Rohanó világunkban az első háztartási gép, amit megveszünk az a mosógép. Egyedi igényeinken túlmenően elsősorban a hely határozza meg, hogy milyen típust választunk. Annak érdekében, hogy jó döntést hozzunk, figyelembe kell vennünk néhány alapvető tényezőt, amit szem előtt kell tartanunk a megfelelő mosó- és szárítógép modell kiválasztása előtt. Cikkünkben a Samsung modellt elemezzük. (x)

Fontosabb szempontok a mosó-és szárítógép vásárlása előtt

Miért jó befektetés a mosó- és szárítógép egyben?

Tisztítási teljesítmény

A gyártók folyamatosan fejlesztik készülékeik tulajdonságait. Ezek a modern gépek számos funkcióval rendelkeznek – számos mosási ciklus, gőzciklus és egyéb hasznos lehetőségek. Ami a mosó- és szárítógépeket illeti, a Samsung vállalat kivételes eredményeket ért el. Az LG például gőztechnológiát alkalmaz, amely mélyen behatol a szövetek közé, és fellazítja a makacs, száraz szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná a ruhát.

Energiahatékonyság

Szinte hihetetlen, de mosógépek az 1850-es évek óta léteznek, de amikor az első elektromos mosógépeket piacra dobták, az energiahatékonyság nem volt prioritás. Napjainkban azonban a víz- és erőforrás hatékonyság a fejlesztők elsődleges szempontjai között szerepel. A gépek alapfelszereltségében energiatakarékos funkciókkal rendelkeznek, mint például az automatikus víztöltés, amely érzékeli a ruhanemű méretét és csak a szükséges mennyiségű vízzel tölti fel az eszközt.

Zaj és rezgés

Más háztartási készülékekhez képest a mosógépek képesek a legtöbb zajt és rezgést kelteni. A modern elülső terhelésű alátétek centrifugálási módban több mint 1200 fordulat / perc sebességgel forgatják a szárítógépet, és ez a nagy intenzitású művelet néha hallható vagy érezhető. Különösen, ha kis lakásban élünk, a rezgés és a zaj bosszúságot okozhat. A probléma megoldása érdekében a Samsung és sok más háztartási gépet gyártó cég kifejlesztett csúcstechnológiás zajcsökkentő rendszereket. A Samsung a hatékony VRT Plus technológiát, amely 40%-kal csökkenti a rezgést és a zajt, mint a hagyományos VRT.

Mindezek mellett érdemes figyelembe venni a Samsung AddWash funkcióját. Az AddWash ajtónak köszönhetően nincs szükség újabb mosás beindítására csak azért, mert elfelejtettünk egy ruhadarabot. Most már lehetőség van arra, hogy a ciklus megkezdése után könnyedén berakjuk az elfelejtett ruhaneműt, anélkül, hogy mindent elölről kezdenénk.

Fontos a mosógép és szárítógép csatlakozása

A Samsung komoly innovációra törekszik ezen a területen is. Mivel népszerű okostelefon gyártó, nem meglepő, hogy a mobiltechnológiát beépíti készülékeibe.

A Samsung Smart Things alkalmazással távolról vezérelhetjük és felügyelhetjük a mosógépet, valamint még a mosási tevékenység ütemezése is lehetséges. A Q-Rator meg mesterséges intelligenciát használ a mosási ütemterv kezelésében. Különféle textíliák mosási bizonylatait adja, így nem kell a mosási időre vagy a hőmérsékletre gondolni, amikor különböző típusú textíliákat mosunk.

Az innovatív Bubble Soak technológia

Az úgynevezett „Habos Áztatás” technológia igénybevételével még a legdurvább foltok is nagyon könnyen eltüntethetők.

A légbuborékok teljesen a ruhaszövetekbe hatolnak, fellazítják és eltávolítják a szálak közötti piszkot.

Gyermekzár – védjük a kisebbeket!

Ezzel lezárhatjuk a mosógép vagy szárítógép gombjait a véletlenszerű kikapcsolás vagy a programváltás elkerülése érdekében. A háztartási gépeket úgy alakították ki, hogy nagyfokú védelmet biztosítson az egész család számára, különös tekintettel a gyermekekre.

A Samsung tökéletesen ötvözi a technológiát és a dizájnt. A WF6500AV modell 14 mosási ciklust és 12 opciót tartalmaz, beleértve a szuperhatékony gőzölési ciklust és a szupergyors mosást, amely 30 perc alatt tisztítja meg a ruhaneműt. A termék fekete rozsdamentes acél bevonata pedig kifinomult megjelenést biztosít.

Összegzés

Nem állítjuk, hogy a megbízható mosógép és szárítógép kombó olcsó (160 és 200 ezer forint közötti áron megvásárolható a népszerű webshopokban), viszont hosszabb távon nagyon jó befektetés és sokkal előnyösebb, mint két külön háztartási berendezés beszerzése.

Partner tartalom (x)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok