Németh István

A Fidesz számít a halottak szavazataira is a határon túlról – riasztást adott ki a DK
@Istenakinincsen: @namihami: Öntsünk tiszta vizet a FEJEKBE!!! Kik hátráltatják az ország polgárainak védelmét? a nemzet polgárainak gyarapodására tett intézkedések hatékonyságát!? Kik azok akik rendre cáfolni, alázni akarják azokat a vezetőinket akik valóban a nemzet érdekében serénykednek, akik arra törekszenek, hogy az eladott termelő javainkat a nemzet kiárusított vagyonát visszaszerezzék, kik azok akik elvenni akarnak és nem adni a polgároknak úgy hogy pontosan elismerve és megbecsülve azok munkáját?? Kik azok akik a családosok, nagycsaládosok és egyáltalán a polgárok szociális érdekével szembe mennek, a nemzetet kiárusítani, leépíteni akarják, akár aljas hazaárulás útján is! Akik a bigeféléknek helyt adnak a létezésre? Tehát semmi több drágáim, gondolkozni kell! Ha meg nem tetszik a nemzet felemelkedésének folyamata, menjetek a náthás picsába!
A Fidesz számít a halottak szavazataira is a határon túlról – riasztást adott ki a DK
A csalás, hazudozás, a polgárok félre és megvezetése, a diktatórikus uralkodás kiterjesztése; mindenkor a kommunisták a balliberális mocskok erénye volt ÉS!!! az ma is! De még nem tudják a moslékok, hogy jelölt szavazólapok lesznek - amit hamisítani nem tudnak, de már most szart keverni akarnak! megdöbbentő szemetek! Kik is hozták be a külföldi szemeteket szavazni és jelentettek be egy lakásba akár 50-80 személyt!;
Emlékeztek-e rá? így lett a polgármesterek fő-hülyéje főpolgármester a budapesti barmok örömére, akik élvezik a dugót, a nem használt biciklisávokat, a megcsonkolt zöldterületeket, akik a szarkeverést divatnak tartják! Fúj GÖRÉNYEK!
Megtalálta az ügyfélkapujában: meghalt és felboncolták, közben él és virul a budapesti nő
@human: @human: Emígy > egy dupla-szemét rohad geci vagy, a kommunista balliberális moslékok csalnak te baromfasz!
Kritizálta a Fideszt és a NER-t – három napja körözik a rendőrök, elfogatóparancs van ellene érvényben
Mocskos rohadt egy buzi szemét állat mellesleg bűnöző is ezt ajnározzátok, a seggét, akartok nyalni, részvétet akartok kicsikarni! Ti is mocskok vagytok!
Tragédia az egészségügyben – egyes műtéteket már 2024-re toltak Káslerék
@kereső: hi-hi-hi rájöttél? Gondolom tudományos alapon! A csipetkét szeretem, a csiperkét utálom! az írás meg nem elírás! A csiperkének életösztöne van DE MINEK!? hi-hi-hi!
Három volt diákja is bejelentést tett egy esztergomi szerzetes ellen molesztálás miatt
@RonaGyuri: @Aki Én: Az, hogy pap legyek, az azon bukott meg, hogy megvilágosodott elmém rádöbbentett arra, hogy nagy disznóságok lehetnek ama körökben is! Mondjuk; mint minden érdek szerveződésben! De mert alapjaiban véve emberszerető vagyok, meggyőződésem maradt, hogy a vallás csak hasznos lehet és valójában tisztességre nevel! Persze leszámítva a kivételeket! - mert ugye ezek erősítik a szabályt! Az azonban megmaradt megoldhatatlan csomónak, hogy mindegyik egy moslék érdekszervezet, és valamilyen formában hatalomra akar kerülni! Visszatérve a három gyerek simlisségére > nyilván egy volt kapcsolatuk megszűnése okán visszamutogatva akarnak valamiféle szenzációsat tenni - vélelmezem a vallási bigottság elvetése, már régen meg is történt! Ez vastagon rendőrségi, becsületsértési, stb, ügy ! Ennyi!
Belharc a Fideszben – Lázár János keményen támadja az Orbán-kormányt
@Pálinkás Pál: pajtika, mint Magyar Polgár utánzat nagyon elmehetett a polgárokra jellemző gondolkozási készséged! Keresd meg ha megtalálod akkor kokettálunk! Ugyanis agy nélküliekkel nincs értelme még hülyéskedni sem! @jesz: Az valószínű, hogy a bal-libernyákok a szart akarják keverni a lázár is meg a matolcsi is elég alapot ad arra, hogy a téma, téma legyen! Mindenesetre, a lényeg, hogy a kormányfő elmúlt időszakos vezénylése sikeres volt, és nagy vétek volna ezt a folyamatot megtorpedózni! Persze a jelszó az jelszó > tudjátok a lázár pontosított!
Tragédia az egészségügyben – egyes műtéteket már 2024-re toltak Káslerék
@simmering73: @csipetke: A polgárság fogalmába ha normálisak lennétek bele tartozhatnátok! DE mert nem vagytok normális polgárok de vagytok, léteztek mint valami ocsmány féreg így a minősítésetek csak az állat lehet!
Azt képtelenek vagytok felfogni és látni, hogy az egészségügy fejődik úgy hogy soha az életben eddig! a dolgozóktól az intézményekig gyarapodnak >> a moslék gyurcsány-bajnai eladta, lebontotta, felszámolta a kórházak eü. intézmények egész sorát, ellehetetlenítette a dolgozókat gyakorlatilag elüldözte nem volt járvány!!! Aztán amikor az Orbán KORMÁNY elkezdett helyzet javítani >> a csődbe lökött ország szintjéről, akkor jött a járvány a többi moslék rabló és nemzetkiárusító folyamat felszámolásával - hogy próbálja megalapozni a nemzet fennmaradá-sának a lehetőségét! A polgárok életvitelének jobbítása napirendi feladat volt, lett és ma is az!
Nos megveszekedett baromkáim, ti nem tartoztok a polgárok nemes szintjéhez, ti egy moslék állatfaj vagytok, úgy hogy nem is fecsérelem értetlen agyatok fejlesztő igyekezetére a nemes gondolatiságom! nyasdgem -turul! ajadékok!
Tragédia az egészségügyben – egyes műtéteket már 2024-re toltak Káslerék
@verőce21: ez tökéletesen igaz! Ezért is kell az Orbán Viktornak a matolcsi valagát megbillentenie, hogy ne a nemzet ellen és a bankvilág moslék igyekezetét kiszolgálva tüsténkedjen>> HANEM a MAGYAR NEMZET érdekeinek, a polgárok érdekeinek, megfelelően tevékenykedjen! Ha kell, akkor a kezét minősítse át, mert a matolcsi egy veszélyes tetűvé avanzsált!
Tragédia az egészségügyben – egyes műtéteket már 2024-re toltak Káslerék
@csipetke: kedves csiperke gomba, mert az orvosok voltak azok akik teljesen tönkretéve remélték, hogy ha kimennek ugrásszerűen nő a jövedelmük! Nem volt türelmük megvárni, hogy egy tönkretett ország ismét talpra álljon! ehhez sajnos évek kellenek amit a tróger moslékok semmi pillanat alatt tönkre tettek! Te ezt nem tudod? ha az agyadból kivágtak amolyan cikkeket nem csodálkozom! Ma már egyre többen jönnek vissza csiperke! Agyad > semmi! nagy volt a kivágás!
Több száz küldött hagyta ki az idei Fidesz-kongresszust
Az olyan kártékony állatok mint a botka, aki merészel kérdőre vonni egy FIDESZES hölgyet, mert aláírást gyűjt, akkor nem lehet csodálkozni azon,hogy a moslék balliberális önkormányzatok területén lakók nem mernek nyíltan cselekedni, színt vallani!!
Ebből jött a tényszerű megállapításom! > Mi polgárok, mert ugye az Orbán Viktor, meg te meg én, meg mi Magyar polgárok vagyunk! A polgárok akik felismerték, hogy a polgárság életvitelnek a jobbítására tett kormányzati intézkedések előre vitték a nemzet gazdasági, morális, hangulati fejlődését - igen gyarapodunk ezt kétségbe vonni sem lehet! Persze vannak polgárok akik abnormálisak és nagyon hülyék, ezek nyilván azt szeretik ha teljesen lefosszák őket > legalább akkor nincs gondjuk semmire! Adódik ebből, hogy a hülye polgárok igazából látszatra polgárok, mert különben egy nagy barom állatok, igazából nem is emberek! Ilyen a gyurcsány klán, a többi szemét a bige, zay, hadházi, újhelyi, meg nem is sorolom, stb, stb. ezeknek nem kell a polgárokat megillető kedvezmények, juttatások, a szociális körülményeik javítása, ezek élvezik hogy ők bizony leszarnak holmi benzinárakat, rezsicsökkentést, nyugdíjemelést, adókönnyítést, stb. Ezek valójában polgári külsőben tetszelgő meghibban tetvek ami ugye nem ember, polgár, hanem egy moslék élősködő állat! Ugye micsoda igaz és fenomenális megállapításom van???
Irigykedtek is e végett! Na ne szomorkodjatok, nem hagylak magatokra! fogok még mondani néhány okosságot, hogy ti is fejlődjetek! ÁMEN!
"Nagyon fogsz hiányozni" – Gyászol Balázs Klári
Elhízott szegénykém! Aztán besokallt, feldobta a körmöst! Ez bizony nemzeti tragédia és bizony márvány sír-emléket fog kapni és vitézzé avatják, hogy eddig kibírta!
Belharc a Fideszben – Lázár János keményen támadja az Orbán-kormányt
A lázár kit támad az egy dolog, de a picsán rúgása nem volt véletlen! Egy szar jellemtelen geciláda, a matolcsival együtt klikkesednek, hogy valami módom kerüljenek hatalomra, többet akarnak és azt hiszik érnek valamit, mert összelopták magukat! Na ez van! Mert ugye mindenki annyit ér mint amennyije van - ez egy jellembeli poén, és a tolvajok jelszava! > "Legyen több akkor én is több vagyok!" Na most azt látni és tudni kell, hogy ez egy igazi polgári megnyilvánulás! @human: @human: @Yoda69: @justhpeter: @Istenakinincsen: @Istenakinincsen: @RonaGyuri: Konklúzió >> mint a hülyékhez illik lamentáltok, hogy hogyan tudtok ártani annak a kormányfőnek az ORBÁN VIKTORNAK akinek hálával tartoztok mert a polgárokkal törődő és értük tevő vezető! Persze ti polgárok vagytok, de mivel vannak hülye polgárok és normálisak >>ti sajna a hülyékhez tartoztok! Jobban mondva a HIBBANTAKHOZ!
Három volt diákja is bejelentést tett egy esztergomi szerzetes ellen molesztálás miatt
ÉS akkor mi van ha a három diák összebeszélt mert rühellik az atyát, kitalálták, hogy pont jó lesz mert egymásnak tanúskodhatnak és az mán bizonyíték! micsoda aljas ganajok vannak!
Megsúgom volt egy oskola ahol az ebonitrúddal az asztalt csapkodta a tanár. aztán a gyerekek utálták, még aztán bejelentést tettek, hogy az ebonit rudat a köröm alakításra is használja a tanárnő! kirúgták a tanárnőt. Aztán a tanárnő feljelentést tett - kemény nőci volt - kivizsgálták az ügyet - volt kommunista kapcsolata persze, ez a 70-es években volt - no kirúgták az igazgatót, a gyerekeket kicsapták az iskolából a tanárnőből igazgató helyettes lett! Úgy hogy @RonaGyuri: ne nagyon ugri-bugri a véleményeddel! Ma papok elleni uszítás dívik! a diákok meg szemétládák - már amelyik, de van belőlük!
Tragédia az egészségügyben – egyes műtéteket már 2024-re toltak Káslerék
Mongyuk! nem kellet vóna a moslék mszp-szdsz kormánynak tönkretenni az egészségügyet, el- üldözni az orvosokat, haszonlesés okán eladni és bezárni eü. intézményeket! Nem gondoljátok polgártársaim!? Gyűjjön má meg az eszetek! ha lehetséges!
"Ha Puskás élne, leköpne" – Orbán megemlékezett, de nem volt köszönet abban amit kapott
lölete@pécsi: @bakcsubakka: @pécsi: Szóval az Orbán Viktor Úr gyűlölete vinnyog belőletek azon irigységgel, sikeres államférfi, és sikerre vitte az országot! Esetleg a Puskás akadémiát, ki is hozta létre? Aztán teljese reálisan tisztelgett és emlékezett az Öcsire! De azért tegyük csak hozzá azért Hidegkuti, Bozsik, Grocsis, stb. itthon maradtak és tettek itthon a magyar sportért! Az Öcsi kereste önmagát külföldön! A tudását semmi le nem árnyékolhatja, de ha bele gondolunk a Magyarságára kevéske árnyék azért vetül! A Viktor igen reálisan látja a sport embert és a Magyar embert!
A Hős utcai lőtér melletti közös zuhanyzós kollégiumba helyezték el a Honvédkórházba rendelt szakápolókat
@Nessy: Nagyon helyes a folytatás@inhuman: te legfeljebb az Orbán Viktor Úrnak a mininiszterelnöködnek a seggét sem nyalhatnád ki, mert ahhoz képest is büdös a szád!@vacsi: @kereső: nagyon helyes az észrevétel!bizony,bizony hiányzik egy valamicske jel! De a lényeg, hogy tudományos alapon feldolgoztátok az általam leírtakat! ÉS ez pont elég arra, hogy az önös butaságotokra emígy utólag rádöbbenjetek!
Orbán és Matolcsy "cicaharcának" az ország lett a vesztese – államcsőd közeli helyzet, mélypont és gazdasági kilátástalanság
a matolcsi féle szemétkedésnek az lesz a vége, hogy az Orbán Viktor a kezét lecseréli, az érdemtelenné vált faszi mehet a bús picsába! A matolcsi ne akarja feltalálni a spanyolviaszt, még akkor se, ha sokat tudhat, DE NAGYON NEM ELEGET ahhoz, hogy átlássa a történések ok-okozati összetevőit! És menjen a büdös picsába bankvilág abszolút uralkodási, hatalmi vágyának kiszolgálása végett - amivel a nemzetnek is csak kárt okoz! PONYEMÁJ???
A Hős utcai lőtér melletti közös zuhanyzós kollégiumba helyezték el a Honvédkórházba rendelt szakápolókat
@Nessy: @kereső: @vacsi: Annyi pontosítással szolgálok az elmebeteg személyemet támadóknak hogy én is akkor támadok, és minősítem a megszólalókat és minősítek általában amikor engem aláznak!
Hogy kicsit gondolkozzatok is > a politikát és a politikusokat nem misztifikálni kell, hanem tudatni velük, hogy a hatalom a népé (marx,lenin stb.) Apolitikusok a néphatalom kiszolgálói, azoknak azt kell tenniük amivel a nép az adott nemzet polgárai érdekében a legjobb tudásuk és felelősségük alapján el kell járniuk! Ma ez nagyon nem így van a politikusok hatalmat akarnak és a népet leszarják, kihasználják, mi több a népek ellen uszítanak, lázítanak, meglopják, stb. >BIZONYÍTÉK> a MAGYAR belső ellenség a balliberális fattyak!; gyurcsány-bajnai-márki zay, hadházy, cseh k.stb. meg arra nyugaton > soros, bandája, és nyalósai, merkel, junkersz, makron von der leyer, stb. TI KÉPTELENEK VAGYTOK GONDOLKOZNI, mi, hogyan, miért történik! Na aztán csak mocskoljatok nyugodtan ezt tudjátok balliberális szemetek, gondolkozni nem! Aztán hatékonyan ugassatok az üzemanyagár stoppal szemben mikor két hete még azt pofáztátok, hogy mennyi volt 12 évvel ezelőtt! Hülye tetvek! Ámen , dominusz vobiszkú...
Orbán és Matolcsy "cicaharcának" az ország lett a vesztese – államcsőd közeli helyzet, mélypont és gazdasági kilátástalanság
Ha valamit a moslék ellenség nem ért, és kibaszatos irigy minden a nemzet érdekében történt eredményességre, azonnal aljas lázításba kezd, olyan moslék eszközökkel amelyek látszatra meg fogják az emberek fantáziáját, és valóban zavart kelt! DE AMIKOR A TÉNYEKKEL SZEMBESÜLNEK a polgárok akkor veszik észre, hogy a csőcselék a nemzetet kilopni akaró moslékok ármánykodása zajlik a hazugságok és az aljas állítások által! Ez időt ad nekik az újabb és újabb támadások és aljasságok előkészítésére! Ezt kell látni és azt értékelni hogy hol tartunk ma és most és hol tartottunk 2010-ig a nemzetet szétlopó csőcselék karmai közt! ÁMEN!@csak úgy...: @KisTehen: @jesz: MOSLÉKOCSKÁK!!! veszitek az adást!?!
A Hős utcai lőtér melletti közös zuhanyzós kollégiumba helyezték el a Honvédkórházba rendelt szakápolókat
@Nessy: @kereső: @Nyírfa: Szar trógerek vagytok úgy ahogy vagytok, meg a seggfej baráti köreitekkel! A pandémia helyzet nem múlt el ezért a kormány felvállalja az adott szükséghelyzetre vonatkozó intézkedéseit! Nem pánikól és pánikot kelt, hanem teszi a dolgát, nem riogatja és alázza az embereket, hanem dolgozik! A moslék bal-libbkó kommunista briganti, nemzetellenes senkiháziak meg leszarnák az embereket! Hülyék vagytok egytől -egyig!
"Vér fog folyni Orbán miatt. Kivégeztek minket" – a benzinkutasok már elégtételt követelnek
Ha az engedélyezett és maximált árszintnél olcsóbban tudják adni némely töltőállomások az üzemanyagot akkor megkérdezem, mi a kurva anyjának nyerészkednek a többiek!???
A Hős utcai lőtér melletti közös zuhanyzós kollégiumba helyezték el a Honvédkórházba rendelt szakápolókat
@kereső: @Nyírfa: @kereső: @Nyírfa: Bizony, meg 5 csillagos szálló! Külön masszirózóval és kötelező szauna használattal! A szabadság jegyében! A parancs az különben is azért van, hogy meg lehessen tagadni!
"Vér fog folyni Orbán miatt. Kivégeztek minket" – a benzinkutasok már elégtételt követelnek
@csak úgy...: @Aki Én: Aztán az eszetlen fejeteknek hiába mondom, de mondom mert ember vagyok >> baromkáim ha felmentek a holtankoljak.hu oldalra most is láthattok a 480 Ft.-üzemanyagárnál olcsóbbat! Sőt szar agyúak >> két hete 464 Ft-ért tankoltam az egyik un. olcsóbb kútnál! Ne várjátok, hogy bekaphassátok brokit, hülye-gyerekeknek nem adom!
Gyenge elméjűek! a nyeresége a kutaknak így is megvan! Mi a kurva anyjuknak kell az árat úgy megemelni, hogy te -ti csak fizessétek a lejmolós geciket!?
Bige László: ezért van most bajban a Fidesz
@Málna: tök igazad van!! Az olyanok mint a @Peller Anikó: a "verőke21" abnormi szegényke mert 21x szétverték a fejét! Most is agonizál!
Bige László: ezért van most bajban a Fidesz
Igen! azért van most bajban a FIDESZ, mert el kell járnia egy moslék simlis balos kommunista tetvek által meggazdagodott és azokat folyamatosan az ellopott pénzekből támogató állatkertnek eljöttek a végnapjai! Ennek okán a bizonyítási kényszer a moslék balos, kommunista bíróság végett rendkívül akadályozva van, külön erőfeszítésekbe kerül, nem kevés pénzbe, hogy a bizonyítottságalapján a moslék bíróság kényszerüljön a tisztességes jeljárásra!!
Summa-summárum >> A FIDESZ a pártok közti megállapodás ellenére - hogy nem bántjuk egymást gyerekek - RÁKÉNYSZERÜL a tisztességes számon kérő pályára rálépni!! különben neki is vége! Ennyi ! Kommunista, balliberális és FIDESZ nyaló barátaim!!
"Vér fog folyni Orbán miatt. Kivégeztek minket" – a benzinkutasok már elégtételt követelnek
A benzin, de alapvetően az üzemanyag kutak üzemeltetői a néhány igen tisztességes vállalkozás kivételével takarodjanak a tolvaj büdös rohadt kurva anyjukba! Mit akarnak lelopni még az emberektől, vállalkozásoktól! Nincs tisztességes kiszolgálás, még személyzet sem a kutaknál - nagy általánosságban!!! - A vezetők lenyelik a suskát nem kell nekik 2-3 millió havi jövedelmet adni! Basszák meg az anyjukat! Alkalmazottat nem vesznek fel, ha felvesznek szocskát keresnek, a moslék vezetőik viszik el a suskát! Rohadjanak meg!!!
Márki-Zay Péter Orbán korábbi szövetségeseivel vacsorázott
Leültek egy asztalhoz ezzel a hányadékkal!? Hát akkor mán azok is hányadékok lettek!
Itt egy újabb milliárdos, aki beállt Márki-Zay Péter mögé
Naná, hogy a balliberális, de inkább az aljas korrupt nyerészkedő szemetek, akik a nemzet polgárait lenyúlták TÖRVÉNYTELENÜL, vagy ha úgy tetszik a TÖRVÉNYEKET KIJÁTSZVA hogy ez a moslék banda a meggyező moslék korrupt vezetésnek fog benyalni, hogy elkerüljék a felelősségre vonást! Csakhogy ez a moslék korrupt "vezetés" érdekes módon van illetve nincs! NINCS mert RÉBUSZ a szervezete a támogatói köre meg nagy dupla nulla, érzékelhetetlen! AZTÁN a személyre szóló támogatás egyértelműen korrupció > olyan ellenszolgáltatást kikényszerítő dolog, ami végett akár egy kiváló gyilkosság is létre jöhet >> ráadásul nem is érdemtelenül! Persze a gyilkost ez nem mentesíti a bűncselekmény súlya alól, de azt sem aki az ellenszolgáltatás nélkül suskát felvette! Ha ajándék az persze más, csak akkor az is adóköteles! Bizonylatolni kell és ha túlköltekezés jön létre fedezet nélkül akkor kezdődik a balhé! De érik ezt a bige-bojár, stb ganaj!
"Most veszítettek el egy Fidesz szavazót" – a meghátráló Orbán "támadás" alatt áll, hiába a befagyasztás
@Yoda69: az állatok szabadon teremnek te is közéjük tartozol! A rezsicsökkentés sajátos alfaja az üzemanyagár csökkentés! Ez most következett be, a többi adó és egyéb kiadáscsökkentő intézkedés kebelén belül. Aztán a jövedelmek emelkedésének adottságait is az elmúlt évek kifejezetten sikeres kormányzási tevékenysége alapozta meg! A gyurcsány-bajnai ellopta csődbe toszogatta az országot, az Orbán Viktor és kormánya felemelte az életszintvonalat, a jövedelmezőséget megküzdve és küzdve továbbra is a kibaszott nyugat moslék szándékos infláció terjesztésével! Te sült barom ha nem kellenek a kedvezmények és az életviteled könnyítése legalább annyit tégy meg, hogy a utald vissza pluszpénzeket a kormánynak, hogy oda juttassák a suskát ahol nagyobb szükség van rá! Ne az te hülye bandádnak add te seggfej, mert akkor kénytelen vagyok azt hinni, valami hibbant szantóriumból szalasztottak, ahol az öngyilkosokat kezelik! De egy nagy állat vagy zay-barommal együtt!