához egy alapos fejmosásra.
Kocsis Máté Sorosról: Ebben a videóban "maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé" – videó
Senkinek nem jut eszébe ilyenkor megkérdezni, ha Soros Györgynek valóban akkora hatalma van, hogy a zsebében az egész EU vezetősége, ráadásul még mérvadó politikusok is (mindenki aki orbicsek ellen szót emel), akkor még csak csettintenie sem kellene, elég lenne egy homályos célzás, és miviktorunk eltűnne egy ködös hajnalon, nyom nélkül. Akkor hozzá képest Magyarország jelenlegi kormánya csak egy bosszantó apróság, amely már hosszú ideje személyében is sértegeti azt az üzletembert, aki alapítványai által támogat hátrányos helyzetű embereket.
www.opensocietyfoundations.org/newsroom/open-society-foundations-and-george-soros/hu
A másik kérdés, amennyiben "migráncsokkal" árasztja el például Európát, hogy a nemzeti kormányok összeomoljanak, gazdaságuk csődöt mondjon, abból egy üzletembernek mi a haszna? Neki prosperáló gazdaság kell, árutermelők és fogyasztók, kereskedelem, nem pedig káosz és összeomlás.
Hihetetlen, hogy mennyien vevők még mindig a gyűlöletkeltő hablatyra. Az egy nagy igazság, hogy sokan lelkesen követik azt a vezért, aki felmutat egy gyűlölendő ellenséget, aki minden baj és keserv okozója. Nem az egyéni lustaság és beletörődés, nem az ésszerű gazdálkodásra való képtelenség a nyomor oka, hanem a patás ördög, akire a bölcs vezér rámutat. Egyik hőbörgőnek sem jut eszébe, hogy akár már holnap ő lehet a "kiválasztott", az áruló, a rendszerünk aláaknázója. A gyűlölet társadalma senkinek sem jó, bár néhányan hasznot húznak belőle. Ideig-óráig.
Szarvas fideszes polgármestere: úgy kell kezelni a covidosokat, mint a leprásokat
@Shikari: siki te nagyon hülye. Nyakig vagy a magad ásta pöcegödörben, de még vergődsz. A vírusfertőzötteket egy kalap alá veszed az a szerinted gyűlöletes libsikkel (tudod egyáltalán mit is jelent a liberalizmus? persze hogy nem) és kerülendőnek tartod őket. Ott a cikk, olvasd el "egyre több magyar kormánytagról derül ki, hogy koronavírus fertőzést kapott"
Beszélsz összevissza, aztán próbálos letagadni, amikor beleverem az orrodat a pottyantékodba, akkor meg elkezdesz magyarázkodni.
Ostoba vagy. Nevetségesen ostoba. Árad belőled a gyűlölet, gyűlölöd amit ésszel fel nem érhetsz.
Szánalmas és megvetendő vagy. Undorodom tőled.
Szarvas fideszes polgármestere: úgy kell kezelni a covidosokat, mint a leprásokat
@Shikari: siki te nagyon hülye, ezt írtad te : "Úgy kell kezelni a Covidosokat, mint a tetves, buzi liberálisokat! Mind börtönben rohad meg, amelyik libsi!"
Én meg ezt linkeltem : www.napi.hu/magyar_gazdasag/egyre_tobb_magyar_kormanytagrol_derul_ki_hogy_koronavirus-fertozest_kapott.712379.html
Össze tudod adni az egyet meg az egyet? Mire föl vered itt a nyálad? Csak írod ész nélkül a baromságaidat, és még fenyegetőzni mersz? Olvass, tanulj, de ne kezdj ki felnőttekkel.
Ostoba egybites.
Kézfertőtlenítőt kezdtek inni az orosz buliban: heten meghaltak, ketten kómában vannak
@Peller Anikó: Ittak itt már fagyállót is (etilén-glikol), igaz viszont, hogy nem covid, hanem józanság ellen.
Balázs Fecó súlyos állapotban van, azt kérték, imádkozzanak érte
@Szeparepa2: Ez nagyon szép, és nagyon igaz, minden mondatoddal egyetértek, éppen csak nem tetszik. Nem tetszik, mert manipulatív, nem tetszik, mert a tettek helyett kevés az imádkozás. Mint amikor megkérdezték a papot, mit tegyenek, hogy jövőre is legyen ennivaló, és azt válaszolta a legendárium szerint, búzát vessetek, ne keresztet. Tudom, földhözragadt vagyok, meg reménytelenül kétkedő, de azt mondom, ha már összegyűlnek sokan, hogy imádkozzanak az árvíz ellen, akkor inkább építsenek gátakat, meg vízelvezető árkokat. Majd ha végeztek, akkor akár imádkozhatnak is.