Súlyosan sértik Mohácsi Viktória kijelentései Marian Cozma emlékét – írja Magyarády Péter, az MKB Veszprém KCV elnöke abban a levélben, amelyet az SZDSZ-es EP-képviselőnek küldött, de a klub honlapja fórumán is közzétett. A klubelnök levelével azokra a kijelentésekre reagált, amelyeket Mohácsi a napokban a köztelevízió egyik műsorában hangoztatott.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jenni
Nah ez már tényleg sok,én is roma vagyok,de ez tényleg sok,egy halott emlékét így meggyalázni,szégyelje magát Mohácsi Viktória,ha cigányozott is volna Cozma akkor sem érdemelte volna meg hogy így haljon meg és ezért!!!
adsl70
Addig kell a vasat utni amig forro.. Mohacsi fajvedo kartasnonek addig kell a media koroket futnia amig szerepel a mediaban es pont van igeny az ilyen botranyokra. Cozma pont nem tud nyilatkozni igy ra nyugodtan lehet barmit mondani. Ha negativ lennek akkor Mahacsinak is azt kivannam legyen olyan allapotban , mint Cozma es ....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.