A Hárosi Duna-híd javítása miatt alakult ki az M1-es és M5-ös autópályák irányába torlódás.

Az Útinform hétfő reggel 6:51-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet a közutakon:

- Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Duna-hidat javítják. A hídon a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként két szűkített sáv használható. Az M1-es autópálya felé már az M51-es autóút csomópontjától megtorpan a kocsisor, 40-45 perc a plusz menetidő. Az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében az erős forgalom miatt 1-2 km-es az araszoló kocsisor.

Útinform: már most torlódik a forgalom az M0-s déli szakaszán

Fotó: Illusztráció/police.hu

- A 811-es főúton, az 1-es főút csomópontjánál Óbarok térségében a 42-es km-nél árokba csúszott egy személyautó. A forgalom irányonként váltakozva halad.

- Az M3-as autópályán, a reggeli órákban sokan haladnak a főváros irányába, Bagnál, valamint az M0-s autóúttól befelé érezhető a lassulás, de nincs jelentős fennakadás.

- Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon Érd térségében a 18-as km-től, lassan mozgó gép kaszálja a belső elválasztó sáv növényzetét.

- A 77-es főúton egyhetes rendezvénysorozat miatt (Művészetek Völgye Fesztivál) Vigántpetendnél, valamint Kapolcsnál is forgalomkorlátozásra készüljenek! A Pula és Tapolca közötti szakaszt a 7,5 tonna feletti járművek nem használhatják. Kerülni az Öcs – Halimba – Nyirád – Zalahaláp – Tapolca útvonalon lehet.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.