Vajon miért pont a cigányság egy része tűnik integrálatlannak, alulcivilizáltnak, amely nehezen illeszkedik be az iskola és más intézmények struktúráiba? Többek között erről is beszélt az MNO-nak Póczik Szilveszter.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
@ugyeugye: Jól mondod. Aki kiakar mászni a szarból annak segíteni kell talpra állni, aki a segítségget visszaélésre használja, annak börtönbe és börtönmunkán a helye.
antonka
nyugodtan polemizálhatunk itt e lapon, a helyzet nem változik, pontosabban annyira, hogy magunkat kell lassan másodrendü állampollgárnak tartani, akik csak azért és addig kellenek, amig az eltartásukhoz szükséges anyagi javakat előteremti. értsétek már meg, ők nem akarnak velünk élni a mi módszerünkkel, mi nem akarunk velük élni, ez a rohadt politika miért kényszerit bennünket rá. verődjenek falvakba, és éljenek maguk között, de onnan a lábukat ki ne tegyék, és igérem, mi sem megyünk a környékükre sem. gondolom mindenki nevébe megigérhetem. azt esznek amit termelnek, abba öltöznek amit vásárolnak, ha dolgoznak és van bérük, és ügy mészárolják le egymást, ahogy akarják. bennünket hagyjanak békén, és közülünk takrodjanak.
Jenni
ebben egyetértünk,el kell fogadni a rászuloknak a segítséget és nem visszaélni vele,hanem inkább felhasználni.Bár az én családom sosem adott be kérvényt segélyért,sosem voltunk rászorulva mert a családom mindig dolgozott és dolgozik,a 60 éves mamám még mindig 12-14 órahosszákat dolgozik,pedig már nem a pénzért,mert mindent elért amit akart,hanem mert úgy van neki megszokva kb. 40 éve dolgozik.Apukámról meg Anyukámról nem is beszélve.
Evikati
@sara: Ezért írtam, hogy nem rövid életem alatt csak azt hallottam, hogy meg kell oldani a cigánykérdést. Ehhez voltak és vannak közülük is jelentkezők, csak éppen nem a népük érdekeiért állnak ki. Saját gesztenyéjüket sütögetik és naponta megmártóznak a "népszerűség" nem éppen tiszta vizében.De legalább nekik sikerült. Tanultak, egzisztenciálisan befutók a sok elszegényedett cigány között. Most ők a repis cigányok, a többiek (művészek) kimentek a divatból.
sara
antonka én odaadnám nekik az összes adót, járulékot amit
ők fizettek be , aztán gazdálkodjanak belőle. Legyen neki abból segély, csp, gyes, orvosi ellátás meg a többi

adsl70
mert en eleve a kissebbseg 'mint torvenyi kaput ' szuntetnem meg. Van nekik egy zsigerbol jovo vedekezes a cigany vagyok es kissebbsegi... nem erdekli oket es nem is nagyon akarnak tenni ellene. Vilag legnagyobb vakitasa a " roma szereti a gyereket szlogen.." nem igaz csak a befektetesi es megelhetesi forrast becsuli meg. Eleve itt kellen kezdeni minden bajt amikor egy csaladban szinte fenymasolt szegyenito tempoban jonnek a gyerekek. 3gyerekik jarjon a tamogatas a negyedik mar szabadon valasztott gyakorlat legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.