A lakásán több mint fél kilónyi kábszergyanús masszát és és más kábítószergyanús terméket, valamint riasztópisztolyokat, lőszereket, külföldi pénzt és más dolgokat foglaltak le. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szeptember 8-án hajnalban ütöttek rajta a rendőrök egy óbudai férfin, aki kábítószert árult egy XIII. kerületi büfé előtt, az adagokat egy kanállal mérte ki és így adta el a vásárlóinak.

Óbudai dílerre csapott le a rendőrség, az ágyában kapták el a férfit – videó

Fotó: YouTube/police.hu/videórészlet

Az újlipótvárosi nyomozók a díler lakását is hamar kiderítették, ahol – és a garázsban – több mint fél kiló kábítószergyanús masszát és por alakú kábítószergyanús port, 290 tablettát, riasztópisztolyokat, ahhoz való lőszert, külföldi bankjegyeket, valamint a kábítószer előállításához szükséges eszközöket is találtak. 

A közlemény szerint a helyzínen különböző kémiai ábrákat, feljegyzéseket tartalmazó noteszokat is találtak. 

A rendőrök a férfi ferencvárosi bérelt lakását is átkutatták, ott drog előállításához szükséges laboratóriumi eszközöket, vegyszereket, amfetamin-tartalmú port és tablettákat találtak.

"A XIII. kerületi rendőrök a 30 éves K. Balázst kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki, vallomást nem tett. A férfit őrizetbe vették, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek, amit a bíróság elrendelt"

 - olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.