Rendesen nekiment a Fidesznek és vezetőjének Gyurcsány Ferenc a Hírszerzőnek adott interjújában, reformellenességgel, semmittevéssel vádolva meg Az ellenzéki pártot, és megengedhetetlen, felháborító kijelentésnek nevezve Orbán Viktor cigányokkal kapcsolatos kijelentéseit. A miniszterelnök továbbra is be szeretné tiltani a "gyűlöletbeszédet", akár alkotmánymódosítás árán is. Emellett igyekezett megvédeni reformjait is. A maastrichti kritériumokat teljesítő költségvetési hiányunkra szerinte büszkének kell lennünk.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
Az ilyen kijelentéseivel még jobban cukkolja a becsületes embereket.....vagy lehet azt is akarja ?
nanena
@menasagh: Egyszerűen ilyen a neveltetése. Sajnos erre későn jöttünk rá. Abból indultunk ki, hogy egy miniszterelnök értelmesen és logikusan gondolkozik. Hát Gyurcsánnyal tévedtünk.
Mereszanh
Na és azt mondja már meg nekem valaki, hogy amikor ilyen feszültségek vannak kicsi országunkban, hol a "honatya"? Régen Árpi bácsi tuti elbeszélgetett volna az emberek fejével, (még ha nem is lett volna értelme) hogy 'héé nyugi van máá!' Most meg se híre, se hamva..télleg, ki is most a közt.elnökünk? :D
ugyeugye
@Mereszanh: hát a madár...

amúgy meg - bolond lukból bolond szél fúj!
nyirtass
Ha Gyurcsány nem akar cigánybűnözést akkor először is ossza szét köztük a vagyonát, utána pedig keressen magának egy testhez álló munkahelyet valamelyik sóbányába, menjen el dolgozni, és a véres verejtékének az árát ossza szét a fogadott családja között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.