Németh István

"Te undorító ge.ci" – Schobert Norbi Orbán mellett foglalt állást, azonnal nekiestek
@Dr. Proktor: de azért a repedt fing kifér, na azt küldik neked a tehenek! az idrovás paguna ezt biztosítja!! A többi a hosszú cici dolga!
Orbán Viktor elszórta a pénzt, jöhetnek a megszorítások
@Eladott Ország: az igyekezeted, te mocsok írogató, nem veszed észre, hogy blőd hülyeség? Az Orbán Viktor és kormánya csak adott a népnek minden téren! Az antal-jóskától kezdve mindegyik kibaszott az országgal! Lopott, rabolt, eladott a népen meggazdagodott! Seggfej amiért viszont sajnos harcolni kell az az, hogy történjék végre tisztességes elszámoltatás!
"Te undorító ge.ci" – Schobert Norbi Orbán mellett foglalt állást, azonnal nekiestek
@Dr. Proktor: persze te mint fosdoktor, szereted a makkot nyalogatni azért ezt a módit hoztad! Amikor a végbél gyűrű füttyöst macerálod akkor a makkost kívánod! Az hogy teljesen kommunikálásra képtelen vagy az eszedbe sem jutott!> kuki bajnok !
Orbán Viktor elszórta a pénzt, jöhetnek a megszorítások
@Gauntlet: @Eladott Ország: Akkor ti mondjuk nagy szar urak vagytok a javából és bitangok királyai > moslék szemetek és a melyik koreához hasonló aljas brigatik is vagytok!?
Dobrev: "Embertelen!"
Kórház-bezárásos program meg az orvosoknak, ápolóknak felajánlott lehetőség, hogy el is lehet menni -hi-hi-hi ha nincs eü létesítmény persze, hogy elmennek! Ez a gyurcsányi program. Miről beszélünk a hárshegyi szanatórium bezárása és a beindított lerohasztási folyamata nem szúrja ki a szemeteket - a teljesen új hasznosítási terv folyamatban van; az alapjaiban tönkretett értékes ingatlan a moslék gyurcsányista söpredék lelkén szárad! Miről beszélünk ?@Nessy: @Havanagi: @Macskaszem: selejtes agyúak!
Az oroszok nem győznek visszakozni Finnország és Svédország fenyegetését illetően
@Uriel: @simmering73: @Peller Anikó: @Macskaszem: A hülyék mint ti egyszerűen teremnek! Nem volt jó a fertőtlenítés és a permetezett gaz-írtás sem, az is biztos az usa-soros-biden joe-eu-zselenickíj kutyulta vegyi korrupciós laborban készült!
Az oroszok röhögnek!!! > az energia biztosításához újabb szerződésre lesz szükség "majdan" lesz ára az biztos, ugyan is az usa nem adja drágán a lehetőséget CSAK meg kell fizetni a tranzitállási költségeket! Az meg jval több mint amit álmodtak!
A törökök adtak egy maflást az usa-nak nincs behajózás a Fekete tengerre a Boszporuszon át! itt aknazár telepítése folyik! Északon > a finek, litvánok, svédek norvégok de a belgák is a dánokkal együtt potenciális célpontok! a kiépített rakéta silók kiváló célpontjai nincs semmi gond! A lézer tükör, halottatok már róla hülye-gyerekek ugye? visszaigazolták a célpontok bemérését! Csak egy "téves" gombnyomás és indul a tűzijáték! Persze van önpusztító automatikája is a szerkezeteknek - de azt nem célszerű használni! MERT RENDET KELL TENNI AZ ELSZEMTELENEDETT GLOBALIZÁCIÓS URALOM MEGÁLLÍTÁSÁRA! ezt másképp nem lehet csak és kizárólag a gócpontok irtásával! ÉS AZ ELEJÉN KELL KEZDENI >> usa! Szívjatok hosszú cicit, hogy okosodjatok!
"Te undorító ge.ci" – Schobert Norbi Orbán mellett foglalt állást, azonnal nekiestek
@Yoda69: @Maccska: @percsi: @justhpeter: ti talán menjetek a tehén szaros valagába, mint tisztító szerviz és nyaljátok fényesre a pacal redőket! olyan moslékok vagytok, hogy azt kifejezni sem lehet!
Karácsony szerint szólnak érvek amellett, hogy a Lánchídról kitiltsák az autókat
ez a moslék geci-faszi-kari-geri a Lánchidat sétáló híddá akarja tenni mégpedig üzletekkel tele szórni, azt a barom-állatja elfelejtette, hogy ahhoz csatornáznia is kellene és mellesleg megbénítja a belvárosi forgalmat teljes mértékben! Ez az emberféle képződmény egy őrűlt barom a szivárványzászlós büdös rohadt kurva anyját és dögöljön meg a családjával együtt! Azt a sok bosszúságot amit okozott és okoz nem lehet büntetlenül megúsznia!
Orbán Viktor elszórta a pénzt, jöhetnek a megszorítások
@simmering73: @RonaGyuri: a ti mocskos büdös kurva anyátokat gondolkozni nem tudú húgyagyú barmok! ki adott a polgároknak az ország népnek adókedvezménytől kezdve a vakcináig a migránsok elleni küzdelemtől kezdve az adócsökkentésig, a nyugdíjak felemelése a 13, havi nyugdíj visszaállításig bérnövekményt stb, felsorolni nem lehet! ti állat barmok miért nem a gyurcsánytól az antal-jósktól-horn kormánytól kéritek számon hogy hova tették az ország vagyonát! Mocskos patkányok!@RonaGyuri: te különösen moslék vagy!
Nevetségesen alakul a nyugdíjmegoszlás: van, aki kétmilliót kap, sokan 40 ezernél kevesbből élnek havonta
@Macskaszem: @magyar1: Ezt a jelenlegi kormánynak rendeznie kell ! Első sorban a kormány büdzse érdeke is! másodsorban a polgárokkal való törődés kötelezettsége! harmadsorban az érdem szerinti elosztási határok elsődlegesen a maximális szint azonnali rendezése a lényeg!
Sokat lehet cicózni és nagyon sokféle képen a különböző okok miatt trehany, vagy éppen szándékos nyugdíjjárulék befizetési kötelezettség nem teljesítése okán! Az, hogy mindenki kapjon nyugdíjat azért mindenkinek meg kell dolgozni ! Ez alap elv! ha megdolgozott érte és tisztességesen is fizetett, akkor biztos hogyha keveset is keresett, és mert mert addig jutott a jövedelem megszerzése terén, ameddig, akkor is normális nyugdíja van, lehet az illetőnek! Ez az egyik nagyon fontos mérlegelési szempont! (a magánnyugdíj dolgot az hagyjuk az nem tartozik ide >>pontosabban aki azt fizeti és annyit amennyit tud az az ő dolga!) Az állami nyugdíjról van szó és igen is plafonnak kell lennie! De a minimál-nyugdíj mértéke ha alapnyugdíj számítást akarunk végezni akkor viszont a kulcs csak a ledolgozott évek, hónapok és az azt befolyásoló tényezők figyelembevételével lehetséges! Innen jön az, hogy az akár 19 ezer forintos nyugdíj is sok! lehet szidni az anyámat! De ha belegondolsz akkor rájössz, hogy egy ingyenélő fasznak nem a te munkádból összegyűjtött pénzből kell részesednie, hanem abból amit maga összehozott! @magyar1: ez nem az Orbán kormány szégyene hanem a magyar kormányok szégyene, hogy nem tette helyre ezt a létkérdést tisztességgel! MERT az semmiképpen nem megy hogy az ÁTLAGON FELÜLI magas nyugdíjak is ugyan azt a szintű támogatást, juttatást kapják mint a kisnyugdíjasok. Ha pedig az átlagot nézzük (a ledolgozott pl. 65 év arányában akkor az tuti, hogy nem haladja meg az 1.2 millió forintot > legfeljebb 750-780 ezer forintnál áll meg! Hol van a novák kata??? szaladgál családügyekben de leszarja a családot, arra van esze, hogy olyan nyilatkozatot tegyen amivel a hazánkat bajba sodorhatja! Foglalkozzon a magyar...
Moszkva ismét halálra akarja éheztetni az ukránokat?
@Eladott Ország: meg a többiek!!! Ha az Orosz föderáció most kezdi meg az ukrajnai éléstár kiürítését az nagyon késő! elsősorban egy hálátlan agresszív és mindig aljasságokon mesterkedő népnek sajnos a Sztálini eljárás kell! Hány ukrán gecinek, tolvaj maffiózónak van vagyona az usa-ba! na ezek tartsák el a nagyon szemét hazaiakat!
A lebomlott szovjet hatalom szabadságot adott sok téren egy dologban nem > nincs ratifikált nemzetközi egyezmény az önálló és független ország megjelenítésére! Ha ezt méltóztatja mindenki akár nálunk az Orbán Viktor és a novák katalin (aki érdemtelen a szememben a nevének nagybetűs írására) is felfogni akkor majd minden rendben lesz! Így a Magyarországi semlegesség és a bajbajutottakkal szembeni közömbösség kinyilvánításának adottsága is! ÁMEN
"Ukrán vagy?!" – kérdezte, majd arccsonttörésig rugdosta a menekült férfit egy tatabányai szörnyeteg
Na elmondom nektek,hogy az erőszakosan ide tolakodó uránokat akik ráadásul a kapott segélycsomagokat is eldobálják, bontatlanul, azokban pedig kiváló ételek vannak AZTÁN elkezdenek tüntetni és elégedetlenkedni! Ráadásul hadköteles férfi korban vannak azokat nagyon utálni kiírtani kell! Itt nincs és nem lehet empátia! egyrészt A HÁBORÚS ALJASSÁGAIK MIATT II. UKRÁN FRONT tisztességesen tönkretette a hazánkat és kefélték halálra a nőket és vitték a gulágokra a férfiakat! Most, hogy segítjük őket még követelődznek! Hát takarodjanak a követségeikkel a kurva anyjukba! tetszenek érteni!? A mai napig életveszélyesek a földmunkák bárhol és alapvetően miattuk! Takarodjanak a bús picsába! hajrá Putyin hajrá a semleges Magyarország!
Nevetségesen alakul a nyugdíjmegoszlás: van, aki kétmilliót kap, sokan 40 ezernél kevesbből élnek havonta
Mikor tanulja meg a nép, hogy a nyugdíjért dolgozni is kell és mégpedig egy életen keresztül legalább is a nyugdíj jogosultság koráig!
Az más kérdés viszont, hogy hogyan van a 2 milliós feletti nyugdíj! Mert azt már régen maximálni kellett volna! Egyrészt az állam nem fejőstehén! Másrészt az aki ezt a szintű nyugdíjat kapja az ha akármilyen államelnök volt, vagy milliárdos (adóbefizető) befizető akkor is CSAK a mindenkori minimálbérhez viszonyított legfeljebb és maximum 1.2 millió forintos össz-nyugdíjat kaphatná meg kiegészítések nélkül! Ezen a kormánynak dolgoznia kell, ha nem teszi mehet a picsába > a nemzetet árusítja ki a moslék egykori nyalósoknak (mindegy hogy melyik oldalt és mikori politikai beállítottságot veszünk alapul!!) Ámen!
Kövér László beugrott Bayer Zsolthoz: közös erővel gyalázták az ellenzéket
@Eladott Ország: Tökfej a te baromságod a hieroglifáiddal együtt nem érdekel! Egy nímand semmiként lébecolsz, szart keverve, bűz okádva magad körül!
A parlamentbe merő tévedésből bejutott, bekerült szennycsomag méltatlan az emberek és főképpen az ország előtti szereplésre, a polgárok bármely tagjának képviseletére!
A börtöntöltelékek képviseletére is az ilyen baloldal a női tagjaival együtt menjen a büdös rohadt kurva anyjába ha őket akarták volna megkefélni, tán s baloldali erkölcseik alapján partiba is beálltak volna!
Ez a züllött ellenzék > nemzet ellenség!
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Odaállunk Ukrajna mellé
Na ez az ürge menjen az őt kinevező akárkinek a kurva anyjába! ÉS álljon a mocskos agresszor usa-soros-biden eu érdekszövetség rendelkezésére, de a Magyar hazát ne vigye bele a moslék agresszorok körébe! Ez a szar seggfej lesz bármilyen megbízott??? Hát lehányom a frissen választott kormányt is ha ez lesz! A moslék államelnök elkötelezettségről beszél (NEM VAGYUNK semlegesek??) ez meg az ukrán gyilkosokat támogatja!? Nem vagyunk semmiféle politikailag elkötelezett ország! Ha nem ezt képviseli az Orbán VIktor akkor ő is szarja össze magát! Gazdasági közösségben együttműködő nemzet vagyunk, semlegesek az akár egyes országok közötti, vagy éppen a belső ügyeik rendezése dolgában! Ha bajban vannak a polgáraik viszont nem vagyunk közömbösek >> segítünk! Ha ez nem így működik nálunk, akkor nagy baj lesz a közeljövőben, mert akkor meg vagyunk vezetve! De ez esetben bassza szájba az édes anyját az ország vezetése!
Dobrev: "Embertelen!"
A valósság!> a figura nem jelentkezett a szívműtét óta, néhány kontrolon ott volt, aztán eltűnt - jól érezte magát leszarta az orvosokat! Azok is Őt bőven volt és van is dolguk! Had ne ők szaladjanak az emberek után, hogy te nincs valami bajod, hogy kezeljünk tripelel ?l!!! miről beszél ez az á kommunista burzsuj eu pénzcsaló kurva!?
Kövér László beugrott Bayer Zsolthoz: közös erővel gyalázták az ellenzéket
@Eladott Ország: fején csapkodtad a szöget! Most már elő is veheted a józan eszödet!
Hiába kampányolnak az olcsó gázzal Orbánék, más országokhoz képest is sokat fizetünk az importért
A hosszú cicit jobb ha a szátokba tartjátok akkor nem beszéltek marhaságot! De ha nagy a pofátok a harapós ló lenge szervét juttatom el hozzátok!
Az erős ukrán sereg 959 katonája adta meg magát a gyenge orosz seregnek
Főképpen azok az ukránok akik amerikaiak voltak!
NA MENJEN A ZELENICKIJ A BÜDÖS ROHADT KURVA ANYJÁBA EMBEREKET ÖLDÖSNI? ARRA ÖSZTÖNÖZNI!!! Szar háborús bűnös tróget!
Hiába kampányolnak az olcsó gázzal Orbánék, más országokhoz képest is sokat fizetünk az importért
@Nessy: @sgl: @Szevasztok: @m73: gondolom nem várjátok hogy megtiszteljelek benneteket húgy agyú moslékok! nektek az a jó ha kétszer annyiért tankolsz, vagy kétszeres a rezsikiadások!?
ti nem csak hülyék vagyok és a polgártársaitok hoz gecik, hanem egy úndorííító patkány népség!
Hiába kampányolnak az olcsó gázzal Orbánék, más országokhoz képest is sokat fizetünk az importért
@Nessy: te köcsög tóni! ebben mi a rossz! az hogy több bevételhez jut az ország? te agyalágyult barom mindenáron meg akarsz dögleni? Hát tedd, de ne szórakozz mások bugyellárisával!
Hiába kampányolnak az olcsó gázzal Orbánék, más országokhoz képest is sokat fizetünk az importért
@Yoda69: ha hülyeségeket írnak akkor sajnos az van amit olvasol! @Csizmás Kond: @Gazella: hülye szemetek vagyok! Ennyi! Mint moslékok, a nemzetnek rosszat akaró alapvetően kárt okozó állatok! A hosszú cici szívást ne hagyjátok abba, mert menten hülyéket beszéltek!
Mit adnak ma ingyen? ja azt, meg azt? Hol is? akkor menjetek oda undorító aljas moslékok!
Hátborzongató harci járműveket, Terminátorokat vetettek be az oroszok Luhanszkban – videó
Képzeld el ha tejfölös bögrét, vagy lekváros köcsögöt, küldenének az orosz pajtikák akkor csak nyalna a moslék ukrán, na meg a külföldi zsoldos banda! Az usa tábornokokkal együtt!
Különben ezt a képet Budapestről készítették 45-ben amikor a SZOVJET II. ukrán gecik szétlőtték a városunkat! - gyakorlatilag ok nélkül és az usa teleszórta a Dunát ás a Balaton környékét bombával! Moslékok! (a németek, már sehol nem voltak! Csak úgy jegyzem meg!!!)
Hiába kampányolnak az olcsó gázzal Orbánék, más országokhoz képest is sokat fizetünk az importért
Aztán minden geci baromnaka büdös kurva anyját! Ha az Orbánék nem hoznak minket kedvezőbb helyzetbe akkor mi is ugyan annyit fizetnénk, de inkább többet BARMOK! Aztán hőbörögnétek a nyugati nyugdíj és a bérek okán! Állati seggfejek nem veszitek észre a kormány kemény törekvését, hogy minimum a közelítő egyensúlyt biztosítsa a nyugati piaci adottságokhoz - ezt basztatjátok mocskos aljas ganajok, az helyett, hogy megbecsülnétek azt amit a kormány adni tud! Igen basszátok meg az anyátokat!! mert egy szétlopott az antal jóskától kezdve tönkretett elherdált országot kell rendbe tenni! szar tróger balliberális nemzetzavaró geci banda! > @KisTehen: @Macskaszem: kapjátok kézbe a pöcsötöket és azzal szórakozzatok! Ja persze nektek az sincs ti gender fattyuk vagytok!
Márki-Zay megvédi magát: „Örülök, hogy csak én hibáztam, mindenki más tökéletes volt”
Azért vagy te (és nem voltál) hanem vagy te hülye, mert egy nagyon érdemtelen nagyon nemzet ellenes úgy kell fogalmazni, hogy kártékony állat banda bábuja voltál! A hülyéknek a fő-hülyéje! Aki a gyurcsány dumáját benyalja az mind egy nagy marha! A jobbik szexbalhéról igaz akkor nem tudtunk, de te arról is tudtál, így még aljasabb vagy az átlagnál! Tűnj el a közélettől, de a polgármesterségtől is nagyon messzire!
Kálmán Olga: "Mi ezt a kormányt nemcsak törvénytelennek, hanem végtelenül erkölcstelennek is tartjuk."
Na most olgica te egy törvénytelen kormány parlamenti padsorába beültél? Képes voltál beülni?? mennyiért is te nyalógép! nem szégyelled azt a rohadt mocskos pofádat, te büdös kurva aki a gyurcsányék seggét nyalod naponta fényesre! Aki a moslék nőt erőszakoló bandatagodat akarod magadnak kihalászni irigyled a faszmarkolászást!? Képtelen vagy nő lenni hülye csíra vagy ! A saját nő társadat alázod?? Semmibe veszed,??? nőnek sem tartod??? moslék!
Az oroszok nem győznek visszakozni Finnország és Svédország fenyegetését illetően
Annyira visszakoznak, hogy már átadták a saját területeiket egészen az Uralig! Kötelezték magukat az összes energia bázis svéd, fin rendszerre való átkapcsolására és csak onnan fognak áramot vételezni, gyakorlatilag a Kreml kivilágítására is!
Kiröhögik a magyar facebookozók a meggyilkolt ukrajnai gyerekekről szóló háborúellenes hirdetéseket
Nagyon helyes el kell söpörni a moslék ukránokat akik a saját népüket, MI TÖBB azokat az orosz polgárokat irtják akik velük jót akartak tenni évszázadokon keresztül! Aztán ki kell irtani azokat a moslék nyerészkedni akarókat akik az ukránokat támogatják fegyverrel és anyagi javakkal a háborút ezzel ösztönözve aljas agresszorokként! így >> az usa-soros-biden; eu-német-francia svéd-holland- brittek! Hajrá Putyin, hajrá Magyarország!
Agyrém: egy szívműtéten átesett férfi időpontot kért, 2026-ra kapott időpontot!
A balliberális szemetek a valójában önmagában csalódott ellenzék, de inkább a nép és magyar életvitel ádáz ellenségei keverik a szart! Soha nem volt, nem látott fejlesztés és bér kiáramlás volt az Eü. irányába! Valójában a korábbi moslékok lopássorozatnak egyik áldozatát hozta helyre a 2010 óta regnáló kormányzat! Vannak elmaradások, hibák? vannak ! ÉS NEM IS LESZNEK MINDEN SZINTEN az igényeknek megfelelő en helyre téve, nem említve, hogy az igények nőnek! A lényeg nem leépül az egészségügy a bér helyzet hanem folyamatosan javul! A másuk lényeg és ami nagyon is elítélhető, hogy a korábbi kormányok okozta mindennemű károk felelősei nem lettek anyagilag erkölcsileg felelősségre vonva! ma is működnek az aljas hálózataik a bíróságtól kezdve az ügyészségekig!! Érthető, hogy a méhkasba nem konveniál belenyúlni, de most már 12 éves regnálás után csak kellene egy kis rendet csinálni! Igaz Orbán Viktor Úr!???
Fájó döntést kell hoznia Orbánnak: Oroszországot vagy az Európai Uniót választja
@Eladott Ország: Igaz! DE a csatlakozáskor más kondíciók voltak és nem volt az eu politikailag és nem kevésbé gazdaságilag is megvéve! Mi több akkor még demokratikusnak tűnőgazdasági -gazdaságpolitikai szövetség (unió) olyan irányokban bontogatta szárnyait, hogy a viszonylagos magyar honi belső változtatási kényszerbe belefért a közösségi elképzelések DE NEM A DIKTÁTUM elviselése! Ma már nem fér bele! nem kell a politikai diktátum amely csak a látszat, valójában a kiéhezett hiénák kapzsi gazdasági harca az ami adja a közösségi célkitűzéseket !!! PERSZE nem a közösség nemzetei által hanem csak és kizárólag a maguknak vezetési jogot vindikált néhány moslék nemzetnek > német, holland, francia, svéd, norvég és a brittek! alapvetően kapzsi és a vagyonaikat szaporítani akaró aljas zsidók hatására >> soros, joe biden és családja, a kilóra megvett ukrán vezetés! MIRŐL BESZÉLÜNK!? A bolha, bizony van mitől köhögjön!