Önkényuralmi jelkép használatának vétsége miatt indítottak egy 31 éves férfi ellen eljárást Szolnok megyében.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
én ezt az önkényuralmi izét sosem értettem. szerintem itt mérlegelni kellene, hogy a társadalom számára veszélyes-e, ha egy félhülye kimegy a közért elé, és elkezd úgymond lengetni. ha nem, akkor had csinálja. biztosan kirakták a munkahelyéről, rálépett a buszon egy zsidó a lábára, vagy egyszerűen csak így ébredt ma fel. ha a zászlólengetéssel megoldódik a "gondja", akkor igenis csinálja! szerintem ha a melegekkel, romákkal, fogyatékosokkal tud toleráns lenni egy társadalom, akkor a zászlólengetőket is hagyni kell érvényesülni.
nyirtass
Sajnos beteg az egész társadalom. Az emberek egyre agresszívabbak, és ezt bizony gyorsan és helyesen kellene tudni gyógyítani. Agresszíó agressziót szül. A "tüneti kezelés" nem megoldás egyik oldalról sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.