Csütörtökön számolt be arról az Országos Mentőszolgálat, hogy szerdán este focizás közben rosszul lett egy 15 éves fiatal Budapesten. Hosszasan küzdöttek Patrik életéért, de a kórházban életét vesztette – írja a Blikk.hu.

Tragédia: Elhunyt a 15 éves fiú, aki focizás közben rosszul lett
Fotó: Pixabay

A fiú minden előzetes panasz nélkül hirtelen összeesett és nem mozdult, ezért társai azonnal mentőt hívtak és a mentésirányító telefonos utasításai szerint megvizsgálták, de ekkor már nem lélegzett. A hős fiatalok nem estek pánikba, azonnal megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek barátjuk életéért, amíg a sporttelep egyik dolgozója elrohant a helyszín közelében kihelyezett defibrillátorért.

- írták bejegyzésükben csütörtökön.

A gyermek életéért vívott heroikus küzdelem sokáig zajlott még a focipálya gyepén, majd folyamatos újraélesztés mellett, kritikus állapotban szállították kórházba a fiút. Az eset még a rutinos szakemberek lelkét is megviselte és a legjobbakat remélik fiatal betegüknek, aki még mindig nincs túl az életveszélyen.

- fogalmazott az Országos Mentőszolgálat.

A focista klubja, az ISSIMO SE a Facebookon azonban pénteken közölte, hogy a fiatal fiú sajnálatos módon életét vesztette.

Szomorú szívvel tájékoztatjuk Barátainkat a tragédiáról, Patrik itt hagyott minket tegnap este. Nem találjuk a szavakat. Fiatal, életerős, vidám srácot ismertünk meg benned. Két hónapja csatlakoztál, de gyorsan a közösség fontos részévé váltál. Még csak most kezdődött közös utunk, de máris véget ért. Az élet igazságtalan sokszor. Most is az volt. Klubunk őszinte részvétét fejezi ki Patrik családjának, barátainak

- olvasható a bejegyzésben, amelyben azt is megosztották, hogy ma este, gyertyagyújtással emlékeznek rá.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.