Súlyosan sértik Mohácsi Viktória kijelentései Marian Cozma emlékét - írja Magyarády Péter, az MKB Veszprém KCV elnöke abban a levélben, amelyet az SZDSZ-es EP-képviselőnek küldött, de a klub honlapja fórumán is közzétett. A klubelnök levelével azokra a kijelentésekre reagált, amelyeket Mohácsi a napokban a köztelevízió egyik műsorában hangoztatott.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Christian
mohácsi így látja:
„Az egyik diszkóverekedés, a másik egy ártatlan gyerek…”

Én így látom:
Az egyik egy ártatlan sportoló brutális kivégzése, a másik egy segélyből élő, másokon élősködő család két tagjának a halála!
Evikati
@Christian: Ez azért így durva! Mindkettő gyilkosság, amit nem lehet címkézni. Az a kisgyerek pl. miről tehet?
Jenni
Nah ez már tényleg sok,én is roma vagyok,de ez tényleg sok,egy halott emlékét így meggyalázni,szégyelje magát Mohácsi Viktória,ha cigányozott is volna Cozma akkor sem érdemelte volna meg hogy így haljon meg és ezért!!!

A másik meg az hogy Christian szerinted az a 4 éves gyerek miről tehetett?Közvetlen közelről megőlni valakit és főleg egy 4 éves kisfiút szerintem elég beteg dolog........Azért ennyire ne vakítson el a düh!
antonka
ma hallottam, hogy az amerikaiak foglalkoznak vele, hogy nálunk hogy bánunk a cigányokkal, ne pofázzanak bele más dolgába nekik ott vannak a négerek, és köztudott, hogy hogyan bánnak velük. erről ennyit. ez a hülye tyuk fáziskésésben van, azt hiszi, hogy ők vannak többen, de akkor szar helyzet lesz, mert ki tartja el őket, szóval, takarodjanak a helyükre, és ne csináljanak felesleges fesztivált. remélem ez a nőnek nevezett valami soha többé nem jut ki brüsszelbe, csak mátészalkára.
sara
Christian azt már tudjuk kik ölték meg Cosmát, de azt még senki sem tudja ki ölte meg azt a szegény kisgygyereket meg azt apját.
Mi lesz ha kiderül hogy nem a magyarok között van a gyilkos
a kézigránátos gyilkosokról is kiderült hogy cigányok , jaj már
romák na. Persze mindenki úgy csinál mintha nem hallot volna róla.
Jenni
Sara én erre csak annyit mondok ha roma volt a gyilkos hanem akkor is kapják el őket,az ilyen nem ember,szerintem a gyilkosság a leggusztustalanabb bűncselekmény de az összes többi az,nem tudom hogy élhetnek emberek azután miután elkövettek egy bűnt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.