A Demokratikus Koalíció üzent Márki-Zay Péternek:\n\nSoha ne mondd ki, de tényleg soha, soha ne mond ki, hogy gyurcsány! Inkább mondd, hogy száraz a pulyka! De véletlenül se mondd ki, hogy gyurcsány! És nem lesz baj. Boldog Karácsonyt!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csatlakozom. Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Németh István
A hadházi, és a zay soha , de soha ne mondja ki, hogy Isten, vagy Istenke segíts, semmiféle formában! Az ok, csupán az emberiesség tagadása, az emberek a polgárok bizonyított ellenségként való kezelése! Ez esetükben agy új fenomenális de valóban ember számba nem vehető alakban a gyurcsányban éli vigéc valóját >> számukra ez a mindenható! Tehát se Istenük, se jellemük, se hazájuk, se becsületük, és biztos, hogy nincsenek szeretteik sem! Mert akikben ennyi sok aljasság és szemétség éli az eldorádóját az egy nagy 0!!! sőt 00!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.