Akkor most ilyen állapotok vannak? A kormánypárt megnevezte a jelöltjét Alföldi Károly személyében. A választáson indul még Hajrá Békéscsaba Egyesület jelöltje is, ami a lap szerint igazából a Fidesz-KDNP lila változata, az ellenzéki egyeztetések viszont, mint kiderült, zátonyra futottak. A DK békéscsabai szervezetének vezetője, a város önkormányzati képviselője, Dancsó Tibor azzal magyarázta a dolgot, hogy szerinte az áprilisi választási vereség után arra sincs esély ebben a körzetben, hogy a Fidesz-KDNP és a Hajrá Békéscsaba Egyesület jelöltje mellett az ellenzék egy tisztes, akárcsak 10-15 százalékos eredményt el tudjon érni, egy nagyobb vereségbe pedig nem érdemes belefutni...

Forrás: azonnali.hu
Feltöltő: Bűnbak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Hát! Leáldozott a libernyákoknak! Végleg!
drrotf
Az eset kapcsán felmerülhet a kérdés, hogy a nagyobb városokban , megye székhelyen hogyan politizál az ellenzék?Van-e egyáltalán valamilyen támogatottsága az ellenzéki pártoknak , vagy fideszesek annyira jól vezetők hogy velük szemben nincs esélye az ellenzéki pártoknak?S ha ez így van akkor miért nem szűnnek meg ezek a pártok például Békéscsabán, hiszen így fölöslegesnek tűnnek .
polgarb
Még ezt a cikket is kár volt megírni az ott élő emberekért!!
FLETÓ
Hát! Leáldozott a libernyákoknak! Végleg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.