Németh István

Ellepték a rendőrök a Béke teret Budapesten, lezárták a környéket is
Megdöbbentő, hogy mit tudtok összcsámcsogni a semmin! Ha nem történt semmi, akkor mi is történt? Kivonúlt a rendőrség gyakorlatozni! És akkor most mi van!? No ezt én is csak Barátilag sreiboltam!
Az új cseh elnök egyből nekiment Orbán elveinek, és minden úton nyomást gyakorol majd Oroszországra
@Aki Én: figyelj oly kimerítő a tudományos nyelvezeted, hogy csupán annyit jegyezz meg látom -ugye a gyenge elmélyűségedet - hogy az anyucidba nem tudván visszaballagni, így csupán a szél fújjon el mint spermahulladékot! > na minő gentelemanyus vagyok hozzáűd bumfordi?
De azért csak zsolozmázd > az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése a büdös rohadékok a börtönbe!
Meglepő újdonság Orbán Viktor friss vagyonnyilatkozatában: kiderült, hogy mégsem annyira szegény
@nemkati: @m73: amit ti műveltek azt egy normális, még csak nem is mellveregető magyar, hanem egy egyszerű élni akaró, a csládját és az embereket szerető, tszteletben tartó polgár is undorral konstatálja >> aztán elmondom nektek ocsmány férgek, hogy mint magyar polgár az olyan moslkokat mint ti csak leszarni tudom, a mocsokba szarba kell bedöngölni benneteket! Undormányok!
De az usa-nató armada szeretné ha ti is kiutánátok őket Európából, és nagyon elvárják, hogy az Eu. aljas vezetését is kűldjétek a börtönbe - akasztásilag!
Orbán Viktor senki földjének nevezte Ukrajnát: Elfogadhatatlannak nevezte és felszólította Magyarországot az ukrán vezetés
@ESCOBAR: valójában nagyon is igazad van!, miként @Őrnagy:@Shikari: @KisTehen: tisztán látó EMBEREKNEK! DE > sajnos ez nem mondható el az olyan hülyékről mint a seggfej >@justhpeter: @Bástya Béla Elvtárs: akik nyílván jelentkezni fognak az ukrán népírtók táborába hátha kapnak némi dollár fejpénzt a kíírtott polgárokért! > Hogy nem tudtak megrohadni az édes anyjuk bendőjében!
Ilyen undorító állatok miatt kell kiborítani a szarosbilit folyamatosan; ezek sem nem magyarok,
sem nem emberek> ezek és a hozzájuk hasonlók csak szar gyilkos ivadékok! Nem hajlandóka felfogni meglátni, érzékelni a valósságot >> az úszító usa aljaságot! barmok!!!
DE felébredni sohase késő >> az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu. aljas vezetése a BÖRTÖNBE!!! - akasztásilag!
Meglepő újdonság Orbán Viktor friss vagyonnyilatkozatában: kiderült, hogy mégsem annyira szegény
Kimaradt a @nemkati;@Béla333: >>hogy hiányérzetük ne legyen > nekik a tetves hülye kurva anyjukat, de az apjuk hülye falloszát is bekaphatják kuriózumként!
Mint aljadékoknak külön naponta ezerszer kell mondani hogy > az usa-nató aljas armada takarordjon Európából a polkolba, az Eu. vezetése az moslék nemzetgyilkos usanyaló korrupt állatok meg a börtönbe - akasztásilag!
Meglepő újdonság Orbán Viktor friss vagyonnyilatkozatában: kiderült, hogy mégsem annyira szegény
@m73: @Dr. Proktor: @Jozefina: @Clavigo: @sunoge: moslék taknyok szar hazaáruló szemetek!
De a lényeg, hogy zsolzmázzátok > az usa-nató takarodjon Európából, a moslék szemét aljas Eu. vezetése a börtönbe! - akasztásilag!!!
Gyurcsány Ferenc gyászol, Dobrev Klára is: "összetört a szívem"
Na egy elhunytról vagy jót, vagy semmit! Nos jó az nincs > rontotta alevegőt, a "semmi" az többszörösen megvalósúlt nímand téma! valójában az ország-nemzet átka! Bigott kommunista elme, a dobrev-gyurcsány tesója, mennek ők is sprintbe utánna! >> reméllem!!!
Mert az usa-nató armada kivonúl Európából, a szemét mocskos korrupt EU.vezetése a > dob-revvel együtt < megy a börtönbe! !! DE a valóság a,z hogy a dobrev már előzetesben van karácsony előtt óta! Hiába egy szorgalmas pióca!
Orbán Viktor senki földjének nevezte Ukrajnát: Elfogadhatatlannak nevezte és felszólította Magyarországot az ukrán vezetés
@gina: @Katalina62: @Jozefina: @Pegero: nektek mint leszart fejűeknek, pontosabban teleszart fejüeknek a megnyilvánulásaitok egyértelműen trágyadomb szagú >> egyszerűen nem vehető csak valamiféle lótetű vinnyogásnak! Hogy van az, hogy nem tudtok visszamenni a büdös kurva anyátokba, vagy visszaszívódni a nagyon hülye apátok farkába spermahulladékok!?
Azt viszont nektek is tudnotok kell, hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, miként a moslék Eu. vezetése a BÖRTÖNBE! akasztásilag!!
Meglepő újdonság Orbán Viktor friss vagyonnyilatkozatában: kiderült, hogy mégsem annyira szegény
Ti ganajtúrók és aljas gazemerek! miért nem tudtok eltakarodni a mocskos rohadt triperes kurva anyátokba, vagy visszaszívódni a hülye apátok faszába!??>@kulabombaafityiszre: @simmering73: @Eladott Ország: @Maccska: @Qqberci: @Clavigo: és a hasonló spermahulladékok!
De akkor si tudjátok, ha titkoljátok, hogy >> az usa-nató aljas arzenálnak semmi keresnivalója Európában és azt is, hogy a mosckos Eu vezetésnek BÖRTÖNBEN a helye! AKASZTÁSILAG!!!
Orbánéknak fontosabb volt Vodafone megvásárlása, mint az oktatás
@m73: te baromfasz !! azon csodálokzom, hogy mint génkezelt spermahulladék még meg tudsz szólani!
És alényeget is csak tanúlgasd >> az usa-nató takarodjon Európából az Eu.vezetése takarodjon BÖRTÖNBE!!
A szakképzős tanárok is csatlakoznak a keddi országos sztrájkhoz
@csak úgy...: @m73: két takony írtam jellemzést rólatok naljatok ki a szaros seggemet!
A fideszes polgármester megfenyegette az őt lebuktató Hadházy Ákost
A hülyékkel meg nem érdemes szótváltani, mert mint kiviláglik csak és csak is, csak egymást anyázni tudják! Finomabb esetben valamiféle szerencsétlen flótásnak titulálni! Miért nem lehet egyenesen dumálni > bizonyítani, hogy amit tettek, ami történt szabálytalan, kártokozó folymat kérik kivizsgálni kérnek eljárást, stb. Mi ért nem lehet ezt nyiltan korrektül csinálni?? aki ganaj dögöljön meg! Ennyi! DE nem az aljas sunyi szarkavarásnak kell érvényesűlnie a fél-informácók alapján akár- mindenféle hülyeségre következteni! Ha kell, ha nem mocskoljunk bárkit, bármikor, majd csak bejön valami! Hát a büdös kurva anyját az ilyeneknek!
De a lényeg >> az usa-nató takarodjon Európából az Eu. vezetése börtönbe - akasztásilag!
Elvben van sajtószabadság Magyarországon, mondja a katolikus püspöki kar elnöke
@neverland: meg veled a nagyon hülye agyad alapján!
DE a lényeg >> az usa-nató takarodjon Európából, az Eu vezetése börtönbe! - akasztásilag!
Kiderült: hatalmas humbug, maga Orbán sem hisz a nemzeti konzultációnak
@Alfa: még szerencse, hogy a te gerinced takonyból van! @terlasz: te csak megmaradtál őshü-lyének, sajnállak! @gina: te szaros vaginabajnok mit vinnyogsz, ha csíp akor mosd le! @Aki Én: @Jozefina: @sgl: @csak úgy...: javaslom szívjatok nagyobbakat a gebe lenge szervéből, az hátha jobb hatással lesz rátok! >>>>>>>>>>>
Az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése meg a börtönbe! - akasztásilag!
A szakképzős tanárok is csatlakoznak a keddi országos sztrájkhoz
A moslékok tán tényleg veszik a "plé pofát" és kimenek >> csak nem dobálják meg őket a 100 Ft-os tijással pláne a husvéti ünnepek előtt!
DE ők is tudják a terndit > az usa-nató takarodjon Európából az Eu. vezetése a börtönbe - akasztásilag!
Először lett a legkorruptabb uniós tagállam Magyarország
@karma1: te meg befele mész a hülyék karámjába! barom!
De majd megtanulod te is a napi zsolozmázni valót > az usa-nátó takarodjon európából az Eu. aljs vezetése mega börtönbe! - akasztásilag! ÁMEN!!
Biden nem ad F-16-os vadászrepülőket Ukrajnának
@m73: Na figyelj csak !! a biden az usa pénzguruinak kiszolgálójaként az ursulát fogja körbe nyalni, na nem maga szántából, mert ahhoz is hülye, pedig az neki csemege lenne; hanem a valóságos háttérhatalmak noszogatására >> amelyek a már felvásárolt éa korrupcióval, ócska fegyverek átadásával megvették a zelenszkíj által eladogatott nemzeti ukrán vagyonokat, azt most az elvi tulajdonosokként védelmezni akarják! Mivel az E16 még nem érkezhet meg, hát a MIG-ekkel szemétkednek és FOGNAK is - amelyek az Eu, nemzetek birtokában vannak! >> MOSZKVA IRÁNYÁBA, DE SZENTPÉTERVÁR IRÁNYÁBA IS TÁMADÓ HAMŰVELETET KIFEJTENI! a zsebkendődre te takonypóc köss egy csomót, hogy ezt el ne feledd! A @csak úgy...: meg a @KisTehen: Mint egy viharvert szarcsomók bűzlötök, s ha netán valami féreg belőletek kikabál az csak azért lehet, mert ők sem bírják elviselni undormány léteteket!!!
Tehát adot a feladat > zsolozmázni az elkerűlhetetlent >> az usa-nató moslék aljas armada takarodjon a bús picsába Európából! Az Eu. aljas szar, korrupt, háborúsbűnös vezetése a börtönbe, akasztásilag! Ez meg si fog történni, már fonják a nedves kötelet!
Orbánéknak fontosabb volt Vodafone megvásárlása, mint az oktatás
@m73: te hülye téged folymatosan nevelni kell!@evacica: van a szomszédomnak egy kanmacskája nem akarsz bepucsítani neki, amolyan egy tőről valók vagytok -igaz nnakis van izlése,@telegdilaci: tájloztatlak fax-szopó clubb vezető, hogy a pedagógusok a korrupciós pénzekből degeszre keresték magukat! és látod pont ezek rinyálnak a béremelésért, @balos: a te nyelved meg beszorúlt a dobrev ribanc szaros vaginájába > most jelezett az iner - mentő szolgálat , hogy már úton vannak tarts ki - elindúltak a brüsszeli sittkóba, a műtétre!!!
OHHH!! micsoda nemzeti büszkeségeink vannak - mármint a mentők, hogy mindere hadra fog-hatók! Látjátok itt türemkedik ki, hogy nálunk demokrácia uralja a tetteinket, még az ellenségnek is segítünk ha szaba van, aztán azt nagyon szeretjük, hogyhátba szúrnak! Ez kiváló kommunista rutingyakorlat - ezt teszitek 78 éve aljas brigantik!
De a lényeg hogy az usa-nató aljas szemét armada takarodjon Európából, az Eu vezetése meg a börtönbe mint az Eu. nemzetek gyilkosa! Ámen!
Biden nem ad F-16-os vadászrepülőket Ukrajnának
Nos; ti, kik kételkedtek, vagy kételkedtettek a tudományos valósságban, most szembesülhettek az F16-os un. usa nemzeti védett hadászati eszköz, helyett az ursula nagyasszon az Eu nem-zetek MIG 16-os masináit fogja zelenszkíjnek küldeni! Mi több kötelezni a moslék együttműködni akaró nemzeteket, hogy küldözgessék a drága zelenszkíjnek a MIG-eket mert kell még neki né-hány gyámántocska kövecske, ala ajaándékba!> Hát tényleg senki nem látja ennek a vén ribanc-nak - a Dnyipró-i polgármestermódi ribancképűnek, lelkűnek - a koorupt mániáját, hogy Európa nyugati féltekét,a nagyon barom nemzeteket kiárusítja az usa kénye-kedvének!??
Hú Szüz Mária Idesanyám>> add, hogy az usa-nató takarodjék Európából, és az Eu. aljas mos-lék vezetése a börtönbe - akasztásilag!
Elvben van sajtószabadság Magyarországon, mondja a katolikus püspöki kar elnöke
@sgl: te a szokásodhoz híven egy nagyon buta, extrahülye barom vagy, téged iga elé nem lehetne fogni, még orrkarikával sem mert hanyatt vágnád magad és a saját fakadat szopnád! DE BIZONY az>> @ittott: @Jozefina: @Eladott Ország: és nyiván amagát elszégyeld SEGGFEJ IS >>propeller.hu/tagok/neverlandEbben az országban a zsidókkal, a cigányokkal meg a matyar parasztokkal van a probléma. - és ez így lesz mindig! is >> ELSZÉGYELTE MAGÁT ÉS MEGTÉRT A HAZA PLATFORMJÁRA!
Mert kibontakozik a tudás mint rejtett hatalom! Ezért is mondom >> az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. vezetése a moslék kártékony állat banda a börtönbe - akasztásilag!
Elvben van sajtószabadság Magyarországon, mondja a katolikus püspöki kar elnöke
@neverland: nagyon rohadjmeg te moslék kommunista nyaló szarház! saját magadat cáfolod te pöcs! A világ tele van hamis moslék prófétákkal ki-ki sorosnyaló gazember, ki a marxisa tanokat szóró ganaj állat, miként ez a tetves veres andrás is > mikor volt szerinte gyakorlatilag valós sajtó szabadság?? akkor amikor a kommunista diktatúrában a szív újság is csak cenzúrázottan jelenhett meg?? JA!!! most jut eszembe a komunisták diktatúráját a mai napig nem felejtette el, ez hiányzik neki! > még most is! Szégyen a püspöki karra egy ilyen fehérgalléros! A moslék balliberális horda remeg a médiahatalom megszerzéséért >>visítanak, hogy a kormány a vodafont testközelbe vonzotta!!! Kíváncsi lennék a guruló dolcsik nem e lyukasztották-e ki a az andráska köntösét! stb.
Na a lényeg>> Az usa-nató takarodjon Európából, az Eu. aljsa nemzetírtó vezetése a börtönbe - akasztásilag!
Nyílt vérengzés Budapesten? Lázár után Navracsics is visszafogná a budapesti fejlesztéseket
Voltaképpen csak szégyelhetitek magatokat, ki-ki a maga lelkiismereti módján, hogy egyáltalán van a pofátokon bőr a magyar honban élni! Azokat a kormány által 12-13 éve folyamatosan biztosított javakat elfogadni, amikor szar moslék tróger ellenségek mi több aljas hazaárulókat támogatók vagytok, így magatok is azzá válva az Eu. nemzeteknek is károkat okozó herékké fejlődtetk!!! Szégyen, hogy meg mertek szólalni! Ti mertek szóvá tenni pl. a fővárosunk állapotát összahasinlítva más városokkal?? ki a büdös kurva anyja választotta a polgármestert a külföldről behozott szavazók útján a csalások sorozatával??? Hogy nem tudtok megdögleni aljas szariok!
Ezért még bűnhödni fogtok, nem kicsit, nagyon!
De a világ nem áll meg és >> az usa-nató armada eltakarodik Európából a szemét állat Eu. vezetés a nemzetek gyilkosa eltakarodik a börtönbe!
Elvben van sajtószabadság Magyarországon, mondja a katolikus püspöki kar elnöke
@csak úgy...: @neverland: Ejnye,bejnye feleim! Akkor valósúlhat meg a tisztességes sajtósza-badság, jöhet létre a tisztességes média egyensúly, ha minden a kommunisták, az olyan szent elemek mint a dobrev, a gyurcsány és a hívők mint szabó t. arató, jaj hát a torockait ki ne hagyjam - kezében öszpontusul és bizony igazságosan kerűl kiosztásra minden média felület! Különben a legegyszerűbb módi a német módi ahol hatalmas a médiahír szórás - pontosbban van, hogy minden szép és minden jó, meg különben sem történnek még gyilkosságok sem, stb na ezek a hírek!! -- egyszetűbb az élet még a hülyéket sincs olyan ami tovább hülyítené őket! Ez az igazi társadalmi rend! Na most az ilyen veres andrás féle felkentek, gondolom a falra, mert máshova nem valók; szórják az észt! Na erre kell aztán odafigyelni és morzsolgatni a rőzsafűzért és nyalni a biblia sorait, habzsolni a leg-Újabb Szövetségi Tanokat!
Ehhez viszont kell, hogy >> az undormány usa-nató armada kitakarodjon Európából, és az Eu. vezetése mint az európai nemzeteket az usa kénye-kedvének kiárusító szemeteket, meg börtön-be kell elhelyezni - akasztásilag!
Az új cseh elnök egyből nekiment Orbán elveinek, és minden úton nyomást gyakorol majd Oroszországra
@Aki Én: te nagyon barom - a neked ilyen állatságot irogatónak illő párja! menj a kúrva anyádba te őshülye! A @Peller Anikó; a szaros vaginájú némber ugat, mert csipi a szar, kínjába fröcsög, @csak úgy...: te valójában csak úgy elmehetsz a büdös kurva anyádba mocskos úszító aljas söpredék! @szaboria1: te baromfasz, ki lóg ki a V4-ek sorából?? hülyegyerek >> a lengyel barmok, aztán a csehek mint agynélküli őspockok, valójában nem is nép! A szlovákok a hős németek seggét nyalva kerűltek a budi halmára - mert ugye a németek eltüntek az új ország neve a "migrás land" államformája az iszlám, nyelve arab-bantu nigegeró és indiai keverék! Miről beszélsz te faszkalapok főhülyéje!??
A lényeg, hogy az USA-NATÓ aljas söpredék takarodjon EURÓPÁBÓL; az EU elnöksége, vezetése > az EURÓPAI NEMZETEKET KIÁRISÍTÓ aljas gazemberek takarodjanak a börtönbe - akasztásilag!
Putyin rakétatámadással fenyegette Nagy-Britanniát
@Maccska: így van mert a valóságos inváziót az usa-nató armafa végzi iletve végezetei a benszülött ukrá-oros lakósággal! MÉGPEDIG a korrupt módon lenyúlt, részben (csak részben) felvásárolt vagyonok saját tulajdonként kezelt védelmében! Az a barom borisz nagyon hiányolja a kéndús orosz olajat ami mellékesen egy viszonylag könnyen kitermelhető hadiipari alapanyag!
A többihez, és különben is sűlt hülyék vagytok!@Pálinkás Pál: @Baker: @Qqberci: különösen mintázzák > a bugris, fasszopó, kiszáradt szifilízes, sperma hulladékot!
A lényeg, hogy az usa-nató moslék armada takarodjon Európából, az Eu. aljas, a nemezetek polgárait nyomorba döntő és kiárusító aljadékai, vezetősége takarodjék a börtönbe! -akasztásilag!!!
Orbán kétségbeejtő adatokat közölt reggel a Kossuth rádióban – Magyarország el fog veszíteni 3764 milliárd forintot ebben az évben
@sgl: @Yeromos: @jáger laszló: @Dr. Proktor: @gina: TI AZ ÉSZ KIRÁLYAI, KIRÁLYNŐI aztat mondjátok meg, hogy hogyan van, lehet,hogy az Orbán Viktor és csapata, no meg jómagam is komcsi vagyok - az állításotok szerint - és ugyanakkor a gyurcsány-dobrev meg mint kommunista aljadékok érvényesítik a valójukat4 valami nagyon nem stimmel! Véleményem, hogy elhúzhattok a nagyon zavaros agyú náthás büdös picsába a fejlett gondolatiságaitokat csillogtató agytalansá-gotokkal!
A valós témához >> a média cím szerint >> ha at eu járandóságot megkapjuk akkor az egynsúly helyre áll! Ha nem mert az ursula nemzetírtó hadműveletének nyalósai folyamatosan tüsténked-nek akkor az adósság bizony növekedni fog! és annak felelősseit hazaárulás címén vastag jog-alapság okán fe lehet majd akasztani! meg fog történni >> '56-ban is lámpavason függő aljas gazemberek fülébe, szájába százasokat tömködtek ez mog fog ismétlődni akár veletek is!
De a lényeg az usa-nató szemét moslék armada takarodjon Európából, az Eu. vezetése, az aljas európai nemzetek gyilkosa meg takarodjon a sittre! - akasztásilag!
Orbánéknak fontosabb volt Vodafone megvásárlása, mint az oktatás
Azok a tanárok hőbörögnek fizetésemelésért akik hatalmas és rendszeres adózatlan mellék jövedelemmel rendelkeznek!? Van erkölcsi tartásuk egyáltalán >>és pont ezek voltak a tünte-tések legnagyobb hangadói! A tanárok moslék csapatát a betonba kell verni - tisztelet a becsü-letes nagyon kis létszámú kivételnek! > Ezeket a moslékokat viszont; vagyonelkobzástól, a tanári pálya elhagyásáig minden vonatkozásban bele kell taposni a betonba! Ez a moslék nagyon sze-mét és aljas balliberális ellenségnek az ellenséges szakszervezeti központoknak tulajdonítható megnyilvánulások >> nemzet és népellenes zavarkeltések, elegendőek kellenek legyenek ahhoz, hogy a szakszervezetek államellenes tevékenysége alapján felszámolásra kerűljenek! A dobrev-gyurcsány szabó t. féle szemetek mint felbújtók a börtönben landoljanak! Istenke segítsen, hogy ez mielőbb megvalósúljon!
ÉS pont ezért is > az usa-nató szemét armada takarodjon Európából, a nagyon moslék aljas az európai nemzeteket az usa-nak kiárusító Eu. elnökség, vezetés takarodjona börtönbe!!! >>>> akasztásilag!!!
Putyin rakétatámadással fenyegette Nagy-Britanniát
Arany, drága Putyinka, csak Benned bízhat az emberiség! Tegyélmeh amit tudsz é erőd bírja, akár szövetségeseiddel is hogy amoslék usa armaga végleg eltűnjön az idegen földrészekről!! Istenke segítse utadat!
Az usa -nató moslék armada takarodjon Európából, és az aljas Európa ellenes uniós elnökség takarodjon a börtönbe - akasztásilag!
Ne épüljön Debrecenben kínai akkumulátorgyár!
Épüljön és minden ezzel szemben tiltakozótól el kell venni az általa hsznált akumulátort, ele-meket stb. csak egy kicsi időre >> pl, amíg a telefonja le nem merül, stb. ezt lehet variálni, pl kocsi-aksit kivenni és letétbe helyezni egy hétre, stb.!
De komolyra véve a szót államilag rendezni kell egyszer és mindekorra, hogy milyen esetkben lehet a nemtzetgazdaság, nem kevésbé a nemzet és polgárai érdekében létesítendő beruhá-zások létesítésével szemben, kifogással élni, és vagy akár népszavazást kezdeményezni! Esetünkben a debreceni gyárnál sem lehet szó semmiféle népszavazásról! Azt látni tudni kell, hogy ez a Magyar Nemzet ellen ndított szemét ellenlobbi pontosan a nyugati, illetve külhoni érdekek szerint!
KÜLÖN FELHÍVOM A FIGYELMET ha nem lép fel a kormány keményen és határozottan további még nagyobb ellenállásokkal nézhet szembe! Akik csinálják a felhajtást azért pénzt kapnak, de az állam pofára esik -ha hagyja! Ez az akkumulátorgyári látszat balhé bevezető kísérlet! Ezt egy hülye sőt nagyon hülye kormánynak is látnia kell!
És az usa-nató húzzon ki Európából, az Eu. elnöksége takarodjon a börtönbe!
Ne épüljön Debrecenben kínai akkumulátorgyár!
Épüljön és minden ezzel szemben tiltakozótól el kell venni az általa hsznált akumulátort, ele-meket stb. csak egy kicsi időre >> pl, amíg a telefonja le nem merül, stb. ezt lehet variálni, pl kocsi-aksit kivenni és letétbe helyezni egy hétre, stb.!
De komolyra véve a szót államilag rendezni kell egyszer és mindekorra, hogy milyen esetkben lehet a nemtzetgazdaság, nem kevésbé a nemzet és polgárai érdekében létesítendő beruhá-zások létesítésével szemben, kifogással élni, és vagy akár népszavazást kezdeményezni! Esetünkben a debreceni gyárnál sem lehet szó semmiféle népszavazásról! Azt látni tudni kell, hogy ez a Magyar Nemzet ellen ndított szemét ellenlobbi pontosan a nyugati, illetve külhoni érdekek szerint!
KÜLÖN FELHÍVOM A FIGYELMET ha nem lép fel a kormány keményen és határozottan további még nagyobb ellenállásokkal nézhet szembe! Akik csinálják a felhajtást azért pénzt kapnak, de az állam pofára esik -ha hagyja! Ez az akkumulátorgyári látszat balhé bevezető kísérlet! Ezt egy hülye sőt nagyon hülye kormánynak is látnia kell!
És az usa-nató húzzon ki Európából, az Eu. elnöksége takarodjon a börtönbe!