Németh István

Állami programként hirdetnek az oroszoknak magyarországi letelepedést a neten
Na de Urak, Úrhölgyek >> igaz csak a @durbincs: Úrról beszélhetünk, mert a többi egy rakás szar > nem kéne már gondolkodóba veszejteni magatokat? Nektek a bantu niggerek az aljas szír, afgán iszlám, meg a hát-aztán terroristák kellenek? az anyáitokat, lányaitokat, a felségetitejet, vagy tán magatokat akarjátok felkuratni velük? nem szégyenlitek a mocskos pofátokat, vagy bé dugtátok azt már az ursula tripperes picsájába és nem is láttok? Aljadékok!
Karácsony: Nem engedjük vissza az autókat a Lánchídra
Ez a kari-geri-geci-faszi egy nagy barom, nagyon hülye és kibaszott polgárellenes, mi több a főváros címeres tönkretevője! A kormány a másikcímeres barom, hogy egyáltalán hagyja, ogy EURÓPA egyik kiemelkedő nagyvárosának polgármestere kibaszott szemét barom állat élős-ködjön, egy hülye analfabéta geci szemét tróger terrorizálja a fővárosi, de a magyar polgárokat is!!! >>>> felelős >> Orbán Viktor és minden minisztere akik egyéségesen, nyugodtan seper-hetik a picsába vezető utat akár maguk előtt is! >> konklúzió a kormány is, a kari is takarodjon a náthás büdös picsába!
London nem alkuszik - Jóvátétel nélkül nem oldja fel az Oroszországot súlytó szankciókat
Hát a szemét anglia ha kapna néhány atomot az oroszoktól, tán észhez térne! Mivel az oroszok ki-enbrudalták őket az érdek családi közösségből azóta csak a bosszún törik a fejüket! Alávaló érdek népség! rohadjon meg az angol felsőbbrendüségi gondolatiságuk minden tagja!
Az oroszok - kívánom, hogy soha ne adjanak lehetőséget az angloknak semmiféle akár normális lét biztosítására! különben a trianonnak is az egyik szervező szemetei voltak!
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
@m73: benevezlek a szemét, mt szemét, a trágyadomb válogatotba, sajnos csak valami trágyalé ivónak mert többre nem vagy képes!
DE a lényeg, hogy egy ballaiberális geci szemét állat nem kaphat semmiféle mandátumot, hogy bekerüljön az Eu. parlamenbe! Haza és nemezeárulókra, kártékony állatokra nincs szükség, mi több az Eu.-t meg kell tisztítani a moslékoktól! Remélem erre esze lesz a közösség népeinek! A magamutogató moslék buzikat meg veled együtt te trágyalébajnok likvidálni kell!
Hajrá Orbán Viktor, hajrá minden nemzetérdekű MAGYAR szerveződés! >> írtsuk a patkányokat!
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
@m73: Hi-hi-hi! te egy tsiztára utánozó majom vagy, vagy inkább papagáj! De nem úsod meg ennyivel! Mert a majmok és a papagájok közt is van buzi, multkor a Kanári szigeteken az állatkertbe a madárházban beszélgettünk a menedzserrel az mesélte, hogy ki kellet herélni az egyik kanpapagájt, mert álladóan a kanokkal - a kakasokkal - akart kefélni! Lehet, hogy te is ilyen vagy >> téged is herélni kéne! Érted-e buzi köcsög? bár csorba köcsög vagy mert elkoptattad már a másik felét!
„Meg szeretnék élni a fizetésemből, ezt szívesen kipróbálnám” – otthagyják munkahelyüket a rangos iskola pedagógusai
@m73: @Yeromos: @kereső: @kulabombaafityiszre: @Dr. Proktor: @namihami: @DR PRÉDlKÁTOR: >> akik védelmére keltek azok nem pedagógusok, nem tanárok, hanem szar kommunista trógerek akik a magyar bálint és a korcs agyú szdsz vezér kuncze tankönyvkiadó, a nagyon hülye horn gábor nevezetű elfuserált tudálékos figura hatalmi mániáiból kiesett seggfejek nyalósai! Akik a gyerekeket a nagyon primkó szüleiket felhasználva szart keverni igyekeznek! ma a tánárok, pedagógusok, holnap balatoni lángossütők, vagy a tiszai horgászok lesznek a téma! hülye barmok vagytok! Biztos vagyok benne, hogy sikerrel végeztetek a foxi-maxi egyetemen! ami nem lenne baj ha eszetek is volna! DE ahhoz is hülyék vagytok, hogy felfogjátok lenin apátok szavait >> tanúlni-tanúlni- tanúlni >> tehát äzt viszont nem az utcán kordont bomtva kell elkö-vetni! seggfejek!
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
@m73: Figye má te pöcs-korong! Honnan tudod, hogy buzi a "maccska heverod" mint mondod? biztos jól megfarkalta a seggedet, vagy szádba tette a nudlit? te hülye! De a témánál maradva az usa nagykövetének a büdös kurva anyját!, Akinek meg ez a köscög szimpi anak meg a skorpiók rágják le a farkát! Neked is te hazaáruló bitang!
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
@balos: > nííd-a mán; szaporodnak a buzi köcsög elvtársak!? Temoslék buzi zsidó,de lehetsz pedofil és kutva-hajcsár, eőszakos amolyan donáth féle aljas szartömeg - mert köztetek a rendes MAGYAR ember az ritkaság! Tehát mint kommunista aljadék a megmetszett pöcsöddel takarodj a soros alex kenellbe, tartalék-köcsögnek! Reméllem világos, érthető voltam, te fószemét hazaáruló nemzetellenség!
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
@m73: és a @Maccska: mint a két buzi! Szerintem össze kellene őket engedni, hogy kalapálják el egymást melyik szophatja a köcsög nagykövet löttyedt pöcsét, vagy melyik kefélheti a köcsögre tágított valagát! Nem mindegy ám melyik mit csinál, mert a szaros kukit bekapni dupla évezet lehet! >> Na rajta két tetűbogár!
„Meg szeretnék élni a fizetésemből, ezt szívesen kipróbálnám” – otthagyják munkahelyüket a rangos iskola pedagógusai
@m73: Azon magukat embernek mondó sperma hulladékok akiknek fingjuk nincs az oktatásban bevezetett bérezésről, a bérezési struktúráról, azoknak az egyéb átlaghoz viszonyított össze-géről, azok valójában ok és alap nélkül ugatnak! Nem beszélnek, állást foglalnak > ugatnak! Mivel sajnos a polgárok alapjaiban a maguk dolgaival törődnek - nagyon helyesen - fingjuk nincs az egyes ágazatok eltérő bérezéséről, bérezési rendszeréről! Ezeket a valójában tályékozatlan embereket és anagyon hülye gyerekeket vonják be a hülye szüleikkel együtt egy aljas VALÓJÁ-BAN egy a KORMÁNYT és a KÖZHANGULATOT ALAP NÉLKÜL IRRITÁLÓ MEGNYILVÁNU-LÁSBA!
Akik beadták a felmondásaikat a legjobb ha el is tünnek az oktatás területéről, mert eleve egy romlott erkölcsű, megygőződésem, hogy a munkahelyükön is utálatnak örvendő aljas szemetek! Rohadjanak meg és takarosjanak a büdös picsába! ÁMEN! A pedagósoknak meg kéne tanúlni tisztességesen dolgozni, élni és valóban TA-NÍ-TANI! A balliberális belső ellenségnek meg a büdös picsába eltűnni!
„Meg szeretnék élni a fizetésemből, ezt szívesen kipróbálnám” – otthagyják munkahelyüket a rangos iskola pedagógusai
Azon pedagógusok akik az anyagiak okán hagyják el az életpályájikat azok csak szar tanár utánzatok > nem pedagógusok! Különben a végzettségeiknek megfelelően történt besorolásaik szerint javadalmazottak > amely jóval magasabb bért jelnet mint általában az un. minimál, meg átlagbér! ÉS! mivel az átlagon feletti a bérzésük és átlag alatt kevesebbet dolgoznak és kevesebbet is teljesítenek >> egy nagy büdös lófaszt nekik, nem béremelést!
Az Orbán-kormány milliárdokat csoportosítgatott ide-oda az éjjel
Vannak értelmes dolgok amire át lehet és kell is csoportosítani! Az többek közt a sport a foci nélkül! aztán a tanítani tudó tanárok, a gyógyítani tudó és persze akarni is akaró orvosok, ápolók! A rendőröknek is pl. kéne egy kis mani, hogy eredményesen lépjenek fel a donbrev-gyurcsány agresszorok csapata ellen! akik a nemzetárulásig aljasították önmagukat! Na ez első körben!
Gárdos Péter: "A filmhíradós korszakomban megtanultunk hazudni, megtanultunk hamisítani"
A " sajtóhiba, sajtó hiba" a pataszt, meg paraszt >> különben propeller.hu/itthon/3934077-fideszes-mercevel-nezve-is-kiemelkedoen-mocskosat-huzott-kormany// ez a kép megmutatja a kúltúra magas szintjét a riporterből a vanzsált hülyének és hazudozónak > hadházi aljas szarjankó tesónak!
Az Orbán-kormányt bírálta Farkas Flórián
Cigány-cigány bazd meg a sárga lábaú kurva anyádat! Elfogyott a pénzed, te moslék? Sikkasztottál és kimostak belőle? te moslék azt alázod most akinek a cipője nyomát sem csókolhanád meg azt vegzálod! te írtózatos geci szemét állat a cignyság szégyene a parlamenben egyszer sem szólaltál fel most meg ugatsz te szemét szar moslék!? Aszámodra leírtakat sem tudtad felolvasni te analfabéta seggfej, undormány!
Orbán Viktor megint bepróbálkozott egy kézcsókkal – nézzék, mi sült ki belőle!
Különben az Orbán Viktornak, mint Európa ma élő egyetlen polihisztorának és igazi vezér egyé-niségének tökéletesen igaza van! Aztán nézzük csak miket is irogattok? nos olyan baromságot amit ti magatok fel sem tudtok fogni, de ontjátok a hülyeségeiteket bizonyítva, hogy még léteztek >> csak azt nem tudni minek? gondolom a rohadási folyamat kicsit felgyorsúl és mielőbb a sze-mét dombra kerültök! De inkább a trágyadombra >> bár ennek, kétségtelen hátránya, hogy a baromságotokat bizonyító sejtek felszívódhatnak az élő temészetbe >> beláthattalan károkat okozna az emberiségnek! Inkább csak puszúljatok moslékok!
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
@Maccska: Azon kívűl, hogy címeres hülye vagy még fitogtatod is! Hát marhájul büszke lehetsz rá, na persze a buzi is ember, amig a maga adottságait diszkren kezeli és nem kezd reklámot csinálni a másságokból! Na most ez a nagykövetnek nevezett buzi köcsög, és fasszopó hiéna a te havarod lévén biztos pont olyan vagy mint ez a moslék! Gondolom a családod már kitagadott és a szarkeverő farkaddat, ha ügyes vagy be is tudod kapni, és élvezettel szopogatod!! Na azzal társalogj!
Szijjártó a kritikus fontosságú ügyről: "nem szabad(na) átpolitizálni"
Hajrá Péter és Viktor, vagy Viktor és Péter! Mindketten a választóitok akaratát elképzeléseit felülmúljátok! Minden tisztelet és elismerés érte!! CSAK EGY APRÓ SZÖSSZENET >> miért nem basszátok ki a főpolgármestert a kurva anyjába az usa nagykövetet a soros alex faszára, a gyur-csány dobrev hazaáruló geciket a karróra!?
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
Az államfő remélem tudja a dolgát és természetesen a Külügyér már intézkedett is > repülőjegy a kezébe adva ennek a szézbaszott seggű szopós köcsögnek! De lehet ló után kötni és úgy kibaszni sz országhból!
Így néz ki a hatvanpusztai Orbán-birtok: Elképesztő luxus, parkok, medencék, kerti tavak, számos vadonatúj épület, föld alatti folyósó és elmélkedő sétány
Kretének szövetsége! Ha ti nem azért dolgoztik, hogy a magatoknak és a családotoknak egyre több, és jobb legyen, akkor valóban igazi kommunisták vagytok! Szinte látom magam előtt, hogy a penészes kenyeret zabáljátok a szemétből és a malacok elől, mert minden fillért a nemzet polgárai s pláne a munkakerülő moslékok, részeges tolvajok, kábítószeres egzaltáltak részére szét osztotok! EZ igazán elismerésre méltó!!!
Ezt nagyon becsülöm bennetek meg az igazi kommunista vezeteőitekben akik még a repülő-tereket, az utakat, a termelő üzemeket, mi több a bankonak a polgárokat is eladták! Hogy nem tudtok megdögleni?Minő boldog ság lenne!!!
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
Ez amoslék takarodjon! Remélem a külügyérünk és az Orbán Viktor tudja a dolgát! A soros alexnek meg a rohadt büdös kurva anyját a buzi rohadt valagát - ha Magyarországot csak a gondolatába is megjeleníti!
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
Na balliberális kommunista, de inkább antikommunista > fasiszta diktátor csökevények! Hogy tudjátok aki nem békepárti az ha semleges is a béke ellensége! Nincs mese! BARMOK, ÁLLA-TOK az emberírtásra szerződtök a moslék gazdáitokal!? A ti rohadt kölkeiteket és a családja-itokat vigyétek a vágóhidra >> úgy sem érnek szart se veletek együtt! ÉS amit a Viktorunk mond > empátia és segítség, támogatás az a migrantyúknak, hogy a saját hazájukba teremtsük meg az életképes lét biztosítását >> AZ AZ IGAZI EREDMÉNYESSÉGET ÉS A NÉPEK POLGÁRAINAK NYUGODALMAT HOZÓ MEGOLDÁS!!! Elég nekünk a mocskos cigány, a szemét zsidó beto-lakodott, amelyekből csak keveset lehetett a nemzeti érdekeinknek megfelelően EMBERRÉ varázsolni! A PUTYIN >> VILÁGBÉKE HARCOS - sajnos az orosz egyik testvérnép kárára a mocskos aljas usa és Eu. vezérkar által kialakított > AZ USA ÁLTAL ELŐIDÉZETT AGRESSZIÓ OKÁN!!!
A hülyéken mint ti álatkertek nem lehet segíteni! Ti csak menjetek a gyerekeiteket a papákkal baszatni, meg egymássl, meg pedofilizálni, szivárványos rohadékok!
Szijjártó a kritikus fontosságú ügyről: "nem szabad(na) átpolitizálni"
@drrotf: Ebben igazad van! > "mert olyan fontos munkát végez, hogy na!" ÉS tedd hozzá azt is hogy ilyen kiváló, határtalan mun kabírású minisztere >> KÜLÜGYÉRE a nemzetnek soha nem volt! Aztán amilyen kapcsolatokat és abból a nemzetnek, de mondanám, inkább, hogy a nemzeteknek előnyöket generáló intézkedés és eljárássrozatai világszinten irigylésre méltóak!
BEG KELL BECSÜLNI AZ ILYEN TÖREKVÉST! NEM AZ ORSZÁG ELADÁSÁNAK ÉS LEÉPÍ-TÉSÉNEK A CÉLJÁT KÉPVISELI, HANEM A NEMZET GYARAPODÁSÁÉT, és tegyük hozzá > IGEN EREDMÉNYESEN!
Szijjártó a kritikus fontosságú ügyről: "nem szabad(na) átpolitizálni"
@Macskaszem: Ez bizony igaz lehet, csak ne feledd aki elöször kapja az lesz a hunyó!! És nem is az oroszok fogják kilövöldözni a robbanófejes csodájukat! Az lesz a meglepeteés >> de az is biztos, hogy az usa 14 városa kapja szinte egyszerre! Európa csak hetet kap! > szar ügy lesz az biztos, de ha szerencsénk lesz megmaradunk! Hajrá minden USA ellenes arany drága béke és szabdságharcos nemzetnek!
Így néz ki a hatvanpusztai Orbán-birtok: Elképesztő luxus, parkok, medencék, kerti tavak, számos vadonatúj épület, föld alatti folyósó és elmélkedő sétány
Ki az a hülye aki azt hiszi, vagy akár hitte is, hogy Orbán Viktor és családja az Északi összekötő híd alatt csövezik!? Ha csak egy kicsit bárki gondolkozik rájöhet, hogy a lassan negyven éve politikai vezérszerepet betöltve >> egyrészt a beosztásait és a különböző jövedelmeit számba véve - mi több, és helyesebben az adózott jövedelmeit - alapul veszi bárki menten rájöhet, hogy nem aranybányát vásárolt külhonban és hazárdírozott és nem is itta el a pénzét mint a többek közti gyurcsányfeletó! Nem adta ela repterezt mint afletó geci, stb. Aztán némiképpen mégis csak keresett annyit mint az Eu.-ban lebzselő moslék hazaárulók! Nem kellet a templom lépcsőn koldúlnia! >> HEEJJJ!!! hogy nem tudtok megrohadni az irigységtől, az összelopott pénzeitekkel amivel hetenként jártok Welnesezni, bel és külföldre egyaránt >> mert ugyebár nem láttok a nyomortól! moslékfejű undormányok!
Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
Ez a szopós szájú presman takarodjon a büdös kurva anyjába, a soros alax faszára!
Hülye magyarellenség barom buzi !
Kiutasítani az országból >> DE AZONNAL!!! ez nem nagykövet ez aegy barom magyar ellenes agresszor! Felakasztani!>> ha itt marad!
Szijjártó a kritikus fontosságú ügyről: "nem szabad(na) átpolitizálni"
@Macskaszem: az atomháborútól jobb félni mint a sugárzástól tappancsot fedobni! aztán nem csak ez a baj, hanem a felezési idő is számottevő ott minden fertőző és veszélyes az elkóborló állatokra, még a legyekre és a szúnyogokra is a halakról, s egyébről ne beszélkjünk korcs szülemények lesznek! ÉS AMI A LÉNYEG > nem szegényített atomfegyvert fognak bevetni hanem a Hirosímainál 3-4 szer nagyobbat! Ez a félő! Te bátor hülye menj és süttesd a seggedet a sugárzással hátha aranyat szarsz! >> aztán @izéke: menj a fenébe izibe! DE azért megsúgom neked, hogy ez a háború a hitleri háborúval ellentétben sokkal aljasabb és nagyon brutális abszolút embertelen hatalomvágy megtestesítése! A hitler hülye volt, szó szerint, de ezek az usa barmok a világ ellenségei, csak azért, hogy a vagyonaikat gyarapítsák, nem számít az ember élet a vagyoni érék a hitleri pusztításnak már több mint a kétszeresénél tartnak! Hogy mikor ébred fel avilág?? amely olyan hülye mint te, az nagy kérdés! A lényeg, hogy benneteket össze kellene gyűjteni és a zeleinszkíj banda élére állítva az usa zászlóval céltáblának a honvédő oroszokkkal szembe! pusztúljon a férgese transzparenssel!
Orbán Viktor puccsot kiáltott és új alkirállyal riogat
ÉS >> aki ezzel az Orbáni igen pontos és a tényeknek megfelelő nyilatkozattal, állásponttal nem ért egyet az menjen büdöskurva anyja trippertől csúrgó picsájába!
Akikik a migránsbfaszt óhajtják menjenek, takarodjanak az országból a svédekhez, németekhez, vagy ahova akrnak DE TŰNÉS INNEN!
Az usa moslék nagykövete a presman dani a kinek az agya a buziságtól preparálódott, takarodjon a soros alex buzi szopós faszkalap köcsög seggébe!
FELSZÓLÍTOM A KORMÁNYT >> azonnali hatállyal utasítsa ki az országunkból ezt a buzi szarkeverő bugris faszszopót! > kártékony állatot!
Szijjártó a kritikus fontosságú ügyről: "nem szabad(na) átpolitizálni"
@izéke: @kereső: A lényeg, hogy megértettétek az írást! A másilk lényeg, hogy az ukrán tetvesek-az usa tetvesekkel együt orosz öltözetben végezték el a robantást >> nekik mármint az usa moslékoknak az a jó ha minden pusztul, az ukrán vezetésnek mindegy, pont leszaja a tör-ténést, nekik az usa fizessen! FIZET! nem véletleűl a világ egyik leggazdagabb embere a zelenszkíj és a bandája néhány tagja! Az sem véletlen, hogy a gát körüli lakósokat az ukránok halomra lőtték > orosz ruhában, hadfelszerelésben és kifejezetten orosz fegyvereket használva! Ehhez tegyétek hozzá az ukrán tábornok nyilatkozatát, hogy az usa szuper rakétáival lövik és lőtték a gátat fszinte folyamatosan és az robbanás óta is!
@kereső: "Hogy érezted magad Szentpétervárott? Találkoztál a cárral? Te hazaárulók gyöngye!!"
nagy hülye vagy; te hallod-e? Az angolokat kérdezd akik azóta is a rokonság előnyeit sírják vissza és ádáz ellensége az orosz demokráciának! A hazaárulásról kérdezd a gyurcsány-dobrev házaspárt és a moslék haverjaidat >> hülye köcsög!
Szijjártó a kritikus fontosságú ügyről: "nem szabad(na) átpolitizálni"
@Pálinkás Pál: @terlasz: arra legyetek büszkék, hogy a jelenlegi kormány imáron már 13 éve biztosítja azt, hogy egyre jobb körülmények közt éljetek! Igen biztosítja, annak ellenére, hogy aljas hazaárulásokkal és a belső feszültségek keltésével ellene serénykedtek! Erre az ered-ményre, mint kormány produktumra büszkék lehettek! ÉS MÉG EGY > a kormány most és folyamatosan adja a lehetőségét a polgárok boldogulásának az egyre jobb adottságokat a mindennapi életetek terén, igen nektek is >ÉRDEMTELENÜL!! AZTÁN csak megjegyzem >> amit szajkóztok > hogy ellopott pénzek,... stb. A gyurcsány, bajnai kormány, mitöbb a meggyesi horn, banda is tönkre lopta magát, és eladta az ország javait >>saját zsebre !!! > egyszerűen loptak, lenyúlták a polgárokat akár a bankokon keresztűl, és gyilkoláztak! EZ a KORMÁNY AD nektek is érdemtelenül a polgároknak, mert megdolgoznak mindenért tisztességgel! Ők megér-demlik,>>> ti nem szarjankók! Pedig ti élősködtök a legjobban most is ! Moslkékok!
AZTÁN mire, kire akartok szavazni a hülye kari-gerire, a kapzsi gyurscány-dobrev nyalósokra akik olyan hülyék, hogy még magyarul sem tudnak, a kommunista eszmeiség beleült az agyukba, vérükbe és csak is lopni hazudni képesek! Olyan hülyék mindenhez mint ahogy bajnai is mondta a libásoknak > "nem értettünk hozzá" csak hogy nemcsak ahhoz, ha nem semmihez sem a lopáson, csaláson a hazudozáson kívül! Ezt akarjátok barmok!?
Szijjártó a kritikus fontosságú ügyről: "nem szabad(na) átpolitizálni"
@Pálinkás Pál: csodálkozom, hogy egyáltalán a masinádon megtalálod a betüket! Te háborús bűnös, amagyar nemzet kiírtója akarsz lenni!? te, te sehonnani bitang - ember nem vagy csak egy dinka pali!